- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
ya ne bileyim düzenim değişecek alışmam zaman alacak ailemden uzaklaşacağım. googledan baktığım evler de içimi karartınca böyle bi düşünce geldi oturdu :))Mutluluk kahramanmaraşta değildir.
Mutluluk şu an bulunduğunuz yerde de değildir.
Ben tam 7 sene samsunda yaşadım. Samsunda mutsuzluk var sanıyordum. Meğer öyle değilmiş. Mutsuzluğu ben alıp gitmişim samsuna.
Sonradan fark ettim.
Ooo hem de samsun karadenizin parisi :)Mutluluk kahramanmaraşta değildir.
Mutluluk şu an bulunduğunuz yerde de değildir.
Ben tam 7 sene samsunda yaşadım. Samsunda mutsuzluk var sanıyordum. Meğer öyle değilmiş. Mutsuzluğu ben alıp gitmişim samsuna.
Sonradan fark ettim.
Butcenize göre mi size uygun ev bulamıyorsunuz?
Yanlış hatırlamıyorum inşallah ama neden sevinmiyorsun? Kayınvalide kayınpeder gorumce sana kötü davranmıyor mu? Eşin de bunlara çanak tutmuyor mu? Onlardan uzaklasacaksin ne güzel işte.
Mutlu olmak istersen olursun evet. Maraş güzel bir şehir. Hem o aileden de kurtulacaksın daha ne istiyorsun? Hoş eski konulara atıfta bulunanlara pek cevap veremezsin sen ama neyse.
Oyle mi dersiniz, internette gorduklerim icimi karartti cok eski yapilar her yer dökülüyor bi tane duzgun bisey goremedim sehir gozumde eski yıkık dökük kasvetli bisey gibi canlandi. Sicak konusuna gelince bulundugum il de yakin zaten burasi da ayni sekilde sicakBir kere gitmiştim.marasa sıcaktan erimistim. Evi netten aratmayin mutlaka yeni dailereler siteler vardır sokak sokak gezip bakın daha iyi olur
Icime su serptiniz, peki hangi semtler daha iyi sizce nerelerden ev bakmaliyiz?Ben 4 sene yaşadım. Sizin gibi üzülerek gittim. Çok huzurlu bir hayat yaşadım orda. Niye bilmiyorum çok özlüyorum. Yeni yapılan binalar hep site şeklinde. Gayet güzel bir sitede ve evde oturdum. Siteler de genelde havuzlu spor alanı olan çocuk parkı olan büyük güzel siteler. Yaz insanı olduğum için havasını çok sevdim. Hep açık. Hala arada eşimle gideriz şehri dolaşıp dışardan eve bakıp döneriz gittiğimiz zaman. Orda yeni binadan bol başka şey yok. İyi araştırın. Yaşadıkça çok seveceksiniz. Ben oraya üzülerek gittim ama ağlayarak döndüm.
Icime su serptiniz, peki hangi semtler daha iyi sizce nerelerden ev bakmaliyiz?
Hiç gidilemeyecek şehir yoktur gidince uzun kalınacak kadar uzak şehir vardır. Bence hayırlısı deyip tadını çıkarın.Aratirken kira ucreti kisitlamasi koymadim ne varsa onlar çıktı önüme ne bileyim cok kötülerdi.
Niye cevap veremiyim tabiki kurtulmak isterim ama şöyle bi durum var onlar ara sira marasa da giderler yani uzak degiller oraya da. Belki de o yüzden icime sinmedi madem baska sehre gidicem madem duzenimi degistiricem değseydi bari daha uzak bi ile gitseydik keske. Bulundugumuz ile gelmeleri ne kadar kolaysa oraya gelmeleri de o kadar kolay iki sehrin ortasinda oturuyo gibi biseyler. Oraya daha nadir giderler ama yine de icime sinmedi sanki. Esim de dedi bak bizimkiler oraya daha nadir giderler neden sevinmiyosun diye. Ben de hic gidemeyecekleri sehir olsun isterdim dedim
Aslinda ben doğudan gitmek istiyordum izmir manisa gibi yerler hep hayalimdi ama olmadi :)Hiç gidilemeyecek şehir yoktur gidince uzun kalınacak kadar uzak şehir vardır. Bence hayırlısı deyip tadını çıkarın.
Öyle bir şehir yok kigidemeyecekleri sehir olsun
5 6 saatlik yola bile gidemezler :) belki cok mecburi bi durumda kalirlarsa o zaman onda da 2 gunden fazla kalamazlar işlerinden dolayı. Yani şöyle soyliyim maras disinda her sehir olabilirdi. Urfa bile olurdu. Cunku marasa 1 saatte giderler urfaya 3 4 saatte.Öyle bir şehir yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?