şehir değiştiriyorum ama sanki mutlu değilim gibi?

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.867
10.586
408
kızlar eşimin işi dolayısıyla kahramanmaraşa gidiyoruz, gideceğiz yani. zaten çok yakın bi ildeydik bilmiyorum yine pek değişen bi şey olmayacak gibi geldi. yani burdan uzak iller olsa belki heyecanlanırdım ama. ne bileyim sizce iyi olur mu herşey? internetten arattım ordaki kiralık daireleri. çok kötü geldiler gözüme ya. hep eski binalar bi tane bile beğenemedim. var mı orda yaşayan nereleri iyidir nereleri kötüdür? mutlu olur muyum acaba orda?

Mutluluk kahramanmaraşta değildir.

Mutluluk şu an bulunduğunuz yerde de değildir.

Ben tam 7 sene samsunda yaşadım. Samsunda mutsuzluk var sanıyordum. Meğer öyle değilmiş. Mutsuzluğu ben alıp gitmişim samsuna.

Sonradan fark ettim.
ya ne bileyim düzenim değişecek alışmam zaman alacak ailemden uzaklaşacağım. googledan baktığım evler de içimi karartınca böyle bi düşünce geldi oturdu :))

Canım Kahramanmaraş nasıl bir yerdir hiç bilmiyorum ama ev ararken internetten değil de gidip sokak sokak gezmek gerekiyor bence hem evi görmüş oluyosun hem mahalleyi görüyorsun vs avantajları çok oluyor bide büyük illerde oluyor daha çok İnternete ev koymak..özellikle kiralık evi internette zor bulursun bence..bol şanslar şimdiden inşallah istediğin gibi bir ev bulursun..kolay gelsin :KK66:

Zamanla alisirsin sonra bi bakmışsın oradan ayrılmak istemiyorsun bizde 7 ay falan oldu trakyaya tayin olalı ama sor bana doğuyu nasıl özlüyorum.
Ev arama konusu da interneti bence o kadar güvenilir bulma imkanın varsa önden gidip araştıra araştıra geze geze görerek beğen tut

Yanlış hatırlamıyorum inşallah ama neden sevinmiyorsun? Kayınvalide kayınpeder gorumce sana kötü davranmıyor mu? Eşin de bunlara çanak tutmuyor mu? Onlardan uzaklasacaksin ne güzel işte. 😍

Mutlu olmak istersen olursun evet. Maraş güzel bir şehir. Hem o aileden de kurtulacaksın daha ne istiyorsun? Hoş eski konulara atıfta bulunanlara pek cevap veremezsin sen ama neyse.

Butcenize göre mi size uygun ev bulamıyorsunuz?

Aratirken kira ucreti kisitlamasi koymadim ne varsa onlar çıktı önüme ne bileyim cok kötülerdi.
Yanlış hatırlamıyorum inşallah ama neden sevinmiyorsun? Kayınvalide kayınpeder gorumce sana kötü davranmıyor mu? Eşin de bunlara çanak tutmuyor mu? Onlardan uzaklasacaksin ne güzel işte. 😍
Mutlu olmak istersen olursun evet. Maraş güzel bir şehir. Hem o aileden de kurtulacaksın daha ne istiyorsun? Hoş eski konulara atıfta bulunanlara pek cevap veremezsin sen ama neyse.

Niye cevap veremiyim tabiki kurtulmak isterim ama şöyle bi durum var onlar ara sira marasa da giderler yani uzak degiller oraya da. Belki de o yüzden icime sinmedi madem baska sehre gidicem madem duzenimi degistiricem değseydi bari daha uzak bi ile gitseydik keske. Bulundugumuz ile gelmeleri ne kadar kolaysa oraya gelmeleri de o kadar kolay iki sehrin ortasinda oturuyo gibi biseyler. Oraya daha nadir giderler ama yine de icime sinmedi sanki. Esim de dedi bak bizimkiler oraya daha nadir giderler neden sevinmiyosun diye. Ben de hic gidemeyecekleri sehir olsun isterdim dedim :D

Bir kere gitmiştim.marasa sıcaktan erimistim. Evi netten aratmayin mutlaka yeni dailereler siteler vardır sokak sokak gezip bakın daha iyi olur

Bir kere gitmiştim.marasa sıcaktan erimistim. Evi netten aratmayin mutlaka yeni dailereler siteler vardır sokak sokak gezip bakın daha iyi olur
Oyle mi dersiniz, internette gorduklerim icimi karartti cok eski yapilar her yer dökülüyor bi tane duzgun bisey goremedim sehir gozumde eski yıkık dökük kasvetli bisey gibi canlandi. Sicak konusuna gelince bulundugum il de yakin zaten burasi da ayni sekilde sicak

Ben 4 sene yaşadım. Sizin gibi üzülerek gittim. Çok huzurlu bir hayat yaşadım orda. Niye bilmiyorum çok özlüyorum. Yeni yapılan binalar hep site şeklinde. Gayet güzel bir sitede ve evde oturdum. Siteler de genelde havuzlu spor alanı olan çocuk parkı olan büyük güzel siteler. Yaz insanı olduğum için havasını çok sevdim. Hep açık. Hala arada eşimle gideriz şehri dolaşıp dışardan eve bakıp döneriz gittiğimiz zaman. Orda yeni binadan bol başka şey yok. İyi araştırın. Yaşadıkça çok seveceksiniz. Ben oraya üzülerek gittim ama ağlayarak döndüm.

Yeni ev vardır tabi olmaz mı, köy değil sonuçta, sadece internette göremediniz demekki.
Arkadaşım nerden bileceksin senin için gelecekte ne huzurlu olacak ne olmayacak, hadi orada bariz bir sorun vardır bilirsin huzursuz olursun, eşin varsa çocuğun yanında, burada kaç kişi kv ile sıkıntı çekiyor aynı evi paylaşıyor uzağa gidemiyor, yani haline şükret genede iyi olacak de :)

Ben 4 sene yaşadım. Sizin gibi üzülerek gittim. Çok huzurlu bir hayat yaşadım orda. Niye bilmiyorum çok özlüyorum. Yeni yapılan binalar hep site şeklinde. Gayet güzel bir sitede ve evde oturdum. Siteler de genelde havuzlu spor alanı olan çocuk parkı olan büyük güzel siteler. Yaz insanı olduğum için havasını çok sevdim. Hep açık. Hala arada eşimle gideriz şehri dolaşıp dışardan eve bakıp döneriz gittiğimiz zaman. Orda yeni binadan bol başka şey yok. İyi araştırın. Yaşadıkça çok seveceksiniz. Ben oraya üzülerek gittim ama ağlayarak döndüm.
Icime su serptiniz, peki hangi semtler daha iyi sizce nerelerden ev bakmaliyiz?

Aratirken kira ucreti kisitlamasi koymadim ne varsa onlar çıktı önüme ne bileyim cok kötülerdi.

Niye cevap veremiyim tabiki kurtulmak isterim ama şöyle bi durum var onlar ara sira marasa da giderler yani uzak degiller oraya da. Belki de o yüzden icime sinmedi madem baska sehre gidicem madem duzenimi degistiricem değseydi bari daha uzak bi ile gitseydik keske. Bulundugumuz ile gelmeleri ne kadar kolaysa oraya gelmeleri de o kadar kolay iki sehrin ortasinda oturuyo gibi biseyler. Oraya daha nadir giderler ama yine de icime sinmedi sanki. Esim de dedi bak bizimkiler oraya daha nadir giderler neden sevinmiyosun diye. Ben de hic gidemeyecekleri sehir olsun isterdim dedim :D
Hiç gidilemeyecek şehir yoktur gidince uzun kalınacak kadar uzak şehir vardır. Bence hayırlısı deyip tadını çıkarın.

Öyle bir şehir yok ki 😀
5 6 saatlik yola bile gidemezler :) belki cok mecburi bi durumda kalirlarsa o zaman onda da 2 gunden fazla kalamazlar işlerinden dolayı. Yani şöyle soyliyim maras disinda her sehir olabilirdi. Urfa bile olurdu. Cunku marasa 1 saatte giderler urfaya 3 4 saatte.

Back
X