• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sehir degistirmek

philosophy

biraz aklın varsa delir
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.983
1.553
133
Ben İstanbulda doğdum büyüdüm,kenar mahalle sayılacak biryerde,çocukluğumda buralar hep tarlaydi,az gelişmişti ama komşuluk arkadaşlık vardı en azından.su anda yaşadığım yerde hic kimseyi tanımıyorum heryerde suriyeli,afrikalı:KK43: zaten istanbul da yaşamak istemiyorum oldum olası ama annem alt katında,iki tane ablam var çok yakinimda eşimin ailesi burda yani dilekolay. Nasıl gidebilirim burdan,şehir değiştirmiş kişilerin deneyimlerine ihtiyacım var, neye göre seçilir gidilecek yer , ne iş yapılır gidilince, gözü karartıp bir kamyonla köprüden geçmeye mi bakar bu iş,yardıma ihtiyacım var.:cry:

şehir değilde semt değiştirebilirsiniz hem sizi daha az yorar
Onu da düşündüm ama İstanbulda yaşamak maddi anlamda da çok zor,güzel bir semtte oturacak,ev alacak paramız yok.ve ben istanbul dan hoşlanmıyorum aslında,boguluyorum sanki burada.

Ben de istanbuldan kactim.cok da mutluyum. Akraba ziyaretine gittigimde bile iyiki bu sehri terketmisim diyorum. Sehir konusu da senin yasam tarzina zevklerine kalmis. Memlekette her telden sehir var. Ozgur, muhafazakar, kalabalik, sakin. Nasl bir hayat istiyorsan ona gore sehrini belirle. Tabi en onemlisi suriyelisiz hava sahasi..

Sadece önünüze bakınca oluyor.
Büyütmeyin gözünüzde.
Değişimlere her zaman açık olmak lazım..

Ben de doğma büyüme İstanbulluyum; ama evlenince şehir değiştirdim ve iyi ki değiştirmişim diyorum. Hiç kafaya takılacak bişey yok.

Ben de istanbuldan kactim.cok da mutluyum. Akraba ziyaretine gittigimde bile iyiki bu sehri terketmisim diyorum. Sehir konusu da senin yasam tarzina zevklerine kalmis. Memlekette her telden sehir var. Ozgur, muhafazakar, kalabalik, sakin. Nasl bir hayat istiyorsan ona gore sehrini belirle. Tabi en onemlisi suriyelisiz hava sahasi..
Maalesef Suriyelisiz hava sahası kalmadı. :KK62:
Her yerdeler.

Ben de memleketimden İstanbul'a geldim :) Eğitim kurslar aktiviteler yönünden İstanbul beni tatmin ettiği için geldim herşeyi geride bırakıp. Öncelikle araştırdım ev kira vs durumlarını maaşım memur maaşı tabi ona göre düşündüm bir de tatillerde geldim fırsat buldukça bi ön izleme gibi oldu. Bence öncelikle kendine yakın hissettiğin bir şehir seç ve oraya kısa süreli tatiller yap şartlarına uyum sağla sonra çalışma iş ev koşullarını araştır fırsat oluncada gidersin.

Valla içime su serptiniz,sanki imkansız geliyor ama çok istiyorum.ızmir,bursa,çanakkale var aklımda ama iş konusu sıkıntı
Çanakkale'yi tavsiye etmem ben sevmedim küçücük. Bursa da çok kalabalık ve İstanbul gibi. İzmir hakkında bilgim yok. Akdeniz taraflarına gitseniz.

Çanakkale'yi tavsiye etmem ben sevmedim küçücük. Bursa da çok kalabalık ve İstanbul gibi. İzmir hakkında bilgim yok. Akdeniz taraflarına gitseniz.
Aslında ıstanbul dışı olsun da neresi olursa olsun modundayim ama tabiki fizibilite yapmadan olmaz. Izmir li bi kaç tanıdığım var insan profili iyi diye duydum,insancıl sevecen vs. Bir de biraz da gelişmiş olsun iş açısından. Akdeniz hiç düşünmedim ege diye düşünüyorum nedense.

[QUOTİos, post: 37855181, member: 447427"]Valla içime su serptiniz,sanki imkansız geliyor ama çok istiyorum.ızmir,bursa,çanakkale var aklımda ama iş konusu sıkıntı[/QUOTE]

Ben izmirde iki yildir yaşıyorum İstanbul dan bir farkı yok çok boğucu İstanbul dan gitmek isteyen biri daha sakin kendi yasam tarzına uyan bir yer seçmeli bursa sanki daha uygun yinede siz karar vereceksiniz.

[QUOTİos, post: 37855181, member: 447427"]Valla içime su serptiniz,sanki imkansız geliyor ama çok istiyorum.ızmir,bursa,çanakkale var aklımda ama iş konusu sıkıntı

Ben izmirde iki yildir yaşıyorum İstanbul dan bir farkı yok çok boğucu İstanbul dan gitmek isteyen biri daha sakin kendi yasam tarzına uyan bir yer seçmeli bursa sanki daha uygun yinede siz karar vereceksiniz.[/QUOTE]
İstanbul dan mi gittiniz sizde izmire ?

[Q"philos, post: 37855931, member: 447427"]Ben izmirde iki yildir yaşıyorum İstanbul dan bir farkı yok çok boğucu İstanbul dan gitmek isteyen biri daha sakin kendi yasam tarzına uyan bir yer seçmeli bursa sanki daha uygun yinede siz karar vereceksiniz.[/QUOTE]
İstanbul dan mi gittiniz sizde izmire ?[/QUOTE]

Hayir konyadan gittim İstanbul gordum gezdim istanbul İzmir fark yok

İZMİR
Türkiyenin Avrupasıdır kim ne derse desin
Hem ulaşımı rahat hem İstanbula göre ucuz hem de her çeşit insan var
Hoşgörü var, saygı var
Bir başka memleketim :KK37:

İstanbul vahşi bir şehirdir kabul ediyorum ancak başka bir şehirde yaşamak şahsen bana zor gelir. herşey burda eğitim, kültür,sağlık, iş imkanları bence bir kere daha düşün

Aslında ıstanbul dışı olsun da neresi olursa olsun modundayim ama tabiki fizibilite yapmadan olmaz. Izmir li bi kaç tanıdığım var insan profili iyi diye duydum,insancıl sevecen vs. Bir de biraz da gelişmiş olsun iş açısından. Akdeniz hiç düşünmedim ege diye düşünüyorum nedense.
Aslında paran olacak gidip Datça'ya yerleşeceksin direkt.

Back
X