• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sehir degistirmek

Ben de küçük bir şehre atanmak istiyorum. Ömrüm yollarda geçmesin,şehrin bir ucundan bir ucuna yürüyerek gezebileyim istiyorum. Böyle bir şehirde büyüdün aslında ama sonra bu İstanbul'a saplandık kaldık işte. Aklım hala büyüdüğüm şehirde. Hem de Ege'de. Orası olmasa bile Ege'nin başka bir şehrine yerleşmek istiyorum. Arada İstanbul yapar,gezer,tozarım diyorum. Bu şehir yaşamalık değil gezmelik valla :KK51:
Zaten istanbulu burda yaşayanlar değil diğerleri geziyor.biz çilesini çekiyoruz. Bağımlılık gibi bişey burası,hem rahatsız oluyosun hemde vazgecemiyosun.

Valla içime su serptiniz,sanki imkansız geliyor ama çok istiyorum.ızmir,bursa,çanakkale var aklımda ama iş konusu sıkıntı
benimde erkek arkadaşımın evi bursada evlenip oraya yerleşelim diyor ama ben annemi babamı kardeşlerimi çok özlerim oda seviyorsan gelirsin diyor zor olurmu ki acaba

benimde erkek arkadaşımın evi bursada evlenip oraya yerleşelim diyor ama ben annemi babamı kardeşlerimi çok özlerim oda seviyorsan gelirsin diyor zor olurmu ki acaba
Bursa çok yakın özellikle,hafta sonları bile gelirsin.Ben giderdim ama sana bağlı tabi,yapamam diyorsan bilemem.

Back
X