Şehir dışı gelinleri

mutsuztazegelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
102
77
48
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 aylık evliyim. Eşimin de benim de ailem burada değil, başka şehirlerde yaşıyorlar. Bu durumda olanlar ailelerini ne sıklıkla gidip görüyorlar? Bir de sonuçta yeni evlendim, aynı şehirde olsak aileleri yemeğe davet etmem gerekirdi. Ama şimdi farklı şehirde yemeğe davet etme olmayacağı için yatıya gelmeleri lazım ki gelseler 2 gün kalıp dönseler o da anlamlı olmayacak uzun kalmaları lazım. Busefer de henüz 1 aylık evliyken yatıya gelip uzun kalmaları garip mi olur bilemedim. Çağırmasam da hemen aileyi unuttu mu olacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar, kimse birşey yazmamış. Benim durumumda olanlar ailelerini ne kadar sıklıkla ziyaret ediyor yada evlerine davet ediyor merak ediyorum.

Sen davet et gelip gelmemeleri ni onlar düsunsün.sonra sen davet etmedi olursun. Senin yine 4 saat ben neyapayim 15 saatlik yola gelin geldim kimsesiz yetim gibiyim.4 saatlik yol kazst uzak mesafe ye bu kadar üzulmezdim sanirim.rabbim yine de saglik versin buna sukur.
Cocuk olana kadar 2. 3. Ayda bir giderdim ama simdi cocuk var nasil olacak bilmiyorum gerci ucakla gidip geliyorum ama yinede kolay degil.

Neden çağırıyorsunuz yemeğe ? Siz evlendiniz onlar sizi yemeğe çağıracak. Ama ayrı şehirlerdesiniz yemeğe değilde evinizi görmeye hayırlamaya gelirler kendi istekleriyle , tabi kalırlar artık kaç gün bilemeyiz.

Back
X