Şehir hastanelerinde ayrıntılı ultrason

Apelesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
195
93
48
33
Önümüzdeki haftalarda ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor. İzmir Şehir Hastanesinde ayrıntılı ultrasona giren var mı acaba? Biraz baktım bazı insanlar ayrıntılı ultrason yapmadılar yazmışlar, eğer cidden yapamıyorlarsa ona göre araştırma hastanesinden randevu alacağım.

Bende hep yapmıyorlar diye okumuştum. Tepeckte çok erken haftalarda gitmek gerekli.buca yapıyormu bilmiyorum. Ben alsancakta ücretli yaptırmıştım

Bende hep yapmıyorlar diye okumuştum. Tepeckte çok erken haftalarda gitmek gerekli.buca yapıyormu bilmiyorum. Ben alsancakta ücretli yaptırmıştım
Bildirim gelmedi yeni gördüm yorumunuzu. 12. haftada Dokuz Eylül perinatolojiye gitmiştim, ayrıntılı ultrason için gelebilirsin demişlerdi. Ama ilçede yaşıyorum geliş gidiş zor, şehir hastanesinde zaten randevularım var bir daha Dokuz Eylül'e gitmeyeyim diye düşünmüştüm, mecburen gidicem artık.

9 eylülün yaptığını bilmiyordum. Ben bornovadayım . Koskoca şehir hastanesi yani şaşırtıcı.gerçi hiç de beğenmiyorum. Hep asistanlar bakıyor.

9 eylülün yaptığını bilmiyordum. Ben bornovadayım . Koskoca şehir hastanesi yani şaşırtıcı.gerçi hiç de beğenmiyorum. Hep asistanlar bakıyor.
Yapıyormuş daha bugün arayıp sordum ancak fiyatları özelde yaptırmakla aynı diyebilirim. Zaten ben 1,5 ay önce gitmiştim, arkadaşım geçen hafta gitti benim ödediğim ücretin iki katını ödemiş. Şimdi ondan daha fazla fiyat söylediler bu kadar hızlı fiyat artması tuhaf. Evet şehir hastanesinde asistanlar bakıyor hep ama benim işimi çözdüler genetik testlerini sadece orada yaptırabildim.

Teşekkür ederim bilgileri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…