- 13 Eylül 2015
- 21.899
- 68.794
- 598
- Konu Sahibi minikmavikus
Mavikuş,annemiz bizim doğuştan sahip
olduğumuz,değişmez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez ilk dostumuz,müttefikimiz zaten
...Ama ömrünü bu tek varlığın,arkadaşınla mı gecireceksin?
Kardeşim istanbulda,güzel bir cevre yaptığı,arkadaşlıklar edindiği muhitinden,ev aldığı için başka bir bölgeye taşındı.Yeni yerleşim olan bu bölgede tekrar,öyle güzel arkadaşlıklar edindi ki,ikinci cocuğu henüz bebek olduğu halde
...Bebeğim büyüyünce anneme bırakırdım diyorsun ya,bırakmayacaksın,çünki bırakmak istemeyeceksin.Onun her şeye karşı merakından,heyecanından çok etkileneceksin,onunla yeniden cocuk olup,onunla büyüyeceksin.
Bıraz da iyi arkadaş bulmaktan daha çok,iyi arkadaş olmaya odaklansak,sorunun yarısı çözülmüş olur bence.Bazen konularda okuyorum,ben kendi kendime yeterim,arkadaşa ihtiyacım yok diyenleri.Zaten arkadaş,ıhtıyacın yokken edinilmeli ki,ona ihtiyac duyduğunda sesinden anlayabilmeli
...Ayrıca çocuklarıma söylediğim bir sözü,sana da tekrarlamak istiyorum."Canın sıkılıyorsa boş vaktin var demektir,bu çok iyi,şimdi kendine bir meşgale bul"
olduğumuz,değişmez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez ilk dostumuz,müttefikimiz zaten

Kardeşim istanbulda,güzel bir cevre yaptığı,arkadaşlıklar edindiği muhitinden,ev aldığı için başka bir bölgeye taşındı.Yeni yerleşim olan bu bölgede tekrar,öyle güzel arkadaşlıklar edindi ki,ikinci cocuğu henüz bebek olduğu halde