Şehirler arası aşk yaşayan arkadaşlar

jaippur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.756
1.453
333
49
Merhaba Kızlar Şehirler arası aşk yaşayan bütün arkadaşlar buyrun buluşmalarımızı en güzel ve kötü anlarımızı paylaşalım bekliyorum ..:kahve:

olmamıııı hiç yaaaboshayallersmile

herifi teee gebzede bende teeee istanbulun avrupa yakasının girişindeyim neredeyse...
4 senedir 1 defa gittim gebzeye bi kere ağzını açıp lafını etmedi kendi her hafta koşa koşa geldi bazen haftada bi kaç defa bazen 2haftada bir ama hiçde bıktım gelmicem tarzı bişi demedi ne zaman gel dediysem mantar gibi yanımda bittikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Allah razı olsun herifimde...:Saruboceq:

eee ne demişler erkek tarafı için, siz kızı alana kadar biz ölene kadar gider geliriz bu da öyle birşey oluyor sanırım
:lepi:

olmamıııı hiç yaaaboshayallersmile

herifi teee gebzede bende teeee istanbulun avrupa yakasının girişindeyim neredeyse...
4 senedir 1 defa gittim gebzeye bi kere ağzını açıp lafını etmedi kendi her hafta koşa koşa geldi bazen haftada bi kaç defa bazen 2haftada bir ama hiçde bıktım gelmicem tarzı bişi demedi ne zaman gel dediysem mantar gibi yanımda bittikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Allah razı olsun herifimde...:Saruboceq:

eee ne demişler erkek tarafı için, siz kızı alana kadar biz ölene kadar gider geliriz bu da öyle birşey oluyor sanırım
:lepi:

seninki yakın yine de canımcıım şanslsın benimki nerede biliyomusun antalyada bende istanbuldayım 3 seneden beri bende 1 kere gittim antlyaya kaydirigubbakcemile4

Üf tam yarama tuz bastınız he :)
Bizde ayrı yerlerdeyiz çok zor istediğin zaman görememek elini tutamamak acayip kötü.
Biz ne yazık ki o kadar sık görüsemiyoruz 5 aydır görmüyorum acayip özledim 1-2 hafta icinde gelecekmiş ama zor geliyo beklemek :(

Üf tam yarama tuz bastınız he :)
Bizde ayrı yerlerdeyiz çok zor istediğin zaman görememek elini tutamamak acayip kötü.
Biz ne yazık ki o kadar sık görüsemiyoruz 5 aydır görmüyorum acayip özledim 1-2 hafta icinde gelecekmiş ama zor geliyo beklemek :(

çook zor ya 5 ay nerelerdesiniz ki o nerde sen neredesiniz

bizde ayrı şehirlerdeyiz aramız da 9 saat var :(( 10 aydır böyle ayrıyız 1 bucuk 2 ayda bi geliyo yanıma ama ben gidemiyorum zor oluyo ama zamanla alışıyo insan aradaki mesafeye..

Biz de 1 aydır ayrıyız aşkımla.. O İstanbul da ben Denizlide... Daha hiç görüşmedik telefonda sık konuşuyoruz ama gidişi hala kabullenemediğim için sık sık kavga ediyoruzalsanaalsanasmile Okulum olduğundan o da çalıştığından pek sık görüşemicez sanırım nasıl sabrediyorsunuz kızlar ya.. ben bu konuda çok başarısızım:gitme:

daha yeni ayrılmıssınz cnm alısırsınz zamanla bizde çok kavga ederdik ama artık çok nadir kavga ediyoruz :))

daha yeni ayrılmıssınz cnm alısırsınz zamanla bizde çok kavga ederdik ama artık çok nadir kavga ediyoruz :))

mesfe uzak olunca kavgalar artıyo bazende yüsyüse olsan 2 dakkada atlatacağın birşey büyük olay haline geliyor zor işimiz

bizde ayrı şehirlerdeyiz aramız da 9 saat var :(( 10 aydır böyle ayrıyız 1 bucuk 2 ayda bi geliyo yanıma ama ben gidemiyorum zor oluyo ama zamanla alışıyo insan aradaki mesafeye..

bende aynen öyle ama biz dayanamyoruz en fazla 2 ay dayanabiliyoz bizde ayrılıa

mesfe uzak olunca kavgalar artıyo bazende yüsyüse olsan 2 dakkada atlatacağın birşey büyük olay haline geliyor zor işimiz

evet kavgalar büyüyüyo yüzyüze olmayınca alsanaalsanasmile ama alttan almak gerekiyo bazen tabi karsılıklı olması lazım :hulya:

öyle zamanlarda karşılıklı 2 saat dinlenmek iyi oluyor:lepi:

ayrıldık görüşemeyceğiz diye kendinizi eritmeye gerek yok. erkekler bu kadar düşünmüyorlar.
bu ayrılık ilelebet devam etmeyeceğine göre sabırsızlanmak da gereksiz.
özlersin görmek istersin ala ama bunu dünyanın en büyük sorunu haline getirip de kavga etmenin alemi yok:içelim:
ayrı yerlerde hayat sürmek güzeldir. kadir kıymet anlaşılır. seviyorsan sevgin kat kat artar. sositososito
eğer gerçekten sevmemişsende "ne edeyim ağladığımda yanımda olmayan, beni teselli etmeyen sevgiliyi" veya "olmaz olsun sevincimde boynuna sarılamadığım sevgili" der ve yollar ayrılır.sırnaşık şey

her "alo" demesi en güzel anım. tek bir sözcükle bir dünya gülücüğü benle paylaştığı için. :lepi:

:smiley-cool:

öyle zamanlarda karşılıklı 2 saat dinlenmek iyi oluyor:lepi:

ayrıldık görüşemeyceğiz diye kendinizi eritmeye gerek yok. erkekler bu kadar düşünmüyorlar.
bu ayrılık ilelebet devam etmeyeceğine göre sabırsızlanmak da gereksiz.
özlersin görmek istersin ala ama bunu dünyanın en büyük sorunu haline getirip de kavga etmenin alemi yok:içelim:
ayrı yerlerde hayat sürmek güzeldir. kadir kıymet anlaşılır. seviyorsan sevgin kat kat artar. sositososito
eğer gerçekten sevmemişsende "ne edeyim ağladığımda yanımda olmayan, beni teselli etmeyen sevgiliyi" veya "olmaz olsun sevincimde boynuna sarılamadığım sevgili" der ve yollar ayrılır.sırnaşık şey

her "alo" demesi en güzel anım. tek bir sözcükle bir dünya gülücüğü benle paylaştığı için. :lepi:

:smiley-cool:

helal sana ne diyim ya çok özledim ve küsüz şuanda öyle özledimki onu anlatamam mayısın 15 inde sonra gitcem yanına bietimi bilem aırttım
,

çook zor ya 5 ay nerelerdesiniz ki o nerde sen neredesiniz

Uzak değil aslında istanbul ve bursa ama kahretsin yaa pazar günü bile izini yokkk bekliyoruz şu sıralar cok yogunlar bırakamıyo çok kavga ettik o yüzden ama kendi işleri oldugu icin bırakamıyo :(((

bende ayrıyım canım sevgılımle mafoldumben cuma gunu gelcek ama bugun tam 1 ay oldu gorusmeyelı hıc bu kadar ayrı kalmamıstık en fazla 3 haftada gelırdı yanıma bu defa cok kotu oldu 1 haftadr her mesajı her telefonu askım cok ozledmle acıyoruz mafoldumben
acayıp ozledım kızlar ya dayanamıyorum onsuz 1 gun bıle gecrmeye
allah hepımızı kavustursun ınsallah

bende ayrıyım canım sevgılımle mafoldumben cuma gunu gelcek ama bugun tam 1 ay oldu gorusmeyelı hıc bu kadar ayrı kalmamıstık en fazla 3 haftada gelırdı yanıma bu defa cok kotu oldu 1 haftadr her mesajı her telefonu askım cok ozledmle acıyoruz mafoldumben
acayıp ozledım kızlar ya dayanamıyorum onsuz 1 gun bıle gecrmeye
allah hepımızı kavustursun ınsallah

bizimde bugun tam 1 ay oldu cnım ama ne guzel siz görüşüceksiniz bizimse görüşmemize daha en az 1,5 ay var :sinifsinif:

benim ömrümde ankarada ayda 1 görüşebiliyoruz ama dediğiniz gibi işte zoru başarıyoruz valla allah ayırmasın hiçbirimiziolumunekankayizsmile

Biz de 1 aydır ayrıyız aşkımla.. O İstanbul da ben Denizlide... Daha hiç görüşmedik telefonda sık konuşuyoruz ama gidişi hala kabullenemediğim için sık sık kavga ediyoruzalsanaalsanasmile Okulum olduğundan o da çalıştığından pek sık görüşemicez sanırım nasıl sabrediyorsunuz kızlar ya.. ben bu konuda çok başarısızım:gitme:

bacım kolaymı öyle yardan ayrı düşmek ahhh ahhh...:çok üzgünüm:
en kötü ayrılıklarınız böyle olsun inşallah...:Saruboceq:
bizde görüşme durumu uzadıkça kavgalar çıkıyor çok zaman aralandıkça kavga oluyo herifimde bu sefer "AŞKIM bizim görüşme zamanız geldi bak kavgaya başladık" diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben 15 ayda askerde bekledim herifimi nasıl zordu anlatamam....
ama bitti çok şükür darısı tüm bekleyenlerinde başına inşallah:Saruboceq:turkbayragi

Ben salak gibi ne dedim ona hep biliyo musunuz? o askerliği yapmıştı biz tanışmadan yıllar önce... ya asker yolu beklemek nasıl bir şey hep merak ederdim insan beni bekler falan diyodum şakasınaalsanaalsanasmile ama 40 kere söyledim oldu valla yaa asker yolu en azından 15 ay ama bizim 30 ayımız var yaa hay dilimi eşşek arısı soksaydıı:oklava:

Bir de giderken askerlik fotosunu aldım öyle melül melül bakıyom sanki askerdeymiş gibikaydirigubbakcemile4

Back
X