Şehirler arası aşk yaşayan arkadaşlar

Benim icinde, bence bu konuda olan herkes icin gecerli..

Sabir ediyoruz ya.. bu bence super bisey.. herkez yapamaz cunku..
iliskinin saglam oldugunu anlatiyor..
Kocacimla cok zorluklar cektik.. simdide cekiyoruz $afak daha 297..
Ama biraz daha sabir lazim..

Allah butun sevenleri kavustursun, ve evli olmayanlari evlendirsinki birdaha ayrilmasinlar diyeeee :Saruboceq:
Evlilik süper birsey..

canım biz üni de tanıştık.nişanlım yozgatlı ben adanalı.

askere gitti. Dyarbakıra.

anlatabilmişimdir umarım

anladım canım oyle yazınca anlıyamadım afedersın..

bende bugun itibariyle ayrılmıs bulunmaktayım
işin acı yanıda uzulmedım...
ama o ıstemedı ve cok uzuldu bılıyorum elimden gelen baska bırsey yoktu artık :(

bı daha kımseyle cıkmıycam... gercektn aşık olmayı beklıycem :(

Biz 13 ay boyunca (bazı istisnalar dışında) her gün beraberdik. Sonra ben Ankara'ya taşındım 6 ay önce. 13 aylık beraberlikten sonra uzak kalmak zor geldi tabii ama bu 6 ay içinde gelip-gitmelerimizin arası en fazla bir ay olmuştur. Uzaktan yürütülen ilişkilerde her iki tarafın da gidip- gelmek için zaman yaratması gerekir diye düşünüyorum zira telefonda ya da msn'de anlaşmak çok zor...

Son düzenleme:
bizde ayrı şehirlerdeyiz :gitme: ben ankarada üni okuyorum onun okul bitince kpss yle istanbula gitti.öyle zor ki ayrı kalmak...çoook özlüyorum boshayallersmile kokusunu,gülüşünü,kızışını bile özlüyorumm :utangac: şimdi tekrar kpss ye hazırlanıyor yanım gelmek için.öyle çok dua ediyorum ki gelmesi için :Saruboceq: çok özlediiiimm :asigim:

olmamıııı hiç yaaaboshayallersmile

herifi teee gebzede bende teeee istanbulun avrupa yakasının girişindeyim neredeyse...
4 senedir 1 defa gittim gebzeye bi kere ağzını açıp lafını etmedi kendi her hafta koşa koşa geldi bazen haftada bi kaç defa bazen 2haftada bir ama hiçde bıktım gelmicem tarzı bişi demedi ne zaman gel dediysem mantar gibi yanımda bittikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Allah razı olsun herifimde...:Saruboceq:

eee ne demişler erkek tarafı için, siz kızı alana kadar biz ölene kadar gider geliriz bu da öyle birşey oluyor sanırım
:lepi:

hahahahadelikafadulden tuttum bu cümleyi delüü nerden buldun onu hem herif ne kız eski zaman gibi cıkcık:delphin:

hahahahadelikafadulden tuttum bu cümleyi delüü nerden buldun onu hem herif ne kız eski zaman gibi cıkcık:delphin:

kuzenime kız isteye gittiğimizde duymuştum onlarınkide şehirler arası sevdayDı babası böle demişti gelinin...

valla canım bu zamanda olmaktansa eski zamanda olmayı yeğliyorum artık herşey çok basitleşmeye başlasdı çünkü:umursamaz:

kuzenime kız isteye gittiğimizde duymuştum onlarınkide şehirler arası sevdayDı babası böle demişti gelinin...

valla canım bu zamanda olmaktansa eski zamanda olmayı yeğliyorum artık herşey çok basitleşmeye başlasdı çünkü:umursamaz:

doğru söylüosun canımda şakasına demiştim lakin konu geldi madem düşüncemi söyliyim önemli olan kelime olarak değil ama düşünce olarak yani saygı,sevgi,bağlılık,sadakat,değer verene göre davranmak da eskiler gibi olsak keşkebilmiyorumkismile

doğru söylüosun canımda şakasına demiştim lakin konu geldi madem düşüncemi söyliyim önemli olan kelime olarak değil ama düşünce olarak yani saygı,sevgi,bağlılık,sadakat,değer verene göre davranmak da eskiler gibi olsak keşkebilmiyorumkismile

biliyorum şaka olarak dediğini canım ama işte artık cidden canımı sıkmaya başlıyor zamanın duyarsızlığı herşeyi basite alınışı...
düşüncelerimi kelimelerimle yansıtıyorum bende herif demekte komik geliyor ama komik hoş oluyor sanki aman nası bi cümle kurdum ben yaa komik hoş kaydirigubbakcemile3
sen anla işte benim ne demek istediğimi sırnaşık şey

biliyorum şaka olarak dediğini canım ama işte artık cidden canımı sıkmaya başlıyor zamanın duyarsızlığı herşeyi basite alınışı...
düşüncelerimi kelimelerimle yansıtıyorum bende herif demekte komik geliyor ama komik hoş oluyor sanki aman nası bi cümle kurdum ben yaa komik hoş kaydirigubbakcemile3
sen anla işte benim ne demek istediğimi sırnaşık şey

anladım güzelim bendensinnsırnaşık şey

4 SENEDİR BERABERİZ YANİ ORTAOKULUN BİTTİĞİ SENELERDEN BERİ VE BİRLİKTELİĞİMİZİN 2. YILINDA BEN TAŞINDIM.ŞUAN ARAMIZDA 600 KM OLMASINA RAGMEN BATA ÇIKA 2 SENE DAHA DEVAM ETTİK VE EDİYORUZ ALLAH'IM BİZİM GİBİ OLANLARI AYIRMASIN , SABIRLAR VERSİN.EN GÜZEL AŞK ZOR OLANDIR :nazar:

ben ta eskişehirde o karediniz tarafında bana 18 saat uzak 3 yıldır birlikteyiz ben gidiyorum o geliyo işte öyle geçinip gidiyoz msn de konuşarak hasret gideriyoz geceleeri sattlerce telde konuşuyoz bazen onu çok özlüyorum elini tutmak sarılmak istiyorum ama ne care yapacak bi şey yok olsun biz herşeye rağmen birbirimizi çok seviyorum şimdi onu çok özledim inş bir iki aya kadar yanına gidecem allah uzaktan olan tüm sevenlere sabir versin ayırmasın kavuştursun dilerim :16:

4 SENEDİR BERABERİZ YANİ ORTAOKULUN BİTTİĞİ SENELERDEN BERİ VE BİRLİKTELİĞİMİZİN 2. YILINDA BEN TAŞINDIM.ŞUAN ARAMIZDA 600 KM OLMASINA RAGMEN BATA ÇIKA 2 SENE DAHA DEVAM ETTİK VE EDİYORUZ ALLAH'IM BİZİM GİBİ OLANLARI AYIRMASIN , SABIRLAR VERSİN.EN GÜZEL AŞK ZOR OLANDIR :nazar:
amin kardeşim . haklısın en güzel aşk zor olanı .biz sevdikten sonra uzaklığın hiç bi önemi yok yeter ki sabır

sehirler arasida biseymi? biz ülkeler arasi yasiyoruz :)
ama cok kavga cikiyor
temel nedenlerise: facebook, msn
kiskanclik krizleri iste

nerden başlasam, nasıl anlatsam...

3 yıl aramızda 3 saat vardı ve hemen hemen her hafta sonu görüştük...

4 ay aynı şehirde kaldık.

1 ocak'tan beri de görmüyorum. Askerde sevdiğim. Neye uğradığımı şaşırdım o askere gidince, sudan çıkmış balığa döndüm. :5:

17 mayıs'ta gelecek inşallah... :62: umarım son ayrılığımız olur.

çoook zor çok

Okuldan sonra o gitti memleketine ben kaldım istanbullarda
2 ayda bir görüyorum çok gidip gelemiyor,ben zaten hiç gidemiyorum. şimdi de askerde :72:

Telefon yetmiyor, elini tutmak, gözünün içine içine bakmak istiyorsun ama sadece fotoğraflarına bakmakla yetiniyorsun.

Yanında olsa gülüp geçiceğin saçma sapan sebepler yüzünden kavga ediyosun.

Uzaktan ilişkiyi başarabilmek için gerçekten güçlü olman ve tabiki onu her şeyden çok sevmen gerekiyor.

Allah kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin

Son düzenleme:
11 saat uuzaklık .. 1 yıldır görüşememk . ama bunun gıbı bır durumu soruun yapmayıp heran yanında gıbı hıssedıyorsanız ve sızı ayakta tutan AŞK 'ı yakaladıysanız asla sorun olmayacak bır durum..:69::69:

ben istanbulda okuyorum o nevşehirde çalışıyor otobüsle 10 uçakla 1buçuk saat sürüyor.1 1buçuk ayda bir görüyorum.O gelemiyor ayda 2 gün izni var ve otel falan derken pahalı işler yani.Ama bunlar sorun değil ben onunn taaa brezilyada olduğu dönemleri biliyorum çok zordu karşımda hüngür hüngür ağlıyordu şimdi benim için Türkiye de :) Umarım hep yanımda kalır.Bana sen salak mısın? demesi bile çok tatlı ben öğrettim bunları he heeee :9: şu an nevşehirdeyim yarın dönüş var:58: adeus amigas :90:

Back
X