Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyarbakır mı yozgat mı? Bilmiyorumkismile
canım biz üni de tanıştık.nişanlım yozgatlı ben adanalı.
askere gitti. Dyarbakıra.
anlatabilmişimdir umarım
olmamıııı hiç yaaaboshayallersmile
herifi teee gebzede bende teeee istanbulun avrupa yakasının girişindeyim neredeyse...
4 senedir 1 defa gittim gebzeye bi kere ağzını açıp lafını etmedi kendi her hafta koşa koşa geldi bazen haftada bi kaç defa bazen 2haftada bir ama hiçde bıktım gelmicem tarzı bişi demedi ne zaman gel dediysem mantar gibi yanımda bittikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Allah razı olsun herifimde...:Saruboceq:
eee ne demişler erkek tarafı için, siz kızı alana kadar biz ölene kadar gider geliriz bu da öyle birşey oluyor sanırım:lepi:
hahahahadelikafadulden tuttum bu cümleyi delüü nerden buldun onu hem herif ne kız eski zaman gibi cıkcık![]()
kuzenime kız isteye gittiğimizde duymuştum onlarınkide şehirler arası sevdayDı babası böle demişti gelinin...
valla canım bu zamanda olmaktansa eski zamanda olmayı yeğliyorum artık herşey çok basitleşmeye başlasdı çünkü:umursamaz:
doğru söylüosun canımda şakasına demiştim lakin konu geldi madem düşüncemi söyliyim önemli olan kelime olarak değil ama düşünce olarak yani saygı,sevgi,bağlılık,sadakat,değer verene göre davranmak da eskiler gibi olsak keşkebilmiyorumkismile
biliyorum şaka olarak dediğini canım ama işte artık cidden canımı sıkmaya başlıyor zamanın duyarsızlığı herşeyi basite alınışı...
düşüncelerimi kelimelerimle yansıtıyorum bende herif demekte komik geliyor ama komik hoş oluyor sanki aman nası bi cümle kurdum ben yaa komik hoş kaydirigubbakcemile3
sen anla işte benim ne demek istediğimi sırnaşık şey
amin kardeşim . haklısın en güzel aşk zor olanı .biz sevdikten sonra uzaklığın hiç bi önemi yok yeter ki sabır4 SENEDİR BERABERİZ YANİ ORTAOKULUN BİTTİĞİ SENELERDEN BERİ VE BİRLİKTELİĞİMİZİN 2. YILINDA BEN TAŞINDIM.ŞUAN ARAMIZDA 600 KM OLMASINA RAGMEN BATA ÇIKA 2 SENE DAHA DEVAM ETTİK VE EDİYORUZ ALLAH'IM BİZİM GİBİ OLANLARI AYIRMASIN , SABIRLAR VERSİN.EN GÜZEL AŞK ZOR OLANDIR![]()