şehit haberleri :(

ecemmm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
153
48
34
Son zamanlarda duyduğumuz şehit haberleri mahvetti beni. Ağlamaktan bi hal oldum :KK43: sevdiğim kişi de asker ve ben çok korkuyorum. Hep diken üstündeyim. Polis ya da asker eşleri sizler nasıl hissediyorsunuz,çok huzursuzum :KK43: ailemin önyargısı vardı başindan beri. Ama ben sevince her şeyin üstesinden gelebilirim diye düsündüm. Cok duygusal biriyim. Ona bir sey olacak düşüncesi bile beni mahvediyor :KK43:

ALLAH korusun hepsini, dualarımız onlarla... hala unutamıyorum yıllar önce, şehit olmafan hemen önce ailesini arayıp helallik isteyen askeri ve onun şehadet anına telefondan tanık olan ailesini... Adını sanını unuttum ama o ve onun gibi binlercesinin yaptığı yiğitliği unutamıyorum. Konuyla alakası yok ama eylemcilere, göstericilere üzülmek, onlara ihanet gibi geliyor bana...

Korkuyorum arkadaşlar bi gün bu durumda ben de olabilirim diye :KK43: sevdigim bu konuda cok sogukkanli ya da beni uzulmesin diye oyle gorunmeye calisiyor bilmiyorum :KK43:

Bam telime bastın...

Eşim polis memuru,3 senedir batmandayı, izinleri kaldırıldı,8 ağustosta ben oğlumla ankaraya gidecektim eşim 21inde gelecekti şimdi hiç gitmek istemiyorum,batman havaalanı kapalı Diyarbakırdanuçağa binicez ama karayolunu trafiğe kapatmış teröristler nasıl olacak bilemedim eşim gidin diyo,zaten görev yazarlar evde olmam aklım kalır diyo

Arada derede kaldim :KK43: annem surekli ben seni goz gore gore nasil vereyim ona diyor :KK43: nasil dayaniriz kizim diyor :KK43: ben onu biraksam ne olacak sanki. Ya ona bir sey olursa iyi ki evlenmemisim diye sevinecek miyim :KK43:

Of
Bam telime bastın...

Eşim polis memuru,3 senedir batmandayı, izinleri kaldırıldı,8 ağustosta ben oğlumla ankaraya gidecektim eşim 21inde gelecekti şimdi hiç gitmek istemiyorum,batman havaalanı kapalı Diyarbakırdanuçağa binicez ama karayolunu trafiğe kapatmış teröristler nasıl olacak bilemedim eşim gidin diyo,zaten görev yazarlar evde olmam aklım kalır diyo
Off arkadasim cok zor :KK43:

Son zamanlarda duyduğumuz şehit haberleri mahvetti beni. Ağlamaktan bi hal oldum :KK43: sevdiğim kişi de asker ve ben çok korkuyorum. Hep diken üstündeyim. Polis ya da asker eşleri sizler nasıl hissediyorsunuz,çok huzursuzum :KK43: ailemin önyargısı vardı başindan beri. Ama ben sevince her şeyin üstesinden gelebilirim diye düsündüm. Cok duygusal biriyim. Ona bir sey olacak düşüncesi bile beni mahvediyor :KK43:
risk her yerde vardir, herkes icindir.. Allah'a emanet edip dua edeceksin..

allahım korusun o kadar zorki elin kolun bağlı allahım birşey olmasın onlarda ana kuzusu onlarında kuzuları var diye beklemek..................................

Benimde esim polis. .
Hemde 4 yildir dogudayiz..
her gün elim yuregimde.. telefonu açmasa kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor..
ona bişey olmasın tek düşüncem bu..
geçen yıl en yakın komşumuz hamile idi eşine doğum gününde sürpriz yaparak söylemek için bekliyordu ama maalesef eşi şehit oldu söyleyemedi bile..
hiç unutmam o yakarislarini..
daha 1 gün önce beraberdik nasıl olur nasıl diye mahvolmus. .
Offf çok kötü oldum yine..

Allah herkesin yardimcisi olsun. Insallah siz de sag salim kavusursunuz sevdiceginize. .
Kac kisi agladi. Gencecik insanlar hain kursunlara bombalara kurban gidiyor. Bu dunya ne hale geldi. Nasil bir kaos bilmiyorum. Allah yardimcilari olsun hepsinin.

X