Şehit Oğuz Yelken için...

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
Yarın edirne ilinin uzunköprü ilçesinde saat 11 de cenaze töreni yapılacaktır bu forumda edirneye yakın yada edirnede olan arkadaşlarımızı canım arkadaşım oğuz için bekliyoruz.
oğuzla aynı köyde aynı sınıfta sıraları paylaştık ilkokul 1den orta 3.sınıfın sonuna kadar beraber okuduk.çok şoktayım hala inanmak mümkün değil benim ön sıramda oturudu ben ona kopya verirdim yazılılarda off off acımız büyük bütün edirne uzunköprü ve kavacık köyü yasta.artık yok diye arkasından güzel şeyler konuşmak gibi değil amao gerçekten çok iyi bir arkadştı ve iyi bir insan çok duygusaldı ağlardı yanakları pembeleşirdi okadar yılı beraber geçirdik okulda aynı köyde en son izine geldiğinde 3 ay önce karşılştm çok pişmanım konuşmamıştk keşke konuşsaydık.şuan çok kötü bir psikoljik durumdaym sevgilimde oğuz gibi 9 aylık asker 4 yıldan beri çıkıyoruzz kasımda gelince o yaza evlenmeyi düşüüyoruz oğuzla beraber gitmişlerdi aynı kasımda gelceklerdi sevgilim istanbulda ama ben yine çok korkuyorum.bu böyle nereyi kadar devam edick artık silkinme zamanı uyanın artık bir değişim zamanı olmalı umursamaz olmayın yarın benim arkadşım karatoprağa girmeseydi o kurşunlar ona gelmeseydi belki sizin arkadşnz sevgilinz kardeşinnize gelckti yok biz masumların garantisi yoksenağlama

cANIMMMM BAŞIMIZZZ SAĞOLSUNturkbayragi
ıNANKı ARTIK VATAN SAĞOLSUN DENICEK HAL BIRAKMADILAR..
NEREYE KADAR SAĞ OLUCAK BÖYLEEE KAÇTANE CAN DAHA GıDıCEK:sinifsinif:
RABBıM BÜTÜN ASKERLERıMıZı KORUSUNNN:Saruboceq:

Başımızz Sağolsun
Şehit haberlerini duydukca içim acıyo, kaç ilenin evine ateş düştü
ınş. askerlerimize dualarımızı eksik etmeyelim

BaŞımız saĞolsuun..yeter artık bıtsın bu kan hıÇ bıaskerımızın canı yanmasıın Çook kÖtÜ oluyoorum hergÜÜn yıne Şehıt haberıyle uyanmaktann rabbım aılelerıne sabır versıın...

Rabbim sabır versin ailelerine..
bitsin bu terör artık!!!başka kimsenin canı yanmasın...mafoldumben

Allahtan sehitlerimize rahmet ailelerine sabir dilerim hepimizin basi sagolsun.Arkadasin Oguz icinde Allah rahmet eylesin bu yasta fidanlara uzanan o kanli eller kokunden kirilsin insallah icimiz kan agliyor.Gazete okumaya korkuyorum

başınız sagolsun
allah sabır versin tüm şehit ailelerine
yürek dayanmaz:gitme::gitme:
mekanı cennet olsun...

başımız sağolsun
mekanı cennet olsun çok üzüldüm canım ya..

Ah keşke orda olsam da en önde yürüsem ne çok isterdim inan
öyle acıyor ki içim en az senin içinin yandığı kadar
Kabimde büyük bir acı ve isyan var.
Allahım başka acı göstermesin bitsin şu lanet artık
Mekanı cennet olsun

tüm sehitlerimizin aileleri ve yakinlarina bas sagligi diliyorum
onlar bizim vataniimizi korumak icin öldüler
mekanlari cennet olsun
allah rahmet eylesin

tüm türkiyenin başı sağolsun rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin.onlar bu toprakları korumasa biz rahat rahat evimizde oturamayız.onlar sadece ailelerinin evlatları değil tüm türkiyenin evlatları oldu.dün tv başında sürekli şehitlerin cenaze törenlerini izledim çok zor ya daha genceceik pırıl pırıl gençlerimiz.

okurkenn gözlerim doldu
haberleri izlemeye korkuyorum artık.
hepimizin başı sağolsunn.
allahım mekanlarını cennet etsinn.
düşmanımıza fırsat vermesinn.
başka yürekler yanmasınnn.

canım başımız sağolsun
Allah başka acı göstermez inşallah

mekanları cennet olsun başımız sağolsun hepimizin turkbayragi
buna dur demek lazım artık haber seyretmekten gazete okumaktan korkar oldum yemin ederim kaç ailenin evine ateş düştü elleri ayaklarına dolaşsın işallah kendi başlarını yaksınlar ne diyim sözün bittiği yer işte ...

2 gündür kendimde değilim.. daha BeBek onlar yaa.. kurBan olurum Ben onlara.. allahım hepsini korusun diye gece gündüz dua ediyorum.. allahım nolur sen esirge askerlerimizi.. nolur son olsun artık nolurr... ne yapılacaksa hep BeraBer yapalım.. köklerini kurutalım yaaaa.. artık yeter yaa.. valla yeter..

Canım tüm Türkiyenin başı sağolsun.
Rabbim ailesine siz sevenlerine bol sabırlar versin.

Allah O piliklerede fırsat vermesin.
Ya birşeyler yapılmalı.
Bu köpekler bu kadar güçlü olamaz.
Bir avuç millet Türkiyeyi yok edeceğini nasıl düşünür ki?
Bence kişsel rantlar vermeyerek tepkimizi koyabiliriz.
Mesela derseniz eğer ;
Pkk ya yandaş olanların müzikleeri bile dinlenmemeli,
dükkanı olanlardan alışveriş yapılmamlı, iş arkadaşınızsa konuşulmamlı.
Bi şekilde bu hainlere fırsat verilmemeli !!!

Tekrar başımız sağolsun.
Dilerim dökülen kanlar yerde kalmasın.
Dilerim haklarını helal etsin kardeşlerimiz bize

Allah ailelerine sabır versin.
Hayattaki en zor şey evlat acısı!
Hepsi Allah'a emanet, o kalleşlere de lanet olsun.

Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin
Dursun artık şu teröristler,
Hergün aynı haberleri duymaktan içimiz kararıyo
Allah'ım bu mikroplardan vatanımızı temizlesin ve hepsinin belasını versin inşallah.
Kimsenin Türk milletine bunları yaşatmaya hakkı yok!
Bu vatan bizimdir ve kimseye vermeye niyetimiz yok
Sinirden yazamıyorum artık
Gerçekten hergün hergün aynı duyguları yaşamakla bitmiyor nereye kadar sürecek bu nasıl durdurulamaz bir illettir anlamıyorum.
Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu şehitlerimizin kanıyla sulanmış topraklarımızın hiçbirine sahip olamıcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…