belkide bunu hissediyor ama alnına yazılmışsa ölüm tarihi(allah geçinden versin) askere gitmesede bulur onu.durumunuz zor gerçekten bol bol dua edin sadaka verin.
uzun boylu ve yapılıysa manisaya düşmesi tesadüş değil.
komando olabilecek yapıdaki kişileri oralara gönderiyorlar.
zaten öyle 3 ya da 4 yer var denk gelmiştir diyelim:)
sıkma canını Allah bilir neyin ne olacagını.
o sadece bi kul. çook dua et.
benim eşimde diyodu hep ama bak şimdi yanımda.
emin ol her erkeğin gönlünde şehadet şerbeti içmek vardır. o da gönlündekini söylüyor.
Off kızlar off.
Erkek arkadaşım 21 yaşında askere gitmesi gerekiyordu ama tecil ettirdi.
Tecil ettirmeden önce daha kağıt gelmeden bile ben manisa kırkağaça düşücem
ordan doğuya sonrada şehit olucam diyodu önemsemiyodum. O kadar sehit haberi vardı ki
kesin onlardan etkilendi diyodum. Ve biz tecil ettirmeye gittiğimizde nereye düştüğünede bakmak istedik.
Manisa Kırkağaç yazıyodu tesadüf canım abartma dedim. Dün askerlikten konu açıldı da hala ben şehit olucam
görüceksin. Demişti diceksin seni hiç bırakmak istemiyorum o yuzden uzatıyorum askerliği ama ölümden kaçış yok diyo
Ne yapıcam ben ya akıl verin banaaNasıl ikna edebilirim onu öyle birşey olmayacağına..
Off kızlar off.
Erkek arkadaşım 21 yaşında askere gitmesi gerekiyordu ama tecil ettirdi.
Tecil ettirmeden önce daha kağıt gelmeden bile ben manisa kırkağaça düşücem
ordan doğuya sonrada şehit olucam diyodu önemsemiyodum. O kadar sehit haberi vardı ki
kesin onlardan etkilendi diyodum. Ve biz tecil ettirmeye gittiğimizde nereye düştüğünede bakmak istedik.
Manisa Kırkağaç yazıyodu tesadüf canım abartma dedim. Dün askerlikten konu açıldı da hala ben şehit olucam
görüceksin. Demişti diceksin seni hiç bırakmak istemiyorum o yuzden uzatıyorum askerliği ama ölümden kaçış yok diyo
Ne yapıcam ben ya akıl verin banaaNasıl ikna edebilirim onu öyle birşey olmayacağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?