şehit olucam :(

allah tüm askerlerimizi korusun, kollasın inşallah...
arkasında bekleyen eşine anasına babasına sevdiklerine sabır versin tez kavuştursun günler su gibi geçsin inşallah...
bol bol dua edin, benim eşimde gidecek yakında, allahım onu bana ve oğlumuza bağışlasın rabbim bize sabır ona da kuvvet versin tez dönsün inşallah..
konuşmayın böyle şeyler, kız ona resmen, sakın öyle deme benim yanımda falan de..etkileniyorum yapma sus de..bi süre sonra söylemez zaten...

Tahmın etmesı kırkagacı tesaduf olmuş.Bırde dıger kısmı soylemeyı kesse ıyı olur.İyiyi de kötüyü de çekmek bizim elimizde.Benim erkek arkadasım da askere gidene kadar bana kesin doğu çıkar diye bin defa söyledi neredeyse.Öğrendiğimiz yerleri de bingöl çıktığında başın göğe erdimi dediğimi hatırlıyorum.Sevgilinize dile getirmesine de düşünmesine de olanak vermeyin.

Konuyu okumaya başlarken kalbim küt küt çarpmaya başladı ALLAH'ım aynı şeyimi yaşamış acaba eyvah ne alemdedir şimdi diye lakin bitirince anladımki çok şükür sevdiğin sağ . Ben sözlümü 7 ay evvel kaybettim . Malesef olup olmayacağından asla emin olamadığımız bir mesele , fakat emin olmamak bir his doğrultusundada olsa illa olacağı gerçekleşeceği anlamına gelmez . Çünkü insanlar askere gitmedende vefat edebiliyorlar bende O'nu trafik kazasında kaybettim çünkü . Bu ihtimal herzaman hepimiz için geçerli sırf hissettiği yerde askerlik yapıcak diye 15 ayı kendine zehir etme içini ferah tut dua et. Çok üzülüyorsan ki görüyoruzki çok üzgünsün böyle şeylerden bahsetmemesini rica et. Rabbim bütün erkeklerimizi korusun sağ salim gidip dönsünler inşallah . Yoluda bahtıda açık olsun .

Son düzenleme:
Konuyu okumaya başlarken kalbim küt küt çarpmaya başladı ALLAH'ım aynı şeyimi yaşamış acaba eyvah ne alemdedir şimdi diye lakin bitirince anladımki çok şükür sevdiğin sağ . Ben sözlümü 7 ay evvel kaybettim . Malesef olup olmayacağından asla emin olamadığımız bir mesele , fakat emin olmamak bir his doğrultusundada olsa illa olacağı gerçekleşeceği anlamına gelmez . Çünkü insanlar askere gitmedende vefat edebiliyorlar bende O'nu trafik kazasında kaybettim çünkü . Bu ihtimal herzaman hepimiz için geçerli sırf hissettiği yerde askerlik yapıcak diye 15 ayı kendine zehir etme içini ferah tut dua et. Çok üzülüyorsan ki görüyoruzki çok üzgünsün böyle şeylerden bahsetmemesini rica et. Rabbim bütün erkeklerimizi korusun sağ salim gidip dönsünler inşallah . Yoluda bahtıda açık olsun .

Başın saolsın.
Mekanı cennet olsun...
Ölüme çare yok malesef :26:
Elimiz kolumuz bağlı.Tek yapabildiğimiz dua etmek.

Konu sahibi inşallah sağ salim gider ve gelir.
Rabbim bütün askerlerimizi korusun.
Tüm belalardan uzak etsin onları güzel Allahım.

Kıyametin ne zaman kopacağı bilgisi şüphesiz yalnızca Allah katındadır. O, yağmuru indirir, rahimlerdekini bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilemez. Hiç kimse nerede öleceğini de bilemez. Şüphesiz Allah hakkıyla bilendir, (her şeyden) hakkıyla haberdar olandır. Lokman Suresi 34. ayet.

Bak ne diyor Rabbin. :) İçini ferah tut. Nerede askerlik yapacağı kısmını belki attı tutturdu, belki de hissetti. Ama ölümüyle ilgili hiçbir canlı bir şey hissedemez bilemez. O haberlerde çıkan öleceğini hissetmişti, facebooka yazmıştı saçmalıklarına da inanmam ben hiç.

hepinize cok tesekkur ederim icimm ferahladı yemin ederim :)

Basın saolsun canım cok zor Allah sabır versinnn :( guzel dileklerin icin cok saol..

Başın saolsın.
Mekanı cennet olsun...
Ölüme çare yok malesef :26:
Elimiz kolumuz bağlı.Tek yapabildiğimiz dua etmek.

Konu sahibi inşallah sağ salim gider ve gelir.
Rabbim bütün askerlerimizi korusun.
Tüm belalardan uzak etsin onları güzel Allahım.

hepinize cok tesekkur ederim icimm ferahladı yemin ederim :)

Basın saolsun canım cok zor Allah sabır versinnn :( guzel dileklerin icin cok saol..

Güzel dualarınız için teşekkür ederim kızlar . Amin inşallah hepimizin mekanı cennet olur .
Sıkma canını tez gider gelir inşallah her erkekte vardır ben şehiit olacağım nidaları :) :)

Kırkağaçtan büyük ihtimal doğuya gider ama bozmayın moralinizi. Her giden şehit dönmüyor ki askerlik psikolojisidir gidince daha fazla düşünebilir kuzenim de kırkağaçtan urfaya gitti.
Siz üzüldükçe o daha fazla endişelenecektir.Sabırlı olur allahın izniyle bitirip gelecek.Öyle düşünün.

Off kızlar off.
Erkek arkadaşım 21 yaşında askere gitmesi gerekiyordu ama tecil ettirdi.
Tecil ettirmeden önce daha kağıt gelmeden bile ben manisa kırkağaça düşücem
ordan doğuya sonrada şehit olucam diyodu önemsemiyodum. O kadar sehit haberi vardı ki
kesin onlardan etkilendi diyodum. Ve biz tecil ettirmeye gittiğimizde nereye düştüğünede bakmak istedik.
Manisa Kırkağaç yazıyodu tesadüf canım abartma dedim. Dün askerlikten konu açıldı da hala ben şehit olucam
görüceksin. Demişti diceksin seni hiç bırakmak istemiyorum o yuzden uzatıyorum askerliği ama ölümden kaçış yok diyo :(
Ne yapıcam ben ya akıl verin banaa :( Nasıl ikna edebilirim onu öyle birşey olmayacağına..

askerlik pskolojidi revet bazılarna malum olur bazılarıda etkilenip söler. negüsel bi mertebe allah herkese nasip etmes. kardeşmde şeht olcm derdi hep gitti geldi:)

Back
X