• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şehit yakını aday memurun tayin sorunu

madem herşey yolunda, madem çocuğunuza üzülecek acıyacak bir durum söz konusu değil, o halde neden yakınıyorsunuz ki...
öyle bi anlatmışsınız ki, nerdeyse çocuğunuz sizin yanınızdan daha mutlu gibi lanse etmişsiniz....madem sorun yok buraya konu açıp da akıl danışmanız çok garip....

ben danışmaktan ziya de anne olarak çok özlüyorum vs. demek istemiştim siz çocuğum mutlu da demiyorum sadece çok iyi bakılıyor çocuğun bana karşı bir şeyi yok ama annelik içgüdüsüyle ne yapacağımı bilememezlik söz konusu olmuştu onu belirtmek istemiştim

canım bi sene dişini sıkmalısın bak evliyken atanan öğretmenler bir sene hep uzakta çalışıyorlar ama devlet memurlarının böyle şeyleri oluyor naparsın

Yakin bi arkadasim 1 sene aday memurluktan sonra esinin kurumuna torpille gecti.. ben calismiyorum ama torpille bu isi yapan kimseyede hakkimi helal etmiyorum. Yazik degil mi siz ve sizin gibiler zorda kaliyor o yavrular anasiz buyuyor. Lanet olsun boyle sisteme. Calissan bi dert calismasan bi dert. Insallah bir an once kavusursunuz ailenize. Ben olsam dayanamazdim herhalde ama tabi durumu yasamadan insan bilemiyoki

Haftasonlari gidip gorebiloyomussunuz yeni okudum o zaman birazcik sabir gosterin hem kendi hemde evladinizn gelecegi icin

merhaba hanımlar hayat bizleri ne kadar sınıyor değil mi?hep istemiştim bir mesleğim olsun ama hiç hayırlısı dememiştim ne kadar yanlış yapmışım...7 senelik evliyken ev hanımıyken 2013 kpss atamaları sonucu öylesine hazırlandığım kpss de tekirdağ namık kemal üniversitesine memur olarak atandım. halbuki ne kadar mutlu olacaktım.yavruma eşime ne kadar faydalı olacaktım ama onlardan ayrı kalabileceğim hiç aklıma gelmemişti.eşim polis memuru ve aynı zamanda şehit oğlu.2010 da çıkan bir yasayla memleketi olan ıspartada ailesinin yanında çalışma hakkı kazandı. şimdi 5 yaşındaki oğlum eşim kayın validem hepsi ısparta da ben burada yavrumdan ayrı yuvamdan eşimden ayrı... çalıştığım bu kurum 2 sene de aday memurluğu kaldırıp tayin öyle veririz dedi ben 2 sene evladımdan eşimden yuvamdan ayrı nasıl durayım eşim gelemiyor ailesini bırakıp çocuğu getirmek istedim hem kreşe vereceğim hem yeni bir ortam babasına da çok düşkün babasından nasıl ayırayım ALLAH ım çıkmazın içindeyim buradaki amirime söyledim durumu torpilin olursa 1 senedede gidersin dedi ama nerede bizde öyle torpil falan?yavrumun özlemiyle kavruluyorum iki kere bavulumu topladım istifa edip gitmek için ama bırakılmıyor da...ne yapacağım kime gideceğim nasıl olacak bilmiyorum dua edin ne olur rabbim herşeye kadirdir o ol derse oluverir.buda dualarla olur hepinize sevgiler....
Çocuğu alın mutlaka ya, babaya düşkünmüş, anneye düşkün değil mi sanki baba işe gidince çocuk babadan yine ayrı durmayacak mı... iki seneliğine kayınvalideniz yada anneneiz ya da herhangi bir yakın akrabanız geleez mi yanınıza...

madem herşey yolunda, madem çocuğunuza üzülecek acıyacak bir durum söz konusu değil, o halde neden yakınıyorsunuz ki...
öyle bi anlatmışsınız ki, nerdeyse çocuğunuz sizin yanınızdan daha mutlu gibi lanse etmişsiniz....madem sorun yok buraya konu açıp da akıl danışmanız çok garip....

Kolay mı öyle soğana ekmeği kırıp yemek. Bu çocuğun geleceği,okuyacağı okulları olacak. Zaten acı çeken bir anneye birde siz yükleniyorsunuz. Siz de bir annesiniz biraz empati yapın lütfen. Tabi ki çocuk için çok zor ama çocuk arkadaşını görür yeni oyuncak görür unutuverir ama anacığının yüreği hep yanar. Acımasız olmayın

merhaba hanımlar hayat bizleri ne kadar sınıyor değil mi?hep istemiştim bir mesleğim olsun ama hiç hayırlısı dememiştim ne kadar yanlış yapmışım...7 senelik evliyken ev hanımıyken 2013 kpss atamaları sonucu öylesine hazırlandığım kpss de tekirdağ namık kemal üniversitesine memur olarak atandım. halbuki ne kadar mutlu olacaktım.yavruma eşime ne kadar faydalı olacaktım ama onlardan ayrı kalabileceğim hiç aklıma gelmemişti.eşim polis memuru ve aynı zamanda şehit oğlu.2010 da çıkan bir yasayla memleketi olan ıspartada ailesinin yanında çalışma hakkı kazandı. şimdi 5 yaşındaki oğlum eşim kayın validem hepsi ısparta da ben burada yavrumdan ayrı yuvamdan eşimden ayrı... çalıştığım bu kurum 2 sene de aday memurluğu kaldırıp tayin öyle veririz dedi ben 2 sene evladımdan eşimden yuvamdan ayrı nasıl durayım eşim gelemiyor ailesini bırakıp çocuğu getirmek istedim hem kreşe vereceğim hem yeni bir ortam babasına da çok düşkün babasından nasıl ayırayım ALLAH ım çıkmazın içindeyim buradaki amirime söyledim durumu torpilin olursa 1 senedede gidersin dedi ama nerede bizde öyle torpil falan?yavrumun özlemiyle kavruluyorum iki kere bavulumu topladım istifa edip gitmek için ama bırakılmıyor da...ne yapacağım kime gideceğim nasıl olacak bilmiyorum dua edin ne olur rabbim herşeye kadirdir o ol derse oluverir.buda dualarla olur hepinize sevgiler....
Allah yardımcın olsun resmen gözlerim doldu ama böyle bir fedakarlığı sadece anne yapar işte yavrunun geleceği için yaptığın bu fedakarlık nasıl büyük bir sevgi ve özveri sonucudur .. Anne olmak işte budur.. Eminim büyüdüğünde evladınız annesiyle gurur duyacak

Oglunuzu 5 yasina kadar getirmissiniz bu en güzel arti sizin için, özlem çekmekte çok haklisiniz ...Ancak 1 sene disinizi sıkın bu kadar gelmissiniz pes etmeyin..

Babam 2 yil bizim, halam 1 yil cocuklarinin yaninda olamadi. Ne psikolojimiz bozuldu, ne de başka bir şey oldu... Gayet saglikli
ilişkilerimiz var.. Ki çocuklari artik okutmak hic hic kolay değil güzel bir gelecek cocugunuza vereceğiniz en güzel hediyelerden biri..

siz annesisiniz bunu hicbir şart değiştiremez ve bu duyguyu hicbir şey silemez.. bu zor günlerin mukafatini alacaksiniz umutlarinizi tüketmeyin

üniversite memurluğu tayin konusunda sıkıntılı Allah tez zamanda eşinize ve çocuğunuza kavuşmanızı nasip etsin biraz sıkın dişinizi bırakmayın işinizi geleceğiniz iyi olacak inşaallah ...

85 puanla taa tekirdağda ne işiniz vardı allah aşkına keşke biliçli tercih yapsaydınız yakın yerler hayli hayli çıkardı bırakın bence nasıl olsa yine sınav oluyo yine girersiniz alırsınız puanınızı 85 alan bıraz daha çalıssa yine alır o puanı. yakın yeri yazarsınız

Back
X