• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEHITLERIMIZE

Halk sokakta değil sandıkta gerekeni yapsın, açıkça yazamıyorum akil olan anlar, ben bir polis esiyim ve gezinin çapulcularından biriyim, hükümete karşı eylem yapmak ile devlete karşı ayaklanmanın bambaşka şeyler olduğunun farkındayım, insanların her konuda eylem miting basın açıklaması yapma hakkı vardır, birisi çıkıp hayvan hakları ile ilgili eylem yaptı diye bu demek değildir ki şehitlerimiz için üzülmüyor
Merak etme sandıkta verilecektir cevap ben çok eminim.
Ama susup oturmak olur mu bukadar yangın varken..
Evlerimizde hiçbişey olmamış gibi yada her şeye kulak tıkamış gibi..
Sokağa dökülün olay çıkartın yakın yıkın mantığını bende doğru bulmuyorum ama,Türk halkının burda olduğunu, tepki gösterdiğini sessiz kalmadığını, görmeleri gerek birilerinin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün çıkıp itiraf ediyorlar çözüm sürecinde silah depoladılar diye, açıklamayı kimin yaptığını netten bulabilirsin

O zaman akla şu soru gelir sen silah depoladıklarını madem biliyordun peki ne yaptın ne önlem aldın devlet olarak, yalvarıyorum hepinize önünüzde diz çökücem imkanım olsa YALVARİYORUM lütfen sorun bu soruyu
Çözüm süreci büyük bir gafletti iyilikle yola gelecekler zannedildi ama dahada kuvvetlendiler bu süreçte ve şimdi şehitlerimizden ve ailelerinden çıkıyor acısı ama meclistekilerinde hiç birine güvenmiyorum

1203844-18ef902ac0ca3f2e822fe2ec973e3d81.jpg

Becerebildim mi bilmiyorum ama Kenan Sofuoğlu'nun şehitlerimiz için paylaştığı mesajı ekledim. Gerçekten yürek burkuyor...

Eklentiler

• kenan.webp
    kenan.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 60
1203844-18ef902ac0ca3f2e822fe2ec973e3d81.jpg

Becerebildim mi bilmiyorum ama Kenan Sofuoğlu'nun şehitlerimiz için paylaştığı mesajı ekledim. Gerçekten yürek burkuyor...
Of off..
Şimdi kaç ev yasta, kaç ana bacı eş,ağzına lokma koymuyor, biz akşama ne pişirsem derdindeyken..
İki gün sonra unutacaz , olan, bu arada sayısını bilmediğimiz şehitlere, hayatları tepetaklak olan ailelere..

Son düzenleyen: Moderatör:
İki agac icin sokaga dokulen sanatcilar
20'lik cinarlari topraga verirken nerde?
Bende en cok bunu merak ediyorum?

senin rabia için ağlayan başbakanın nerde?
somali için ağlayan bakanların nerde?
rabiaya ağlayan cumhurbaşkanı şehitler için neden ağlamıyo?
veya sen şehitler için napıyosun?
ben dün yürüyüşe gittim şehitler için,
hiçbir kötü slogan veya sorun yokken polis üstümüze biber gazı attı.
neden?kim, neden rahatsız oldu?
dün akpliler hürriyet binasını basarken izleyen polis,
şehitleri için yürüyen insanlara biber gazı attı!
sen de daha oturduğun yerden sıcak evinden olanı biteni
çok saçma bi noktadan eleştirmeye çalışıyosun.
pardon da sen naptın şehitler için?
devamlı o nerde bu nerde diyeceğine sen git sen yap yürüyüş o zaman
olan biten hiç de kanına dokunmuş gibi gözükmüyor
senin gibi tiplere gıcık oluyorum oturduğu yerden ona buna çamur atıp da
kendi hiçbi taşın altına elini koymayan tipler
haa bu arada o olaylar da" 2 ağaç" tan ibaret değildi elbet
yapılan tüm baskıya zulme dayatmalara eeeh yeter be demekti
çünkü bizler koyun değiliz olan biteni klavye başından eleştirmekten başka şeyler de yapıyoruz çok şükür.
ama sen ve senin gibiler yaşanan olayların boyutlarını kavrayamadığınız için neden bahsettiğimi anlaman imkansız.
kıssadan hisse, sen kimseyi eleştirecek durumda değilsin, çünkü eleştirdiğin insanların yaptıklarını bile yapacak kadar yüreğin yok.

Of off..
Şimdi kaç ev yasta, kaç ana bacı eş,ağzına lokma koymuyor, biz akşama ne pişirsem derdindeyken..
İki gün sonra unutacaz , olan, bu arada sayısını bilmediğimiz şehitlere, hayatları tepetaklak olan ailelere..

Çok haklısınız, Sofuoğlu nun mesajını okuyunca kendimden utandım...

Siyasileri felan suçluyoruz ama kendimiz ellerimizi açıp bir duayı bile çok görüyoruz.

Dün bir arkadaşım güzel bir dua yazmış paylaşmak isterim. Her aklımıza geldiğinde okuruz inşalh..

Allahumme münzilel kitab,
Serial hisab, İhzimil Ahzaab. Allahumme ehzimhum ve zelzilhum.

Allahım! Ey kitabı indiren, hesabı çabuk gören, orduları bozguna uğratan, düşmanları hezimete uğrat ve onları sars. Amin..

Bu günlerde bu duayı çokça edebilirsek bir nebze de olsa insanlık ve vatandaşlık görevimizi yapmış oluruz diye düşünüyorum..

Ben evime bayrak bile asamam anlarlar ya asker ya polis evi, 3 senedir hiçbir milli bayramda asamadım, ülkendesin ama değilsin gibi

Banlanıcak olmak umrumda değil.
Dün bi anaya oğlunun şehit olduğunu haber veriyolarken çekilen bi videoyu izledim.
Altındaki yorum aynen şuydu:
"Teyze,oğlun şehit olmuş sen kendini paralıyon"
Bu insanlarla, kendi hiçbişey yapmayıp insanların acılarını eleştiren yaratıklarla aynı havayı soluduğum için
İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM!

Banlanıcak olmak umrumda değil.
Dün bi anaya oğlunun şehit olduğunu haber veriyolarken çekilen bi videoyu izledim.
Altındaki yorum aynen şuydu:
"Teyze,oğlun şehit olmuş sen kendini paralıyon"
Bu insanlarla, kendi hiçbişey yapmayıp insanların acılarını eleştiren yaratıklarla aynı havayı soluduğum için
İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM!

Burcu hn, ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, inanın hepimiz çok üzülüyoruz. Ancak zaman dua zamanı... Tam istenilen oluyor, Kürt-Türk kavgası arasına farklı düşüncelerdeki Türk-Türk kavgası ekleniyor..

Biraz daha sakin kalabilirsek daha iyi olur. Zira fitne devrinde duaya sarılınız hadisi bugün bize yol gösteriyor...

Sokağa çıkılmasından rahatsız olan bu ülkeyi bu toprağı seviyor mu bunu sorgulasın önce.

Ben evime bayrak bile asamam anlarlar ya asker ya polis evi, 3 senedir hiçbir milli bayramda asamadım, ülkendesin ama değilsin gibi
Aynı ruh halini bende yaşıyorum korkudan asamam gurbetteyim kimsesizim çünki o cesareti bir türlü kendimde bulamam kendi ülkemde esir gibiyim lanet olsun bizi bu duruma düşürenlere

Ya ben şu ortamda eylem filan yapılmasını da tehlikeli buluyorum
Herkes o kadar gergin ki amacından çıkıp birbirine saldırıyor
Bence Sağduyulu olmak dua etmek gerekiyor ...
Bilmiyorum herkes Ölümler üzerinden sıyasi rant Peşinde sosyal medya desen çok kirli ve yönlendiriyor insanları
Sokağa çıkmak yerine mevlitler okutulabilir topluca gidip halk onlara katılır en azından ibadet ortamında daha sakin ve düşünceli olunur ve bolca dua edilir diye düşünüyorum .
Haklısın hayatım da o dediğin Türk halkı için iki günde 32 (bilinen) şehit verilince mümkün olamıyor ne yazıkki .

Bugün çıkıp itiraf ediyorlar çözüm sürecinde silah depoladılar diye, açıklamayı kimin yaptığını netten bulabilirsin

O zaman akla şu soru gelir sen silah depoladıklarını madem biliyordun peki ne yaptın ne önlem aldın devlet olarak, yalvarıyorum hepinize önünüzde diz çökücem imkanım olsa YALVARİYORUM lütfen sorun bu soruyu
Diz çökmeni gerektirecek bir durum yok arkadaşım o sorunun cevabını da diğerlerinin cevabınıda hepimiz biliyoruz çok üzgünde olsan dik dur değil diz çökmek başını dimdik tut .Unutma biz Nene Hatun ecdadıyız.

Diz çökmeni gerektirecek bir durum yok arkadaşım o sorunun cevabını da diğerlerinin cevabınıda hepimiz biliyoruz çok üzgünde olsan dik dur değil diz çökmek başını dimdik tut .Unutma biz Nene Hatun ecdadıyız.

Hayır inan herkes bilmiyo, face profilim hDP.yöneticilerinin resmi ile doldu hadi tükürelim hadi asalım, kardeşim onların ne mal olduğu zaten belli, ama hükümet ne iş yapıyordu kimse hükümete toz kondurmuyo, bunca patlayıcı bomba şu bu depolanmış devletin tüm kurumları uyumuş, neden, ne hesabı bu

Yarın gölgesinde dinlenecek bir ağaç bulamadığınızda piknik gezinti hayal olduğunda, yavrum bak ağaç diye gösterecek bir çalı çırpı kalmadığında anlarsınız o iki ağacın kıymetini ayrıca
o analar çınar gb.evlatlarını kaybettikleri için bi ağaç bulalımda piknik yapalımı çok düşünemeyecekler keşke kendi evladımız dursaydıda bi ağaç dikseydi diye düşünürler bence..

Zamanında dinlenmedik adam bırakmayan mit bunca işten haberdar değil, ya da haberdar ama...

Haberdar değilse kapatıp gitsinler yok haberdar ama gereğini yapmadı ise...

Boşlukları doldurun artık

o analar çınar gb.evlatlarını kaybettikleri için bi ağaç bulalımda piknik yapalımı çok düşünemeyecekler keşke kendi evladımız dursaydıda bi ağaç dikseydi diye düşünürler bence..

Neden kaybediyorum diye sorgulasın o zaman hanımefendi

Ben Batman'da eşimi her gün ise yollarken sorguluyorum ne uykum uyku ne yediğim yemek

Sokağa çıkılmasından rahatsız olan bu ülkeyi bu toprağı seviyor mu bunu sorgulasın önce.

Sokağa çıkılmasından rahatsız olanlar var mıdır bilemiyorum ama sokağa çıkarken tereddüt edenler vardır benim gibi. İki gün önce Kızılay meydanında protestodaydık. Provokatör grup yol kesti, biz anlayamadık önce, neyse yanında bulunduğumuz grup hemen uyardı bizleri de Allahtan onlara bilmeden de olsa katılmadık. Demem o ki, iyi bir şey yapalım derken kötü şeylere dahil olmaktan Allah korusun. tereddüt ediyoruz..

Back
X