• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sehranın diyet günlüğü

sehraa

HEDEF:59 GNCL:69.9başl:2OCAK:71.4
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.513
161
123
40
benaslındaçıtırımın grubundayım ama eleştirlere açığım buarayada yazabilirim gün gün kilomu içimden gelenleri yaşadıklarımı irademi burası benim günlüğümm...eveeet sevgili günlükk...

Ne güzel çıkmışsınız bir yola. Ben de başlamak istiyorum ama nasıl bir başlangıç yapmalıyım :44: İnş amacınıza ulaşırsınız:)

selam
günlüğünüz hayırlı olsun.sizi çıtır annenin topiğinden tanıyorum.yazdıklarınızı hep okuyordum.gayet güzel gidiyorsunuz,devam edin.inşallah en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız.:13:

67.7ile basadigim bu yolda57.8ile ilerliyorum

sehraa yeni buldum burayı hayırlı olsun canım ben de seni çıtırın topiğinden takip ediyordum ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu yaa bi de boyun kaç ben senin kilonda olmak için çıldırıyorum şu anda...

boyum 1.63canim valla bende cildirirdim can atardim ne isteseler verirdim 67.7 iken 57.8 olmak icin ama simdi bile vermek istiyorum 53 olmak istiyorum bennnn:34:10 kiloyu yaklasik 9ayda ve hic zorlanmadan verdim canim..istedigim herseyi yedim tabi her istedigim zamanda degillll

ben artık gerçekten yemek istiyor muyum diye soruyorum kendime karnım açsa önce su içip sonra yemek yiyorum karnım tok olduğundan tatlıyı arada yerim diyorum sonra arada daha sağlıklı bişey görünce onu yiyorum. ama istediğim zaman tatlı da yiyebilirim die kafam rahat. senden canım çekti 2 gün önce 5 tane maraş usulu aldım hergün 1 tane die ama hiç yemedim daha. bi de puding aldım ama onları eşim her akşam götürüyo. bitmeden yesemmi diorum canım istemio ki neden boşuna kilo aliyim die vazgeçiyorum. bi de gece yarısı gzümün önünde yemese daha kolay olcak ama... zahmet olmadan rahmet olmazmış. senin içinn de çoook sevindim ayrıca çok az kalmış o da gider en yakın zamanda inşallah.

canim yani ben gercekten goruntu soyle dursun bi kenarda saglik icinde veriyorum kiloyu inan kendimi oyle hafiflemis hissediyorumki kipir kipirim yerimde duramiyorum onceden ne kadar hantal ve himbilmisim yaz geldi havalar sicak ter kan icinde kalirdim kendimi tasirken simdi daha rahatim kurkum varmis yag tabakasindan ayi pistu gibin yaaaa:52:insana yuk bu yaglar diyim ben sana:51:bak bide sunun cok faydasi var gercekten yediden sonra meyve dahi yememek sadece ve sadece su aklinda olsun dayanamiyomusun yat uyu daha iyi ama yeme bisiy

5ten sonra kestim ben yemeği falan ama eşim 6buçukta geliyo bide yanımda dur tek yemiyim dio eskiden dayanamayıp tok olduğum halde yerdim şimdi kendimi tutuyorum biraz daha sonra bi de geç yatıyo gitme dio gece 11 buçukta hala gitme diodu zor yattım dün hem acıkmışım hem günün yorgunluğu.... bi de çocuklar var... şimdi annemdeler ama evdeyken kızıma gece 10da 11de yemek yediriyodum haliyle ben de yiyip şişiyodum gelince tekrar yapmam inşallaah aynı hataları. artık 5ten sonra su dışında bişey sokmuyorum ağzıma ve çok rahat uyuyorum eskiden midem bulanırdı yatınca. bi de vücut gece tok yatarsan yemekleri sindirmeye çalışırmış, aç yatınca kendini yenilermiş.
ben de şimdi yerimden kıpırdayamıyorum çok hantallaştım aslında spor yapmayı çok seviyorum ama hamilelik işte.. 6.5 aylık oldu nerdeyse 3 ay var daha ama ben bittim resmen. çok ağrım oluyo ev işlerini bile zor yetiştiriyorum. neyse dualarını bekliyorum

bir dönem bende yaptım ve her yediğimi yazdım artık yazmama gerek kalmıyor ve iki senedir hemen hemen aynı kilodayım. kesinlikle yararlı bir şey.

bir dönem bende yaptım ve her yediğimi yazdım artık yazmama gerek kalmıyor ve iki senedir hemen hemen aynı kilodayım. kesinlikle yararlı bir şey.

Kızım sen bizim topige yazmiyon hadi orasi kalabalik buraya yaz madem yoksa iskenderleri lupletiyon haberimiz mi olmuyo özlüyorum seni ya bak peşini bırakmıyorum bu arada sana birşey danışcam ozelden:)

Back
X