Şehzadelerim Sürpriz Yaptı :)

buglem80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
278
0
46
Diğer
herkese selamlar :)

oğluşlarım cuma günü 36+6 da dünyaya merhaba dedi....normalde dün olması gerekirken 3 gün önce gelmek istediler..ilk oğlum 3100 ikincisi ise 2700 olarak doğdu..4-5 saat önlem amaçlı kuvözde kaldılar..şu anda evdeyiz..ağrılarım devam ediyor..bebekleri hem emziriyorum hem de mama veriyorum..göğsümün ucu yara oldu..merhem sürüyorum ama yine de çok perişanım..
kızlar,karnınızda ağrı ,sertleşme veya akıntınız olursa ihmal etmeyin..ben pazartesiyi bekleseymişim bebeklerden birini kaybediyormuşum..iyi ki gelmişsin dedi doktorum..
siz siz olun hele de son zamanlarınızda doktora gitmeyi ihmal etmeyin..küçücük bi endişeniz olsa bile gidin..
doğumun nasıl olduğunu ayrıntılı bi şekilde yazarım inş..Bana ve bebeklerime dua edin..özellikle küçük bebişime..
ve her zaman doğum olacakmış gibi hazırlıklı olun...Allah hepinizin yardımcısı olsun..
:emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

oğluşlarım cuma günü 36+6 da dünyaya merhaba dedi....normalde dün olması gerekirken 3 gün önce gelmek istediler..ilk oğlum 3100 ikincisi ise 2700 olarak doğdu..4-5 saat önlem amaçlı kuvözde kaldılar..şu anda evdeyiz..ağrılarım devam ediyor..bebekleri hem emziriyorum hem de mama veriyorum..göğsümün ucu yara oldu..merhem sürüyorum ama yine de çok perişanım..
kızlar,karnınızda ağrı ,sertleşme veya akıntınız olursa ihmal etmeyin..ben pazartesiyi bekleseymişim bebeklerden birini kaybediyormuşum..iyi ki gelmişsin dedi doktorum..
siz siz olun hele de son zamanlarınızda doktora gitmeyi ihmal etmeyin..küçücük bi endişeniz olsa bile gidin..
doğumun nasıl olduğunu ayrıntılı bi şekilde yazarım inş..Bana ve bebeklerime dua edin..özellikle küçük bebişime..
ve her zaman doğum olacakmış gibi hazırlıklı olun...Allah hepinizin yardımcısı olsun..

Allah sizi nazarlardan saklasın canım Rabbim çocuklarınla yaşayacağın sağlık dolu bir ömür nasip etsin sana.. dualarım seninle uyardığın konularda çok haklısın çok sağol..Ağrıların biranönce geçer inşallah kendine ve bebeklerine çok dikkat et canım çok tebrik ederim seni ikiz annesi MAşallaaahh :nazar: :emir_bebek:

ay canım maşallah allah analı babalı sağlıcakla büyümelerini nasip etsin
darısıda diğer tüm herkese olsun ay çok duygulandım yaaa
canım benim
hadi allah kolaylıklar versin sana

dualarımız sizinle,allah sağlıklı sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

ablacım hayırlı uğurlu olsun haberini bekliyordum bende..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.neyse buna şükür haftalarıda çok iyi bence.yinede bebişlerin iyi dayandı.inşallah bizde görürüz bu haftaları.maşallah kilolarıda çok iyiyimiş.darısı bizim başımıza.neden yara olduki acaba göğüslerin önceden sürsek kremi fayda edermi acaba.nasıl aynı birbirlerine benziyorlarmı.bir sağlık sorunları yok değilmi sarılık falan gibi.

hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah. :nazar:
bu kasılma, akıntı, ağrı nasıldı acaba? ben korkuyorum bebeklere karnımda bişey olur da anlamam diye

hayırlı olsun buğlemcim ALLAH analı babalı büyütsün inş. kilolarıda güzel maşallah ne güzel kurtuldun darısı bize sağlıcakla. bi bebek mağazasında ki kız bana 7.ayda göğüs ucu kremini kullanmaya başlamak gerekiyor demişti gerçi bende hala kullanmadım şimdiden sızlıyo suna dumankaya kantaron yağı iyi geliyor demişti

Tebrik ederim buğlemcim Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin bebişlerini.Kolaylıklar versin cnm .

hepinize çok teşkkür ederim,çok sağolun iyi dilekleriniz için....en kısa sürede detaylı anlatımla döneceğim inş.. :)

Hayırlı olsun, gecmiş olsun Buglemciim. :nazar:
İnşallah bizler de senin haftalarına gelebiliriz. Allah anneli-babalı büyütsün inşallah, sağlık ve mutlulukla..

sağol cnm,seninde az kaldı,kolay bir duğum ve sonrası olur inş..

bebekler uyumuşken yazayım dedim :)
geçen hafta bugün öğleden sonra eşime benden akıntı geliyor dedim,ama akıntı çok değil,yani her lavaboya gittiğimde gözle görülür derecede ..ve o gün ve bir gün öncesi adım atamaz hale gelmiştim ağrılardan..
eşimde doktoru arayalım dedi,ben yok dedim,akıntı normaldir,son günlerimdeyim ,ağrılarada zaten alıştım dedim..eşimde ısrar etti,kendi aradı doktoru..doktor önce bulunduğunuz yerde doğum doktoruna muayene olun,bana sonucu bildirin dedi..
hastaneye gittik,doktor ,pazartesiyi beklemeyin,haftasonuda olabilir bebeklerin ,o akıntı rahim ağzını tıkayan sıvı olabilir ,sen son günlerindesin ,doktoruna git dedi..
doktoru aradık,hemen gelin demiş..beni bi ağlama tuttu,heyecanlandım,hiç beklemiyordum..hemen evi toparladık,çocukları babannesine bıraktık ve hastaneye geldik..
ben doğumhaneye alındım,aklıma doğuma gireceğim hiç gelmiyor :) eşimi son görüşümmüş :) telefonu filanda ona verdim ,beni bekliyor.. :)
hemşire alttan baktı,açıklık yok dedi.. nst ye bağlandım..aaa dedi hemşire yüzde 80 in üzerinde sancı var dedi..o ağrılar sancıymış ama daha önce yaşadığım sancılar gibi değildi..sürekli olan bir ağrı..
hemen doktoru aradı,doktorda sezeryana hazırlayın dedi..
damar yolumu açtılar,üzerime önlük giydirip doğru ameliyathaneye....
bende bir heyecan,anestezi doktoru gelip iğneyi yaptı,ondan sonra zaten alt tarım uyuşuk,serumdu tansiyondu,sondaydı derken doktor geldi ve ameliyat başladı..
iki dakka geçti,ilk oğlumun sesini duydum,yanımdaki hemşirede zaten her şeyi bana anlatıp durdu sağolsun doğum sırasında..
ikinci bebek için çok uğraştılar,iki büklüm olmuş,doktor yanındakilere nasıl alıcaz bunu dedi,bir oraya bir buraya sallandım ve oda doğdu..
ikisinide bana gösterip götürdüler..
iyiki gelmişsin dedi doktorum,bu sancılar o zor çıkan bebeği öldürebilirmiş pazartesiye kadar, o kadar bükülmüşki..zaten karnım son günlerde taş gibydi,hareketlerinde azalma olmuştu..
hemşirede yanlış bakmış,3 cm açılma var dedi..verdiğim ilaçları kullanmasaydın daha da erken olurmuş bebeklerin dedi..nidilattan bile bahsetti o anda..
sezeryan bitti,beni odama aldılar,bebekler kuvöze girdi..önlem amaçlı,küçük bebek biraz havasız kalmış anne karnında..
aradan 4-5 saat geçti bebekler yanıma geldi..ama ben acılardan sızılardan hiç bişey düşünecek durumda değilim..
sezeryan ne kadar da zormuş..bir gün ayağımın üzerine basamadım..ağladım ,sızladım ama basamıyorum..
hastanemiz çok güzeldi,iyi ki özelde olmuşum ,o kadar nazıma sanırım sadece bu hemşireler dayanırdı :) çok iyilerdi..
sürekli tansiyon ölçümü,ağrı kesiciler ,antibiyotikler yapıldı..sondayı çıkardılar ama onun çıkmasıda ayrı bir facia zaten :)
sabah bebek doktoru gelip bebekleri muayene etti,küçük bebeğin sarılığından şüphelendi ve tahlil istedi..allaha şükür yüksek çıkmadı ama ,küçük bebek emmediği için ona mama yazdı ve önlem amaçlı 2 gün hastanede kaldım..
işte böyle kızlar,aklınıza takılan bişey varsa sorun söyliyim ..
daha kendime gelmiş değilim..bebekler çok yoruyor..oturup kalkarken bile çok acı çekiyorum..ilaçlarımı düzenli alıyorum bakalım neler olacak..
size de kolaylıklar diliyorum..belki anlatım bozukluğu olmuştur :emir_bebek: acele ediyoruum,bebeklerden .. :)

Son düzenleme:
canım bence harika yazmışsın...
ve bebeklerin de oldukça güzel bir kiloda MAŞALLAH doğmuşlar darısı başımıza...
3100-2700 kg çok güzel rakamlar ben şimdiden endişe ediyorum çünkü kendim 90 kiloydum
hamile kaldığımda ve şu an 13.haftamdayım ve 4-5 kilo almış durumdayım inşAllah benimkiler benim
iriliğimden dolayı zayıf olmazlar ki çok dikkat ediyorum yediklerime hep onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum...
Acaba ben de onları kucağıma alabilecekmiyim...
seni tebrik ediyorum...​

Allah korumuş yavrucakları... sağlıkla kavuşmuşsunuz..

bende belden uyuşturularak sezeryan olmayı düşünüyordum , ameliyattan sonra bi süre daha uyuşuk olurumda o ağrıları hissetmem diye..
ilk bebeğimde genel anestezi olmuştum uyanırkenki ağrımı hiç unutmuyorum

belden uyuşturulmanın hiç bi avantajı olmadı mı.. yine çok zor mu geçti :18:

5 evlat ne güzel...Allah evlatlarınıza sağlıklı ve güzel ömürler versin.

Back
X