Hamur İşleri şeker hamurlu kurabiye

hayalim14

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
76
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba sizlere bi sorum olcaktı bu doğum günlerinde falan dağıtılan kurabiyelerin evde nasıl yapıldığını bilen varmı ?
yardımcı olurmusunuz çünkü kızımın kısmetse şubat 14 te doğum günü var 1 yaşına girecek kurabiye yapmak istiyorum şekilli hemde şeker hamurlu çok güzel modeller var internette araştırdım yapanlarla görüştüm 1 adet kurabiye için 4 tl fiyat istiyorlar bana çok geldi 50 adet yaptırsam baya bi pahalıya gelicek yani baya uzattım yaa :) tarifini bilenler yardımcı olursa çook sevinirim

evde şeker hamuru sizde yapabilirsiniz hani marketlerde satılan marsmallow şekerlerinden yada şeker hazır şeker hamuru satın alın bende meraklıyım bu işe pastalar ve kurabiyeler yapıyorum çok zevkli

evde şeker hamuru sizde yapabilirsiniz hani marketlerde satılan marsmallow şekerlerinden yada şeker hazır şeker hamuru satın alın bende meraklıyım bu işe pastalar ve kurabiyeler yapıyorum çok zevkli

ne güzel bende yapmayı çok istiyorum ve bu işe kızımın doğum gününe bişeyler yaparak başlamak istiyorum
ben şeker hamurunu hazır alıcam ama kurabiye yaparken nasıl şekillendiriliyor kurabiyeyle beraber pişiyor mu üstüne nasıl yazılar yazıp şekiller verebiliriz bunları çok merak ediyorum biliyorsan yardımcı olurmusun canım saol

arkadaşlar bu siteye herzaman giremiyorum butik pastacılığa yeni yeni merak sardım facebookta kayıtlı isen canım eklemek istersen ekleyebilirsin ......çok güzel bir hobi ilerde işe dökmek istiyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X