benim çok sevdiğim biri şeker hastası yaşı ellilerde ve kansızlık var kan yapıcı kuru üzüm pekmez olsun birşey yiyemiyor şekerden dolayı kansız olduğu içinde yorgun gibi değişik bir hali var sizce ne önerirsiniz şeker hastalarına dokunmayan kan yapıcı birşey varmı?
benim çok sevdiğim biri şeker hastası yaşı ellilerde ve kansızlık var kan yapıcı kuru üzüm pekmez olsun birşey yiyemiyor şekerden dolayı kansız olduğu içinde yorgun gibi değişik bir hali var sizce ne önerirsiniz şeker hastalarına dokunmayan kan yapıcı birşey varmı?
Benim annemde şeker hastası ve kansızlığı var zaman zaman düzeliyor zaman zaman tekrar oluyor doktor gözetiminde ilaç kullanıyor,doktora gidip düzenli şekilde ilacını kullanması gerek.
doktora gidecek ilaç verecek.
zaten kansızlık öyle pekmezle üzümle otla çöple iyileşebilen bişey değil.
kansızlığı iyileştirecek kadar pekmez yemenin normal bir insana bile faydasından çok zararı olur.