Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARKADASLAR ben şeker pembe allık istiyorum bildiğiniz kullandığınız şeker pembe allık vrmı resmini koyabilirmisiniz rica etsem markasını ve isminide söyleseniz yeterli
canım ben maybelline kullanıyorum pembesini ama kışın kullanıyorum ten rengim açıldığı zaman.. gayet pembe bilmiyorum hoşuna gider mi direk link veriyorum
canım ben maybelline kullanıyorum pembesini ama kışın kullanıyorum ten rengim açıldığı zaman.. gayet pembe bilmiyorum hoşuna gider mi direk link veriyorum
çok teşekkür ederim cnm öncelikle . ben köpük fondöten kullanıyorum ama allığını hiç denemedim merak da ediyorum sende daha güzel diyince bi deniycem bi tane köpük allık beyendim stila die bi marka ama izmitte yaşıyorum burda bulamadım bitane de nars die bi markada beyendim ama onu bulabilrmiyim burda bilmiyorum
41 baktım güzelmiş ama terracote allık lar hafif kendinden sedefli yha bn daha mat dursun istiyorum resimde gösterdiğim gibi nars die bi markaymış ama bizim burda yok o marka
41 baktım güzelmiş ama terracote allık lar hafif kendinden sedefli yha bn daha mat dursun istiyorum resimde gösterdiğim gibi nars die bi markaymış ama bizim burda yok o marka
ARKADASLAR ben şeker pembe allık istiyorum bildiğiniz kullandığınız şeker pembe allık vrmı resmini koyabilirmisiniz rica etsem markasını ve isminide söyleseniz yeterli
canim ben sana bi tavsiyede bulunabilirim
bende tatli pembe allik kullaniyorum
komik gelebilir ama ben ruj dan alligimi yapiyorum, hemde cok güzel kalici oluyor,rujlarda pembe tonlarin bir cok rengi oldugu icin secme imkanin daha cok, sadece ruju secerken biraz mat olmasina dikkat etmelisin yagli olanlar cabuk akabilir
canim ben sana bi tavsiyede bulunabilirim
bende tatli pembe allik kullaniyorum
komik gelebilir ama ben ruj dan alligimi yapiyorum, hemde cok güzel kalici oluyor,rujlarda pembe tonlarin bir cok rengi oldugu icin secme imkanin daha cok, sadece ruju secerken biraz mat olmasina dikkat etmelisin yagli olanlar cabuk akabilir