İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Şeker Sütyen

hee hakkaten almışken takım alırdık
oldu olcak bide geceliği sabahlığı falan olsun onuda alak :roflol:

-tatlicadiarzu-
sende hiç bişiden eksik kalmıyon hee :1hug:
budamı varrrr :jeyyar:

zaten kizmisti ,baska bise bulamadinmi alacak,trilyoner kocammi var senin diye,bende kizdim verdim kizima yedi bitirdi hepsini:1closedeyes:[/QUOTE]

inanmıyorum ya, çatladım gülmekten:roflol: kızın yedi haaaaaaaaaa kızz bari bir iki tane yseydin stresini alırdı beya hahay!!!...:lepi:

bü ürün benim calistigim magazadada satiliyor..hatta erkekler icin külotuda var..-tatlicadiarzu-
vallah alanda cok yani:roflol:

valla erkek için olanı değilde kadın için olanı çok hoş olurdu valla hemen alırdım ben. bayılır benimki. yer ayol beni resmen... ay bir araştırayım bari erkek varsa kadın haydi haydi vardır!!!...hihoyyyt
bunu sütyen kilot şeklinde giyecen yatacan kocişin önüne yemekten sonra al sana tatlı. hiç bir erkeğin hayır diyeceğini sanmıyorum . şeker sevmeyenler bilem dalar valla!!!...cokacimcoook-tatlicadiarzu-

sende hiç bişiden eksik kalmıyon hee :1hug:
budamı varrrr :jeyyar:

zaten kizmisti ,baska bise bulamadinmi alacak,trilyoner kocammi var senin diye,bende kizdim verdim kizima yedi bitirdi hepsini:1closedeyes:[/QUOTE]

çok iyi ya :)sırnaşık şey
caaanım sütyeni yedi demek cokacimcoook kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama isabetli bir icat tebrik etmek gerek kimse mucidi :)) delikafadulden :icecream:

Back
X