şeker yükleme tahlili..

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
23 haftalık hamileyim.doktorumu değiştirdim ve şu an özel bir hastanede devam ediyorum.doktorum 4 hafta sonra şeker yükleme testi yapılıcak dedi.ben bu şeker yükleme testini devlet hastanesinde yaptırıp o sonucu doktora götürsem olur mu?özel hastanede baya pahalı olur diye düşünüyorum.bilgisi olan var mı?

23 haftalık hamileyim.doktorumu değiştirdim ve şu an özel bir hastanede devam ediyorum.doktorum 4 hafta sonra şeker yükleme testi yapılıcak dedi.ben bu şeker yükleme testini devlet hastanesinde yaptırıp o sonucu doktora götürsem olur mu?özel hastanede baya pahalı olur diye düşünüyorum.bilgisi olan var mı?

canım 23 haftalık hamileymişsin 26haftaya kadar şeker yüklemesi yapılıyor diye biliyorum 4hafta uzun geldi bana birde bende özel hastaneye gidiyorum sen zaten şeker yüklemesi için eczaneden glikoz alıp suya katıyorsun ilk önce açken doktora gidiyorsun kan tahlili yapılıyor sonra eczaneden sen glikozu alıp suya katıp içiyorsun 1saat aç bekliyorsun ve tekrar hastaneye gidip kan veriyorsun sonrada sonuçları alıyosun glikozun fiyatı 5tl zaten hastaneyede para vermedik almazlar sendende ama ara sor başka yerde yaptırana kadar

ben de aynı şeyi merak ediyorum
28. haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum
şeker yüklemesi öncesi aç olmak gerekiyor mu mutlaka
ona göre aç kalacaksam sabah erken saatte gideyim yoksa dayanamam uzun süre

Walla eczanede 5 liraya satılan glikozu özel hastanede 50 liraya içirirler. Helede böyle ismi cismi bilinen bi hastaneyse dikkat derim. Doktoruna sormanda fayda var.

Bende özele gidiyorum ve hastane tüm testleri kendisi yapıyor. Hatta geçen gün kan vermeye gittiğimde bi kızcağızada şeker yüklemesi yapıldı. Eşlerimiz konuşuyolardı dışarıda da bayağı sağlam bi para ödemişler.

fatih medical parka gidiyorum. 25 tl'ye yaptılar glikozu kendileri verdi ayarlayıp. üç boy kan alıyorlar aralıklarla şekerini ölçüyorlar. kesinlikle aç gitmen lazım ama açlığıda çok abartmadan gitmen lazım akşam 12 den sonra birşey yiyip içme kesinlikle sabah 8- 9 gibi yaptırmaya çalış sonrasında süre uzuyor ölçüm hata verebiliyor. benim hastanem dışarıdan yapılan testleride kabul ediyor siz bilirsiniz diyorlar.

Back
X