Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de yaptırdım. Biraz gönülsüzdüm ama doktorum önceki bebeğimin de büyük olduğu için gebelik şekeri olabilir dedi. Gebelikte şeker bebeğin iri olmasına sebep oluyormuş. Bu da normal doğum da bebeklerde omuz çıkması vs neden oluyor. O yüzden dikkat etmek gerekiyor. Değerlerim normal çıktı.
Ben yaptırmadım doktorum yaptırmayacaksan şeker ölçüm cihazıyla takip et demişti ya 8 saat açlık yada yemekten 2 saat sonra tokluk bak demişti bi süre takip ettim şekerim yoktu problem yaşamadım
Ben yaptırmadım doktorum yaptırmayacaksan şeker ölçüm cihazıyla takip et demişti ya 8 saat açlık yada yemekten 2 saat sonra tokluk bak demişti bi süre takip ettim şekerim yoktu problem yaşamadım
Yaptırmasanız da olur bende istemedim yaptırmadım bence daha iyi oldu ama şeker takibini iyi yapmanız lazım eğer değerleriniz yüksek çıkarsa beslenmenize dikkat etmeniz lazım
Ben yaptırdım. Şeker tüketmememe şeker hastalığı riskim olmamasına rağmen gebelik şekerim çıktı. 4 ay diyet yaptım.. ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Gebelik şekeri çok başka bir şey çünkü.
“şeker yükleyince vücudu bir kere maruz bırakıyorsun ama bilmeden sürekli şeker tüketince defalarca maruz kalıyorsun” demişti doktorum. Ben de yaptıracağım çünkü şüpheleniyorum.