selam güzel anne adayları .Ben 2 doktora gidiyorum 2sinden de çok memnunum hem devlet hem özele . ben obez hamile kaldım 1,80 boyum..135 kilo ile hamile kalmıştım şu an 120 kiloyum ..27 haftada 15 kilo verdim baştan beri dikkat ederek tabi doğuma kadarda umarım böyle devam eder doktorlarım bu durumdan çok memnun.Neyse asıl konuya geliyim bugun 27 haftalık oldum ve devlletteki doktorumda randevum vardı kesin şeker yukleme yapıcak dıye aç gittim doktorum sen zaten düzenli ölçüyosun ben şeker yüklemeyi gerekli görmüyorum sana dedi kiloda almadın bebekde iyi ölçümlerine devam et dedi.Ama 50 grlık yazıyorum zorunlumuymus sanırım yaptırmak istiyosan da eczaneden al yaptır dedi ama ben önermem dedi..Şimdi kafam karmakarışık oldu kimisi diyo kesinlikle gerekli gizli şekeri ortaya çıkarıyo ki ben bide obezim .ben hergün ölçüyorum şu an açlıklar 90-95 tokluklar 100-125 arası yani normalmiş.. bu doktorumda çok seviyorum güveniyorum özeldeki randevum 15 gün sonra o zamana kadar zamanı geçmiş olur mu .Bu şeker yüklemesini kesinlikle yaptırmalı mıyım sizce yoksa beslenmeme dikkat ederek böyle devam mı etmeliyim ..