Şeker Yüklemesi Hk

pembiskoala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
93
35
88
merhaba arkadaşlar,

şeker yüklemenizi kaçıncı haftada ve nerede yaptırdınız?
Özel hastanede yaptırmaya gerek var mı bilemedim,devlet yapıyor mu?
avrupa yakasında yaptıranlar söyleyebilir mi?

Zorunlu değil ki ayrıca bende gebeyim sağlıkçıyım yaptırmayacagım şeker yüklemesini yapan doktorlarımız bile tavsiye etmiyor

Aile sagligi merkezi bile yapiyor,ben asiya gittigimde gormustum.

Not:Ben seker yuklemesi yaptirmadim,sekerimi once olcturdum oldukca dusuk cikti,gerek gormedi doktorum

Ben devlet hastanesinde endokrin doktoru yaptirdi.eger hic baklava tatli tozsekerli birsey yemiyorsan yaptirma tabi...mumkun olmaz herhalde...
İctigin seker 3 baklava. Sekeri...sonra kanindan nasil ciktigina bakiyoorlar
Biraz zor gecti ac karnina sekeri icince ilk saat ter basti kafam dondu sonra duzeldim
Sukur temiz cikti..bence gerekli...

Benim dr um saglik ocagina yonlendirdi yaptirmam için. Gerekli olduguna inaniyor. Gebelik sekeri tehlikeli olabilir.

Yaptırdım, elmalı su tarzı bir ilaç içirdiler.
Hiç de beklediğim gibi kötü değildi, ne olumsuz etkisi oldu ne de gebeliğime riski.
Eğer aksi bir durum olsaydı ve bunu test ettirmemiş olsaydım hem bebeğimin hem benim sağlığı tehlikeye girerdi.

Bende yaptirdim. Doktorum yaptirmam gerektigini eger gebelik şekerim varsa diyet vereceğini soyledi. Bana yaptırmamak sacma geliyor açıkçası. Sonucta hamilelerin çogu illaki tatli yiyor. Bu test 3 baklava degeri kadarmis ve islenmemis seker oldugu icin vucut diğer tatlilara gore cabuk ogutuyormus. O gun tatli yemezsn olur biter. Birde bu kadar doktor zan altinda kalmak istemes herhalde

Back
X