Şeker yüklemesi şeker düşüklüğü?

babymommy9

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
100
35
18
28
Merhaba dün şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarımı doktora gösterdiğimde hipoglisemin var ve biz bunu sevmiyoruz dedi yani şeker düşüklüğüm varmış.Beni diyetisyene yönlendirdi özelde diyetisyen çok pahalı devlettede yok galiba.Ne yapacağımı şaşırdım başına gelen varmı?Ne gibi tehlikeleri var

Devlette var diyetisyen

Geçmiş olsun bendede çıkmıştı devlet hastanesinde diyetisyene yönlendirdi direk. Diyetisyene verdiği listeye uyduğumu söyleyemem ama ara öğün olarak süt ve ya ayran ve ya kefirin yanında meyveyi birlikte tüketmemi söyledi bende öyle yapıyorum şükür bir sıkıntım yok. Şekerle aram pek yok normalde ama sabah kahvaltısında 2 ve ye 3 gün 1 çay kaşığı reçel tüketiyorum

Teşel ve meyve zaten tükettiğim şeyler benim neden böyle oldu anlamıyorum.Zararı ne oluyormuş bilginiz varmı?

Ciddi sıkıntıları oluyormuş o yüzden dikkat etmeli dedi dr şeker düşüklüğü zaten normal herkes için tehlikeli ki. Daha detaylı bilgi için internetten arasanız listeler halinde çıkıyor

Ben hamileligimde cok ciddi seker dusuklugu sorunlari yasadim 57lere kadar cok kez dustu mutlaka yaninizda seker bulundurun ve evde oldugunuz zaman pekmez yeyin ani seker dusmelerinde uzum sekeri en hizli yukselten besin cunku. Cok sukur bi sıkıntı yasamadim gebelik acisindan genel anlamda seker dusmesi onemli bir problem oldugundan doktorunuz o sekilde soylemistir diyetisyenle gorusun mutlaka vucudu ac birakmayacak sekilde bir diyet duzenleyecektir. Meyve yemeyi ihmal etmeyin. Sekerim dusuyor diye ama lutfen sekerli besinlere agirlik vermeyin, sadece ac kalmamaya ozen gosterin ve glisemik indeksi yuksek besinlerden uzak durun. Bebek acisinda bir sorun olmayacaktir allahin izniyle stres yapmayin

Doğumu tetikliyormu nasıl doğacağına dair?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…