Şeker yüklemesi sonuçları

slm arkadaşlar,bende dün aldım şeker yüklemesi sonuçlarımı,26+2 günlük hamileyim
50gr lık testi yaptırdım ben ama akşam saatiydi yarı aç yarı toktum önce bi kere kan aldılar sonra ufak pet şişe suya şeker atıp verdiler onu içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim
sonuçlarım şöyle;

tokluk kan şekeri sonuç:87.66 referans değer : 70 - 140
glukoz tolerans değeri sonuç:167.8 referans değer : 70 - 140

doktor şekerin biraz yüksek çıktı ailede şeker var mı dedi yok dedim,bide 100 lük test yapalım önemli olan 100lük test dedi 3-4 saat sürer bikaç kez kan vereceksin oda yüksek çıkarsa hamileliğin diyetisyen eşliğinde devam edecek,korkmana gerek yok tatlı yeme pilav makarna yeme ekmeği kepek ekmek ye dedi cuma günü aç karnına gidip tekrar test yaptırcam,moralim bozuk,endişeliyim :((

ben 26-27. hafta da yaptırmıştım. açlık 84 tü, 50 gr glikoz yüklemesi sonuçu 85 olmuştu. hamilelik öncesi bi kere şeker yüklemesi yapılmıştı hastanede. 4 saat sürmüstü ondada en fazla 110 a çıkmıştı :9::9::9:

arkadaslar benımde pazartesi 50 grlık seker yuklemem yapıldı bıraz yuksek cıktı sınır 140 benımkı 144 cıktı doktor 100grlık seker testı verdı cok korkuyorum ınsallah kotu bır sonuc cıkmaz bu cuma gunu :( nolur dua edın bana

Benimde 21.haftada geçen cuma şeker yüklemem yapıldı açlık 114, 1.saat 225 2. Saat 168 çıktı. Diyetisyene yönlendirildim 1800 kalorilik diyabetik diyet verdi. Bu cuma tekrar şeker kontrolüne gideceğiö bakalım ne olacak.

Benimde yüksek çıktı birinci saatin sonunda 178 çıktı 100lük yapılacak yarın. Endişeleniyorum açıkçası. Bakalım yarın ola hayrola...

Benimde yüksek çıktı birinci saatin sonunda 178 çıktı 100lük yapılacak yarın. Endişeleniyorum açıkçası. Bakalım yarın ola hayrola...

bende salı günü yaptırmıştım açlık 91 1. saat sonunda 174 yarın diyet verdi doktor yapıyorum ama kötü hiç isemediğim şeyleri bile cnım istiyor. yarında 100 gr şeker yüklemesi var bakalım ne olacak inşallah güzel sonuçlar alırız.

bende salı günü yaptırmıştım açlık 91 1. saat sonunda 174 yarın diyet verdi doktor yapıyorum ama kötü hiç isemediğim şeyleri bile cnım istiyor. yarında 100 gr şeker yüklemesi var bakalım ne olacak inşallah güzel sonuçlar alırız.

Ben bugün yaptırdım çok fena bir süreç ama nasıl mahvoldum anlatamam :S Şükürler olsun yüksek çıkmadı Hocam sende %100 şeker YOK dedi (: Hamileliğimin doya doya tadını çıkarmak istiyorum sorunlarla uğraşmak ve psikolojimi bunlarla meşgul etmek istemiyorum (: Dilerim sende de kötü hiçbir şey çıkmaz...

Ben bugün yaptırdım çok fena bir süreç ama nasıl mahvoldum anlatamam :S Şükürler olsun yüksek çıkmadı Hocam sende %100 şeker YOK dedi (: Hamileliğimin doya doya tadını çıkarmak istiyorum sorunlarla uğraşmak ve psikolojimi bunlarla meşgul etmek istemiyorum (: Dilerim sende de kötü hiçbir şey çıkmaz...

geçmiş olsun bendede bişy çıkmadı çok şükür evet çok kötüydü elim kolum delik deşik bide tansiyonum düştü sonunda ama neyseki şeker falan yok :)

Çok sevindim arkadaşımmm gözün aydın (: İnşallah sağsağlim alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Back
X