şeker yüklemesi sonucum :( moralim çok bozuk

tiviti

GELDİN DÜNYAMIZ OLDUN...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
842
7
316
41
Denizli
merhaba arkadaşlar 26 haftalık hamileyim dün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç 151 ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım böyle bişeyle karşılaşmamıştım.bu hamileliğimde ise şimdiye kadar 5 kilo aldım henüz ama sonuç böyle ve daha da önemlisi ne yiyip ne yememem gerektiğini bilmiyorum moralim çok bozuk.endişeliyim...

canım kaç grmlık şeker yüklemende bu çıktı ?? 50 grlıksa 100 gr şeker yüklemesi tekrarlanması lazım ayrıca doktorun sana dikkat etmen gerekn şeyleri sölemesi lazım sen bir doktorunla görüş... diyet vermesi lazım canım...

canım hemen moralini bozma doktorunla görüş eminim sana ve bebişine uygun bir liste verecektir belki de 100lük şeker yüklemesinde değerler düşük çıkacak :26:

canım, hemen moralini bozma. doktorunla bu durumu hemen konuş. diyet listesi vermesi lazım ona göre sende hareket edersin..

50 gr lık yükleme sonucum bu.sonucu almaya eşim gitmişti ben gidemedim.sadece yediklerine dikkat etsin demiş bu ne demek.daha önce böyle bişeyle karşılaşmadımki nerden bileyim ne yiyicem ne yemiyeceğim :(:(:(

Canim benim ilk gebeligimde sekerim cok yusek cikmisti.Sonra 100 luk test yaptilar oda yuksekti ve cok agir ve saglam bir diyetle son uc ayimi bitirdim.Bu gebeligimde ise ilk 50 lik yuklemede 178 cikti.100 luk yapicaz dediler o testte sonuclar gayet guzel cikti.Yani sonuc olarak sana 100 luk yuklemeleri lazim ne demek oyle yediklerine dikkat etsin falan.Bence doktorunu degis yada ara bu nasil is de.Oyle tek 50 lik yuklemede belli olmuyo.Cok sacma olmus doktorun ilgisiz geldi bana...

Canim benim ilk gebeligimde sekerim cok yusek cikmisti.Sonra 100 luk test yaptilar oda yuksekti ve cok agir ve saglam bir diyetle son uc ayimi bitirdim.Bu gebeligimde ise ilk 50 lik yuklemede 178 cikti.100 luk yapicaz dediler o testte sonuclar gayet guzel cikti.Yani sonuc olarak sana 100 luk yuklemeleri lazim ne demek oyle yediklerine dikkat etsin falan.Bence doktorunu degis yada ara bu nasil is de.Oyle tek 50 lik yuklemede belli olmuyo.Cok sacma olmus doktorun ilgisiz geldi bana...
canım çok teşekkür ederim ilgine..önceki doğumum çok iyi geçtiği için dr uma çok güveniyordum.ve tahlil sonucunu almayada ben değil eşim ditti çünkü felaket halsizlik söz konusu bende.dr umun özel muayenehaneside yok sadece askeri hastaneye gidiyorum o yüzden.yaklaşık 5 gün sonra eşim izinli o zaman gidip görüşeceğim dr la banada çok ilgisiz davranıyor gibi geldi ve acayip moralim bozuldu bu duruma..

Tiviticiğim 100lük yüklemeye kadar tatlı şekerli hamur işi beyaz ekmek gibi şeker içeren gıdaları yeme... Benimde ilk yüklemem yüksekti. Dikkat ettim ve bu salı 100 grlık yüklemem iyi çıktı..
Çok dikkat et doktorun ilgisizse hemen değiştir.. herşeyden evvel morale ve ilgiye ihtiyacımız var değilmi?

Geçmiş olsun...

Tiviticiğim 100lük yüklemeye kadar tatlı şekerli hamur işi beyaz ekmek gibi şeker içeren gıdaları yeme... Benimde ilk yüklemem yüksekti. Dikkat ettim ve bu salı 100 grlık yüklemem iyi çıktı..
Çok dikkat et doktorun ilgisizse hemen değiştir.. herşeyden evvel morale ve ilgiye ihtiyacımız var değilmi?

Geçmiş olsun...
çok teşekkür ederim cnm.dr u değiştirme gibi bir lüksüm yok askeriyede tek doktor burda bende doğumumu özelde yapamıyacağım için mecburum bu dr la devam etmeye açıkcası.ama gidicem ve çok ilgisiz davrandığını hafife alınmayacak bi konu olduğunu bildiğimi söyliycem kendisine bakalım cevabı ne olacak çok merak ediyorum..ahh şu dikkat etme işine gelincede.........çooooook zorlanıyorummmmmm canım herşeyi yemek istiyoooooo heleki çikolataaaaaaaa :43:

Back
X