Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yanda degerler yokmu ben eskiden yaptırdıgımda vardı kactan kucuk olmalı diye genelde 1. saatteki 140 dan kucuk olmalı deniyor ama hastanedeki referans aralıgıda onemlidir
yanda degerler yokmu ben eskiden yaptırdıgımda vardı kactan kucuk olmalı diye genelde 1. saatteki 140 dan kucuk olmalı deniyor ama hastanedeki referans aralıgıda onemlidir
Aclik biraz fazla diye düsünüyorum hala cunku 140i gecmemeli, hatta normal bir insanin 110 olmali aclik sekeri ama yinede bilemedim ben. Bu konuda yanıltmayayım sizi. Sonucta kalan değerler gayet iyi. Gecmis olsun tekrar.
aclık 78 bu deger zaten iyi 1. saat belki biraz yuksektir ama bizde doktor degiliz neticede soyluyoruz ama:) yanlıs birsey soyleyip moralini bozmayalım belki doktor sakınca gormiycek