şeker yüklemesi testin sonuçlarını paylaşalım

merhaba kızlar ya bana da cumartesi 50 gr yükleme yaptılar bugün öğrendim sonucu 1 saat sonrası 170 çıktı çarşamba tekrar gidecğim 100 gr yüklenecek inş şeker çıkmaz:( aranızda var mı ilki yüksek çıkıp ikincisi düşük çıkanlar

geçmiş olsun, benim önceki gebeliğimde ilk 50 gr. yüklemede yüksek çıkmıştı ikinci 100 gr. gayet normal çıkmıştı, seninkide öyle olur inşallah...

şekeri yüksek çıkıp diyet yapan arkadaşlar nasıl gidiyo diyet:26:

bende yeni başladım ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği bir iki dilim yiyorum, çayımı şekersiz içiyorum tatlı çikolata vs. yemiyorum

ama zorlanıyorum ya ben yemek yemeyi çok seviyorum hele tatlı çikolata bayılırım:30: sizde durumlar nasıl:5:

kızlar benim 75 gr da açlıık 95 1.saat 155 2.saat 115 çıktı. doktorum dikkat et yinede falan dedi ama pek anlamadım yüksek mi oluyo?

yok aslında iyi. 145 üstü daha dikkatlı, 2 tanesi 180 üstü pür dikkat kesin şeker oluyor. ama genede hamur-tatlı-şekerli yok tabi bebişe yararı yok sonra kilo alıp doğumda zorlanmayalım :1:

şekeri yüksek çıkıp diyet yapan arkadaşlar nasıl gidiyo diyet:26:

bende yeni başladım ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği bir iki dilim yiyorum, çayımı şekersiz içiyorum tatlı çikolata vs. yemiyorum

ama zorlanıyorum ya ben yemek yemeyi çok seviyorum hele tatlı çikolata bayılırım:30: sizde durumlar nasıl:5:

zaten çok yiyemiyorum şekerden dolayı midem bulanıyor. açıkınca sersemleşme bayılma kötü oluyor. hurma , nar, armut,portakal,mandalina yiyememek çok zor gerçekten bi ayva - elmayla 3 ay geçer mi? :14:

geçmiş olsun, benim önceki gebeliğimde ilk 50 gr. yüklemede yüksek çıkmıştı ikinci 100 gr. gayet normal çıkmıştı, seninkide öyle olur inşallah...

tşk ederim evet dediğin gibi 100 gr yüklemede normal çıktı çok şükür ama yine de dikkat ediyorum

zaten çok yiyemiyorum şekerden dolayı midem bulanıyor. açıkınca sersemleşme bayılma kötü oluyor. hurma , nar, armut,portakal,mandalina yiyememek çok zor gerçekten bi ayva - elmayla 3 ay geçer mi? :14:

zor gerçekten ama napalım idare edeceğiz yeterki sağlık olsun...sayılı gün çabuk geçer:34:

tşk ederim evet dediğin gibi 100 gr yüklemede normal çıktı çok şükür ama yine de dikkat ediyorum

çok sevindim...dediğin gibi yinede dikkat etmek lazım :49:

benim de : açlık 87
1.saat 195
2.saat 143
3.saat 56
sonuçlar böyle çıktı dr. gebelik şekerin var diyemem ama diyet yap dedi, önümüzdeki ay açlık tokluk şekerine bakalım dedi, benim durumumda olanlar varmı :26:

senı korkutmak ıstemem ama değerlerın cok yuksek bence sen dahıle yada endokrıne gıt benım açıklık 91 1.saat 153 cıkdı ve ınsulın vuruyorum cunku gebelıgın ılerlerınde cok artıyor yınede sen bılırsın benımde kadın doğumcum normal demışdı ama değilmiş sonuçlarar göre

Back
X