Doğuma Hazırlık Şeker yüklemesi yaptiranlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ac karina daha iyi sonuc veriyor canim venim doktorum ac karina gel demisti gitti kan verdim ardindan 50 gramlik glikozu 5 dk da icip 1 saat sonra tekrar gel kan alinacak demistii ikinci kan alinana kadar bisey yemedim kanda seker cikmayincaa gönderiyor ama seker cukarsa ikinci test için tekrar beklemen gerekiyor canim
peki 5 dk içtim dedin ya midem bulanmadı mı ben bir de ondan endişe ediyorum,hepsini içmezsem olur mu :):)

peki 5 dk içtim dedin ya midem bulanmadı mı ben bir de ondan endişe ediyorum,hepsini içmezsem olur mu :):)
Bende hemsireye dedim miden bulanir hepsini icemem dedim hepsini icmen lazim dedi mecbur içtim midem bulandi kusmamak icin cok zor tuttum kendimi oyaladim kendimi sıkıntı cikmadi cok sukur :-)

Yillardir karatay diyeti yapiyorsan yukleme yaptirmasan belki olur. Ama pilav, patates tatli vs yedigin oluyorsa ya da gunde iki ogunden daha sIk yiyorsan (Ara ogun yok) seker yuklemesinden Karatay dedi diye kacma. Kadinin diger dediklerini dinlemeyip aradan cimbizlamayalim :KK66:

Yillardir karatay diyeti yapiyorsan yukleme yaptirmasan belki olur. Ama pilav, patates tatli vs yedigin oluyorsa ya da gunde iki ogunden daha sIk yiyorsan (Ara ogun yok) seker yuklemesinden Karatay dedi diye kacma. Kadinin diger dediklerini dinlemeyip aradan cimbizlamayalim :KK66:
:-))

Ben 75lik yaptırdım.bebegin haraketlerinde hiçbir değişiklik olmadı çok şükür haraketliydi hala haraketli.ama bende şeker çıktı.oncesinde de yediğime içtiğime dikkat ediyordum ama bundan sonra çok daha dikkat edeceğim.o yüzden eğer gercektge canan karatayin dediği gibi besleniyorsaniz yaptirmayin.ama yok kaçamak yapıyorsanız yaptırın.listemde bal reçel pekmez patates beyaz ekmek pirinç meyve suyu pasta tatlı poğaça simit bunların hiçbiri yok.normalde de dikkat edip ama al canım nolcak bir tane ye diyenlere hayır demiyordum.simdo doğuma kadar hiçbiri yok.yani beslenme düzeninizle alakalı yaptırıp yaptırmamak.

Ben de yaptırdım çok şükür sorun yok ve milyonlarca kadın yaptırıyor. İçiniz rahat olsun. Asıl gizli şeker varsa ve farkedilmezse o saydıklarınız gerçek olur allah korusun.

Arkadaslar testi yaptirmak istemeyenler seker olcum cihaziyla, aclik ve her ogunden 1 saat sonra sekerini ev tipi cihazlarla parmaktan olcebilir. En azindan ben oyle yapiyorum. Dr um yaptirmak istemiyorsan bir hafta boyle takip edelim dedi. Gebelik sekeri tespit icin Saf glikozu icmeye alternatif yollar da var, belki bilmeyeniniz vardir diye yazmak istedim. Doktorunuzdan bu sekilde talep edebilirsiniz.

Back
X