- 7 Nisan 2014
- 21
- 6
- Konu Sahibi kumsall3232
Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim. Bikaç hafta sonra şeker yükleme yapılacak muhtemelen. Sizler yaptırdınız mı? Ben çok kararsız bu konuda
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırman gerek canımArkadaşlar 22 haftalık hamileyim. Bikaç hafta sonra şeker yükleme yapılacak muhtemelen. Sizler yaptırdınız mı? Ben çok kararsız bu konuda
Sen kotu olmussun ben yanliz gitmistim ama neyseki etkilenmedim ben 50 lik ictim senin sonucun ciktimi benim yarin cikiyomus bide sen hastanede mi yaptirdin beni saglik ocagindaki ebe cagirmisti gidip orda yaptirdim ama doktora hic sormamistim :-$Ben yaptirdim. Aksamdan actim. Gunduz Saat 12 ye kadar da ac kaldim. Iki saat beklemeniz gerekiyor. Ama o iki saati bana sorun hamileligimden dolayi agzima grma seker surmuyordum tiksiniyordum onu icmek bana eziyet oldu. Neyse ictim. Bu sefer eleim ayagim titremeye basladi. Sesler hareket hersey rahatsiz etti beni basim tuttu. Bir ara bilincimi kaybedecegimi filan duaundum esime surekli beni konusturmasini soyledim ama konusacak bile mecalim yoktu. Ben kotu oldum. Herkes boyle olmuyormus ama ben mahfoldum. Yaninizda bittikten sonra yiyebileceginiz biseyler goturun. Zaman gecirecek biseyler goturum bir de mutlaka yaninizda biri olsun zaman gecmek bilmiyor. Dr.lar bir 50 lik bozuk cikarsa da 100 luk yukleme yapiyorlar . Ama simdi bazi yerler direk 75 lik yapiyor ki ikinciye gerek kalmasin diye. Eger yaptiracaksaniz 75 lik yaptirin derim.
Ben yaptirmayacaktim ama dr. Korkuttu israr etti yaptirdim.
Sen kotu olmussun ben yanliz gitmistim ama neyseki etkilenmedim ben 50 lik ictim senin sonucun ciktimi benim yarin cikiyomus bide sen hastanede mi yaptirdin beni saglik ocagindaki ebe cagirmisti gidip orda yaptirdim ama doktora hic sormamistim :-$