Şeker yüklemesi yaptıranlar

Benim de kafam karisik bakalim doktor ne diyecek yarin. Kontrolum varda

Varmı bu zararı kafam çok karıştı

Benim de kafam karisik bakalim doktor ne diyecek yarin. Kontrolum varda

Kızlar ben yaptırmıştım ki iyi ki de yaptırmışım. Gebelik şekerim çıktı. Ve gerçekten ciddi sonuçları var. Eğer bilmezseniz tedbir almazsınız. Tedbir almazsanız 1) Bebek şeker hastası doğabilir 2) ileride şeker hastası olabilir(çocukluk çağı dahil) 3)Allah korusun doğum kötü sonuçlanabilir. Canan Karatay ın ısrarla yaptırmayın dediği için ceza alıp meslekten uzaklaştırılmasının sebebidir.
Gerçekten ciddi bir durumdur. Ayrıca şeker oranı 4 dilim baklavaya eş değerdir. Yaptırın ihmal etmeyin derim ben.

Ben de dün sordum doktoruma yapıcaz mı diye.
Tabiki yapıcaz dedi. Doktoruma güvendiğim için uzatmadım konuyu. 2 hafta sonra falan yaptırıcam ben de

Kızlar ben yaptırmıştım ki iyi ki de yaptırmışım. Gebelik şekerim çıktı. Ve gerçekten ciddi sonuçları var. Eğer bilmezseniz tedbir almazsınız. Tedbir almazsanız 1) Bebek şeker hastası doğabilir 2) ileride şeker hastası olabilir(çocukluk çağı dahil) 3)Allah korusun doğum kötü sonuçlanabilir. Canan Karatay ın ısrarla yaptırmayın dediği için ceza alıp meslekten uzaklaştırılmasının sebebidir.
Gerçekten ciddi bir durumdur. Ayrıca şeker oranı 4 dilim baklavaya eş değerdir. Yaptırın ihmal etmeyin derim ben.

Gebelikte şekerin çıktıda gebelik sırasında tedavisini olabildinmi

Kizlar kacinci haftada yapiliyor ?Turkiye"de ben yurtdisindayim 1 hafta sonra turkiye ye tasinicam.12 haftalik olicak bebegim.Ozmn yapilir mi acaba ?

Üc cocugumdada yapildi cok sukur bir sorun yasamadik hatta en son yapilacagi zmaan devlet hastanesindeki doktora sordum zararli deniliyor diye yapılmasinda yarar var dedi yaptirdim

Seker hastaliginin tedavisi yok. Yediğine ictiğine dikkat edicek, gerekli olursa insulin takviyesi yapılacaktir. Sekeriniz olursa ve haberiniz olmadan yüksek rakamlara cıkarsa komaya girebileceğini biliyorsunuz değil mi?

şeker yüklemesi ve benim gibi yaptıramayanlar için şeker takibi mühim.. etrafta cahil cahil konuşup yaptırmayın zararlı gibi söylemlere aldırmayınız. önemle rica ediyorum.

Teşekkür ediyorum kızlar sabah yaptırmaya gideceğim inş.

Tedavi olmuyorsun diyet yapıyorsun. Çünkü gebelik şekeri plasentayla alakalı bir durum. Doğumdan sonra zaten bitiyor. Plasentanın bebeğe insülin salgılamasını Dengeliyorsun. Bu da diyetle oluyor. Benim zaten çok yüksek değildi. Diyetisyene gittim doğuma kadar verdiği programa uydum. Hem kilo almadım hem de sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim çok şükür.

Seker hastaliginin tedavisi yok. Yediğine ictiğine dikkat edicek, gerekli olursa insulin takviyesi yapılacaktir. Sekeriniz olursa ve haberiniz olmadan yüksek rakamlara cıkarsa komaya girebileceğini biliyorsunuz değil mi?
şeker hastalığı değil bu gebelik şekeri. Soran kişi yanlış mı anlamış ki?Anne değil Bebek açısından zararlı o nedenle bakılıyor. Plesentayla bağınız kopunca doğumla bitiyor o da. Ben de yaptırılması taraftarıyım. Bebeğe çok büyük zararı var.

Yaptırdım bende bugün şeker yüklemesi ni Canan Karatay herkesi dağıttı kadın yaptirmayin yaptirmayin diye

Back
X