Canan Karatay bunağının ortaya attığı saçmalık.şeker yüklemesi yaptırmayın diye bir yaygara attı ortaya arkası kesilmiyor.kadın doğumcıların neredeyse tamamına yakını yapılması gerektiğinden yanayken Canan hnm tutturdu şeker yüklemesi çok zararlı diye.iki baklavadan alacağımız şeker kadar şeker yüklemesi yapılıyor.o zaman röntgen,emar vs de çektirmeyelim gerektiğinde.neticede zararlı ışına maruz kalıyoruz.
Soylediklerin dogru belki ama uygulanabilir degil pek fazla. Canan hocaya gore sifir sekerle yasanmali bunu cogumuz yapamayiz. Ben yapabilirim basindan beri de diyet yapiyorum diyen varsa yaptirmasin tabii.canan karatay hocanın tam olarak ne demek istediğini algılamadan kendisine bunak diye hakaret etmeniz çok saygısızca.. kadın bu işe yıllarını vermiş.. bizlerden daha iyi bileceği kesin..
diyorsunuz ki şerbetli tatlılardan alacağımız kadar bi şeker alıyoruz.. karatay hocanın demek istediği şu: hamilelikte kadın vücudundaki her şeyin dengesi bozulur.. sen şeker yüklemesi yaptırdığında sende yüksek şeker çıkıyorsa doktor sana ilaç veremeyecek diyet verecek.. nitekim bir arkadaş bu şekilde söylemiş yukarda..
kadın diyor ki bu yüklemeyi yaptırmak yerine gebeliğini öğrendiğin günden itibaren hep diyet uygula. karbonhidrat ve şeker hiç alma.. yani o masum gördüğünüz 2 dilim baklava her şekilde çok zararlı orası kesin.. onu da yeme şeker de yükletme, zaten aynı kapıya çıkıyor diyor.. bir laf duyuyorsunuz tam olarak ne söylenmek isteniyor dinlemeden yargılıyorsunuz insanları.. yaptır ya da yaptırma kadın en nihayetinde doktorun sana söyleyeceği diyeti en baştan itibaren yap yüklemeye gerek kalmaz diyor zaten..
ülkemizdeki doktorlar ne kadar çok tetkik, tahlil yaptırılırsa döner sermayeden o kadar para alıyorlar.. bu sebeple gereksiz o kadar çok şey yapılıyor ki aklınız durur.. herkesin dediği doğrudur diye bir şey yok sonuçta..
ben de yaptırcam elimiz mahkum ama en azından hocanın demek istediği bence çok mantıklı.. destek çıkma cesareti olan birkaç kişi daha olsa herkes itiraz eder gerçekten gerekli mi değil mi körü körüne inanmak yerine tartışılır bu konu..
Dediğim sözün tamamen arkasındayım ve her söz sahibini bağlar.saygıyı ya da saygısızlığı da sizden öğrenecek değilim.evet Canan hanım aynen ömrünün son dönemlerinde bunayan rametli babaanneme benziyor.kimseye söz hakkı vermeyen,dediğim dedik en çok ben bilirimci tavırları da cabası.katıldığı programlarda herkesi fırça manyağı yapan ilgi çekebilmek adına saçmalıklarını pazarlayan biri.madem o kadar pırıl pırıl bir aklı hafsalası vardı kendisini polis diye tanıtan dolandırıcılara neden kandı.bu noktada işte babaannem daha az bunamıştı bence.zira babaannem kimseye bir kuruşunu kaptırmazdı.canan karatay hocanın tam olarak ne demek istediğini algılamadan kendisine bunak diye hakaret etmeniz çok saygısızca.. kadın bu işe yıllarını vermiş.. bizlerden daha iyi bileceği kesin..
diyorsunuz ki şerbetli tatlılardan alacağımız kadar bi şeker alıyoruz.. karatay hocanın demek istediği şu: hamilelikte kadın vücudundaki her şeyin dengesi bozulur.. sen şeker yüklemesi yaptırdığında sende yüksek şeker çıkıyorsa doktor sana ilaç veremeyecek diyet verecek.. nitekim bir arkadaş bu şekilde söylemiş yukarda..
kadın diyor ki bu yüklemeyi yaptırmak yerine gebeliğini öğrendiğin günden itibaren hep diyet uygula. karbonhidrat ve şeker hiç alma.. yani o masum gördüğünüz 2 dilim baklava her şekilde çok zararlı orası kesin.. onu da yeme şeker de yükletme, zaten aynı kapıya çıkıyor diyor.. bir laf duyuyorsunuz tam olarak ne söylenmek isteniyor dinlemeden yargılıyorsunuz insanları.. yaptır ya da yaptırma kadın en nihayetinde doktorun sana söyleyeceği diyeti en baştan itibaren yap yüklemeye gerek kalmaz diyor zaten..
ülkemizdeki doktorlar ne kadar çok tetkik, tahlil yaptırılırsa döner sermayeden o kadar para alıyorlar.. bu sebeple gereksiz o kadar çok şey yapılıyor ki aklınız durur.. herkesin dediği doğrudur diye bir şey yok sonuçta..
ben de yaptırcam elimiz mahkum ama en azından hocanın demek istediği bence çok mantıklı.. destek çıkma cesareti olan birkaç kişi daha olsa herkes itiraz eder gerçekten gerekli mi değil mi körü körüne inanmak yerine tartışılır bu konu..
ben 22. haftamda şeker yüklemesi yaptırdığımda (75lik) 180'lere çıktı değerim; dolayısıyla diyete başladım.Şuan tek bir simit yesem 200'lere çıkıyor. yaptırmamış olduğumu düşünün yiyeceğim tatlılar, hamur işleri ve meyveler ile kaçlara fırlardı ve fark etmezdim bile...öylesi çook daha zararlı bebeğe
Dediğim sözün tamamen arkasındayım ve her söz sahibini bağlar.saygıyı ya da saygısızlığı da sizden öğrenecek değilim.evet Canan hanım aynen ömrünün son dönemlerinde bunayan rametli babaanneme benziyor.kimseye söz hakkı vermeyen,dediğim dedik en çok ben bilirimci tavırları da cabası.katıldığı programlarda herkesi fırça manyağı yapan ilgi çekebilmek adına saçmalıklarını pazarlayan biri.madem o kadar pırıl pırıl bir aklı hafsalası vardı kendisini polis diye tanıtan dolandırıcılara neden kandı.bu noktada işte babaannem daha az bunamıştı bence.zira babaannem kimseye bir kuruşunu kaptırmazdı.
hanımefendi ülkemizdeki doktorlara iftira atmasanız?canan karatay hocanın tam olarak ne demek istediğini algılamadan kendisine bunak diye hakaret etmeniz çok saygısızca.. kadın bu işe yıllarını vermiş.. bizlerden daha iyi bileceği kesin..
canan karatay bazen saçma sapan konuşuyorbelli ki canan hanımdan çok daha fazla şey biliyorsunuz.. profesör olup önümüze düşün de biz sizin peşinizde koşalım.. bunamış babaanneniz de olsa kimse saygısızlığı hak etmez.. madem saygıyı bizden öğrenecek değilsiniz herkese açık bir ortamda saygısızlık yapmamayı bilmeniz gerekirdi.. canan hanıma hak vermiyor olabilirsiniz bana göre ters diyebilirsiniz, kandırılması size komik de gelebilir ama bu size bu iş üzerinde hayatını vermiş bir profesöre bu şekilde saygısızlık hakkı vermez..
canan karatay bazen saçma sapan konuşuyor
doktorların çoğu hak vermiyor ona
prof olması her zaman doğru söylediği anlamına gelmez
sonuçta kadın doğum uzmanı bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?