seker yuklemesi zorunlumu

minikPrensim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8.920
315
163
Merhaba arkadaslar 23+4 haftalik hamileyim 2. Bebegim ilk oglumda seker yuklemesi yaptirmistim ama bu sefer yaptirmak istemiyorum illa yaptirmak zorundamiyim acaba ?? Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim

Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bende yaptrmadm dr yaptr dedi ama yinede yaptrmadm , ama izlenimde şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum diye yazdrp imzalattlar,senin dr ne diyo peki

Amin tesekkur ederim sende saglikla al kucagina insallah benim dr gel yaptiralim dedi ama onceki dr dikkatli beslenirsen seker yuklemesi yaptirmayiz demisti iki dr farkli konusunca kararsiz kaldim

Merhaba arkadaslar 23+4 haftalik hamileyim 2. Bebegim ilk oglumda seker yuklemesi yaptirmistim ama bu sefer yaptirmak istemiyorum illa yaptirmak zorundamiyim acaba ?? Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim

yaptırmak zorunda değilsiniz tabiiki..

yaptıran arkadaşlarım kadar yaptırmayanlarda var çevremde.. ben kendım yaptırmayı tercih etmiştim..

Benimde kafami kurcalıyor bu konu iki cocugumda yaptirdim simdi yaptirmayi istemiyorum ama daha var zamanina doktor illa yaptir derse diretmem heralde

yaptırmak zorunda degılsın
ben yaptırmıstım

Ben yaptırmıştım ama tekrar bebeğim olsa yaptırmam . Ama ben kardeşime sormuştum bir kaç hocasına danıştı yaptırmasında fayda var demişlerdi .

zorunlu die bişi yoktur o haftalarda doktora gitmezsen yapmazlar ... bunu isteyip istememek kilona yediğine dikkat etmek muhımdır şahsen yaptırmadım...

ben yaptırmak istemiyordum ama doktorum önemli olduğunu yaptırmam gerektiğini söyledi. doktoruM üniversite de bölüm başkanı olduğu için bende sözüne güvenip yaptırmaya karar verdim. zaten 50 lik şeker yüklemesi çok fazla değil demişti iki tane baklavayla yakınmis nerdeyse .

Yaptirdim arkadaslar yaptirmak istememe nedenim cok kusuyor olmam o gunde cok zor dayandim kusmamak icin normal cikti degerlerim

bence mutlaka yapılması gerekli.yediklerimizle doğru orantılı değil bu gebelik şekeri.bakın ben insülin kullanıyorum.yeiklerime çok dikkatt ettiğim halde ve ınsulin aldıgım halde bazı gunler çok yukseliyor sekerim.

yüksek şeker bebege cok zararlı.erken doğuma kadar bir çok tehlikesi var maalesef.

bencede kesinlikle yaptırılmalı ilk bebeğimde de yaptırmıştım bişey çıkmamıştı ikincisinde acaba demiştim ama iyiki yaptırmışım yüksek çıktı şekerim ve kontrol altındayım diet yapıyorum eğer yapmasaydım bilmiycektim çünkü açlık şekerlerim hep normal çıkıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…