Şeker yüklemesi

Hulyace

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
24
4
1
28
Merhaba kızlar şeker yüklemesi yaptım sonuçlarım çok mu yüksek bebeğe bı zararı olur mu ne yapmam lazım 231.114.134

Normal değerleri kaç olması gerekir miş.? Kusura bakmayın referans aralığını bilmiyorum karşılaştırmak için soruyorum

Merhaba kızlar şeker yüklemesi yaptım sonuçlarım çok mu yüksek bebeğe bı zararı olur mu ne yapmam lazım 231.114.134
Evet maalesef cok yuksek, acilen bir endokrinolog bulup insuline baslayin. Aclik hamilelikte 80-90 istenir sizin 231 cikmis farkinda misiniz

Evet maalesef cok yuksek, acilen bir endokrinolog bulup insuline baslayin. Aclik hamilelikte 80-90 istenir sizin 231 cikmis farkinda misiniz
İlk defa geliyor başıma o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum Perşembe günü tekrar gidicam doktora sonra bakalım ne dicek

Bebekte bı sıkıntı oldumu acaba
Hayir ama ben cok yogun diyet ve insulinle tamamladim hamileliklerimi. Sadece 5 kg almistim toplamda ve gunde 4 sefer insulin kullaniyordum ve maalesef benimki sizinki kadar yuksek degildi

Hayir ama ben cok yogun diyet ve insulinle tamamladim hamileliklerimi. Sadece 5 kg almistim toplamda ve gunde 4 sefer insulin kullaniyordum ve maalesef benimki sizinki kadar yuksek degildi
Anladım Allah büyük Perşembe günü de çok fazla çıkarsa insuline başlatırım dedi doktorum

Kolay değil Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla bi kucağınıza alırsanız inşallah tüm bu yaşadıklarınızı unutursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…