ŞEKER YÜKLEMESİ

Canimmmmm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
613
409
23
37
Merhaba

gebelikte şeker yüklemesi yaptırıp yüksek çıkan var mı. açlık 96 -tokluk 199 çıktı benim. şekeri düşürmek için tavsiyeleriniz var mıdır?

Benim arkadaşımda çıktı gebelik şekeri. Bebek bi kaç hafta önden gidiyordu. Doktor belli başla şeyler söyledi yememesi gereken diyet gibi düşünün uyguladı fakat bebek 3 hafta filan önden gitmeye başladı doktoru azarlamis dikkat etmiyosun diye riskli gebelik bölümüne aldılar bebeğin çok kilolu olduğunu söyleyip sezaryan yapalım dediler yanlış hatırlamıyorsam 4 buçuk kilo filan demişlerdi bebek için. Normal dogum sansi varken sezaryanla doğum yaptı bebek 3 buçuk kilo doğdu 🤷‍♀️ böyle anlatınca kötü konuşmuş gibi oldum ama aslında demek istediğim sakin kalmanız ve panikletmeyen düzgün Doktor bulmanız arkadaşımı çok paniklettiler ne yapacağını şaşırdı

Merhaba

gebelikte şeker yüklemesi yaptırıp yüksek çıkan var mı. açlık 96 -tokluk 199 çıktı benim. şekeri düşürmek için tavsiyeleriniz var mıdır?
Merhaba benim de aksine şekerim dusukmuş
Sizin ki yuksek ama mantik olarak dengede tutmak gerekiyor bebek icin cok riskliymis basit seker tuketmeyin cay sekeri bal recel pekmez meyve suyu cikolata paketli abur cubur gibi seyler cok yukselmesine sebep oluyormus ozellikle süt yogurt tuketin yagsiz olmasi daha uygun sebze ve yagsiz et yiyebilirsiniz kisacasi saglikli beslenmek lazim seker yuksekliginde bebegin suyu da normalden daha fazla sınırlara cikiyormus bebeklerimizin iyiligi icin ne deniliyorsa yapmamiz şart ... Çok gecmis olsun.

Merhaba benim de aksine şekerim dusukmuş
Sizin ki yuksek ama mantik olarak dengede tutmak gerekiyor bebek icin cok riskliymis basit seker tuketmeyin cay sekeri bal recel pekmez meyve suyu cikolata paketli abur cubur gibi seyler cok yukselmesine sebep oluyormus ozellikle süt yogurt tuketin yagsiz olmasi daha uygun sebze ve yagsiz et yiyebilirsiniz kisacasi saglikli beslenmek lazim seker yuksekliginde bebegin suyu da normalden daha fazla sınırlara cikiyormus bebeklerimizin iyiligi icin ne deniliyorsa yapmamiz şart ... Çok gecmis olsun.
çok teşekkür ederim :KK200:

Back
X