Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım sınır 140.
Ben 75 gr yükleme yaptırmıştım. 2. Saatte 150 civarı çıkmıştı ve bana normal demişlerdi.
Sizin çok da aşmamış görünüyor. Tabi doktorunuz değerlendirecektir.
Sanırım sınır 140.
Ben 75 gr yükleme yaptırmıştım. 2. Saatte 150 civarı çıkmıştı ve bana normal demişlerdi.
Sizin çok da aşmamış görünüyor. Tabi doktorunuz değerlendirecektir.
Merhaba. Benim de aynı sizin gibi 50gr 1 saat sonrası şeker testim 149 çıktı. Sizin doktorunuz nasıl yorumladı acaba? Doktorum bir kaç gün sonra 100gr lık yapalım dedi ama biraz tedirgin oldum.
Merhaba. Benim de aynı sizin gibi 50gr 1 saat sonrası şeker testim 149 çıktı. Sizin doktorunuz nasıl yorumladı acaba? Doktorum bir kaç gün sonra 100gr lık yapalım dedi ama biraz tedirgin oldum.
Hayır hayır asla gayet normal salatalar etler tavuklar günde 2 dilim ekmek meyve güzel diyet sadece tatlı falan pek yok oda yasak değil yani az yenilecek derece de her şey gayet normal sağlıklı yani sıkıntı etme