Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok karşıydım fakat geçen gün içtiğim meyve suyundaki şeker miktarına bakınca aslında 50 gr şekerin çok olmadığını anladım. meyve sularının üstüne bir bakar mısınız zaten 1.5 bardak meyve suyu rahat rahat 50 gr şeker yapıyor.
Canım biz baştan diyet yapsak ta böyle şeylere hiç gerek kalmasa ha ne dersinKesinlikle yaptırmanızi tavsiye ederim. Sekeriniz varsa başka yolla ogrenemezsiniz. Şekerle ilgili sıkıntı olursa Allah korusun ölü doğumlara anne kanında ölen bebeklere kadar ileri gidebiliyor sonucu. Hamilelik şekeri çıkarsa doktor diyet verir uygularsiniz. Her açıdan çok önemli test. En düşük doz 50 ml onuda anında icmiyorsunuz 1 saat içinde yavaş yavaş iciyorsunuz.
Merhaba siz konuyu açalı bir hayli vakit olmuş. Şeker yüklemesi yapıldı mi? Bu ay sonunda benden de istenecek doktorum seçme hakkını bana bıraktı. Kafam çok karışık. Ailemde şeker hastalığı yok ama zayıf biri değilim.Kizlar 20 haftadayim bu ay sonu şeker yuklemesi yapilacak sanirim ama kararsizim bagi kaynaklarda zararli olduğu yaziyor. Benim de. Bu konuda henuz bisey soylemedi. Yaptirilmali mi varmi net bilgisi olan.
Ben de çok kararsız kaldım. Ailemde şeker hastalığı olan yok. Şimdi kadar da şekerleme ilgili bir rahatsızlık olmadı çok şükür. Doktorların tercihi bize birakmasina gıcık oluyorum. Ben zaten takıntılı biriyim, bir ay var önümde ama kafaya takmaya başladım simdidenBende çok kararsızim bu konuda. Annemde şeker var. Aklımı karıştıran tek şey bu. Ya ilerde yaptirmadigim için pişman olursam?![]()
Ben de çok kararsız kaldım. Ailemde şeker hastalığı olan yok. Şimdi kadar da şekerleme ilgili bir rahatsızlık olmadı çok şükür. Doktorların tercihi bize birakmasina gıcık oluyorum. Ben zaten takıntılı biriyim, bir ay var önümde ama kafaya takmaya başladım simdiden![]()
Esim de yaptırma diyor. Ben biraz hastalık hastası oldum hamilelikte. Doktorumla bir kez daha gorusucem. Şeker yüklemesinin yerine tercih edebilecegimiz açlık ve tokluk şeker takibi ile kaybedecek çok şey olmayacağını söyledi doktorum. Düşünüyorum biraz dahaValla cnm ailemde şeker olmasaydı ben kesinlikle yatırmayacaktım. Ben zaten bu yüzden ikilemde kaldım. Kendi fikrim şeker yüklemesinin yapılmaması gerektiği yönünde
Esim de yaptırma diyor. Ben biraz hastalık hastası oldum hamilelikte. Doktorumla bir kez daha gorusucem. Şeker yüklemesinin yerine tercih edebilecegimiz açlık ve tokluk şeker takibi ile kaybedecek çok şey olmayacağını söyledi doktorum. Düşünüyorum biraz daha![]()