Şeker yüklemesi

Doktor özelde istiyor devletse gerek yok diyor ne hikmetse. Ben istemiyorum dedim doktorun suratını görmeniz lazımdı. Hakkında o kadar olumsuz seý okuyup da nasıl yaptirayim.
Kendi durumunuza göre bakın bence bebek kilosu normalse, ailede şeker hastası yoksa bencede gerek yok..yinede size kalmış

Benim dr umda gerek görmedi sadece tokluk şekeri ve hga1c değerine baktı onlar normal geldiği için şeker yüklemesi falan istemedi.

İsteseydi yaptırır mıydım
Hayır(hem çoğu dr ve araştırmalar gereksiz gördüğü için hemde bende hipoglisemi olduğu için)
Ailemde olsaydı yani bir yatkınlığım olsaydı o zaman olabilirdi.

ben ilk bebekte yaptırdım ama bunda yaptırmadım gerek yok bence
İlk bebekteki değerlerimizi hatırlıyor musunuz? Ben de ilkinde yaptırdım. 141 çıktı. Yeme-İçmeme dikkat ettim ve bir sorun yaşamadım. Bu bebekte de test yaptırmayıp dikkat ederek devam etmek istiyorum aslında

İlk bebekteki değerlerimizi hatırlıyor musunuz? Ben de ilkinde yaptırdım. 141 çıktı. Yeme-İçmeme dikkat ettim ve bir sorun yaşamadım. Bu bebekte de test yaptırmayıp dikkat ederek devam etmek istiyorum aslında
Yok cnm hatırlamıyorum ama sorun yoktu

Ben de çok kararsız kaldım. Ailemde şeker hastalığı olan yok. Şimdi kadar da şekerleme ilgili bir rahatsızlık olmadı çok şükür. Doktorların tercihi bize birakmasina gıcık oluyorum. Ben zaten takıntılı biriyim, bir ay var önümde ama kafaya takmaya başladım simdiden:110::110:
Kesinlikle yaptırmanızi tavsiye ederim. Sekeriniz varsa başka yolla ogrenemezsiniz. Şekerle ilgili sıkıntı olursa Allah korusun ölü doğumlara anne kanında ölen bebeklere kadar ileri gidebiliyor sonucu. Hamilelik şekeri çıkarsa doktor diyet verir uygularsiniz. Her açıdan çok önemli test. En düşük doz 50 ml onuda anında icmiyorsunuz 1 saat içinde yavaş yavaş iciyorsunuz.

Bede ilk hamileliğimde yaptrmadım ama ikinci gebeliğimde doktorum yaptrma taraftarıydı yaptrdım ve şekerim çok yüksek çıktı diyetle falan halledilemedi bendeki öecburen insülin kullandım günde 4 kez aksi halde bebğimin suyu.azaldı ve ciğerleri çok zor.gelişir.dedi doktorum bu yüzden başladık biz insüline ve sürekli kontrol altında tutuldum . Çol şükür doğum yapınca ne bende ne de bebekte kalmadı ,bence yaptrmalısınız arkadaşlar o içtiğinz şekerli su çoğu doktorun kanısında yediğibiz iki üç dilim baklavaya eş değer . Ben göze alamadım o riski ve yaptrdım şu an iyiki yaptrmışım diyorum

Ben de yaptirmaya karar verdim. Ayın 26 sinda doktor randevum var, yaptiracagim. Tereddütte kalmaktansa yapar kurtulurum. Doktorum da bana 3 4 dilim baklava yemekle es değer dedi. Bir kac uzmana daha sordum hepsi yaptırma taraftarı.

Ben de yaptırdım 75 gr. Ama daha sonuçlarımi yorumlatamadim

Ben de yaptırdım 75 gr. Ama daha sonuçlarımi yorumlatamadim
Canım bende 75lik yaptırmıştım. Normalde referans değerleri sonucumda yazıyor belki yardımcı olur. Benim doktorum çok iyi dedi çok şükür umarım seninde iyidir..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 100
Canım bende 75lik yaptırmıştım. Normalde referans değerleri sonucumda yazıyor belki yardımcı olur. Benim doktorum çok iyi dedi çok şükür umarım seninde iyidir..
ayy çok sağol ya. ben doktora yorumlatamadım internette de değişik değişik çıkıyor. benimde 75 lik yapıldı bu değerlere göre bendede sıkıntı yok şükür. seninkine çok yakın benim değerlerde

Back
X