- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi durumunuza göre bakın bence bebek kilosu normalse, ailede şeker hastası yoksa bencede gerek yok..yinede size kalmışDoktor özelde istiyor devletse gerek yok diyor ne hikmetse. Ben istemiyorum dedim doktorun suratını görmeniz lazımdı. Hakkında o kadar olumsuz seý okuyup da nasıl yaptirayim.
İlk bebekteki değerlerimizi hatırlıyor musunuz? Ben de ilkinde yaptırdım. 141 çıktı. Yeme-İçmeme dikkat ettim ve bir sorun yaşamadım. Bu bebekte de test yaptırmayıp dikkat ederek devam etmek istiyorum aslındaben ilk bebekte yaptırdım ama bunda yaptırmadım gerek yok bence
Yok cnm hatırlamıyorum ama sorun yoktuİlk bebekteki değerlerimizi hatırlıyor musunuz? Ben de ilkinde yaptırdım. 141 çıktı. Yeme-İçmeme dikkat ettim ve bir sorun yaşamadım. Bu bebekte de test yaptırmayıp dikkat ederek devam etmek istiyorum aslında
Ben de çok kararsız kaldım. Ailemde şeker hastalığı olan yok. Şimdi kadar da şekerleme ilgili bir rahatsızlık olmadı çok şükür. Doktorların tercihi bize birakmasina gıcık oluyorum. Ben zaten takıntılı biriyim, bir ay var önümde ama kafaya takmaya başladım simdiden![]()
Kesinlikle yaptırmanızi tavsiye ederim. Sekeriniz varsa başka yolla ogrenemezsiniz. Şekerle ilgili sıkıntı olursa Allah korusun ölü doğumlara anne kanında ölen bebeklere kadar ileri gidebiliyor sonucu. Hamilelik şekeri çıkarsa doktor diyet verir uygularsiniz. Her açıdan çok önemli test. En düşük doz 50 ml onuda anında icmiyorsunuz 1 saat içinde yavaş yavaş iciyorsunuz.
Canım bende 75lik yaptırmıştım. Normalde referans değerleri sonucumda yazıyor belki yardımcı olur. Benim doktorum çok iyi dedi çok şükür umarım seninde iyidir..Ben de yaptırdım 75 gr. Ama daha sonuçlarımi yorumlatamadim
ayy çok sağol ya. ben doktora yorumlatamadım internette de değişik değişik çıkıyor. benimde 75 lik yapıldı bu değerlere göre bendede sıkıntı yok şükür. seninkine çok yakın benim değerlerdeCanım bende 75lik yaptırmıştım. Normalde referans değerleri sonucumda yazıyor belki yardımcı olur. Benim doktorum çok iyi dedi çok şükür umarım seninde iyidir..