seker yuklemesi

prensesss06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
20
2
1
41
Hanimlar 75 gr şeker yuklemesi yaptırdım sonuç
Açlık 80
1. Saat 170
2.Saat 143
Cok mu yüksek acaba

sınır 140 toklukta.
siz sınırı aşmışsınız. muhtemelen diyet verir dr. benim 139 gelmişti 1. saatte tatlı yemeyi kes dedi doktorum. ben de yememeye çalıştım. toplam da 10 kilo alıp bitirdim hamileliği . oğlum 40. haftada doğdu sağlıklıydı çok şükür.
stres yapmayın ama diyet yapmaya başlayın. hamur işi, yağlı, tatlı gıdalardan uzak durun. sebze et yumurta peynir baklagil ve çok çok az meyve.

Gebelik sekeriniz var ,doktorunuz uygun diyet ve belki ilac konusunda destek verir ,sekerli yiyecekler ,beyaz un ,pilav gibi yiyeceklerden uzak durun ,
Meyve suyu ,meyveli yogurt ,yemeyin,
Gunluk meyve miktari 200 grami gecmesin ,birde genelde aktif oldugunuz saatlerde yiyin

Hanimlar 75 gr şeker yuklemesi yaptırdım sonuç
Açlık 80
1. Saat 170
2.Saat 143
Cok mu yüksek acaba
Gebelik şekeriolduğunu bu testi yaptırmadan anlaşılmıyor mu ? ne bileyim yeme isteği, uyku hali ,sürekli susama sık wc gitme gibi.Merak ediyorum yaptırmamayı düşünüyorum ben .

Bu analizi yaptırıp doktora danışmadan buraya niçin soruyorsunuz?
Herkesin metabolizması farklı değil midir?

Gebelik şekeriolduğunu bu testi yaptırmadan anlaşılmıyor mu ? ne bileyim yeme isteği, uyku hali ,sürekli susama sık wc gitme gibi.Merak ediyorum yaptırmamayı düşünüyorum ben .
Saydıklarınızın hepsi gebelikte mevcut zaten şeker olup olmadığı anlaşılmaz.
Şeker ölçüm cihazıyla 1 hafta açlık tokuluk bakılırsa yüklemeye gerek kalmaz, cihazınız yoksa Aile sağlığı merkezleri de bakar, sorun isterseniz.

Hanımlar 75 gr şeker yuklemesi için sonuçlar normal mis tokluk şekerim 180.çıksaydı gebelik şekeri var diyebilirdik dedi.

Back
X