Cok teşekkürler cevap ıcın suan 11 gunRafine şekeri ve paketli gıdaları hayatımdan çıkartmıştım. Öncelikle cildime ve mental sağlığıma çok iyi geldi. Tatlı sever bir insan olduğumdan ayda yılda bir dışarıda tatlı yiyorum.
Doğal şeker içeren şeyleri saymıyorum. Paketli gıdada da yoğun gündeysem içeriği katkısız şeyler kullanıyorum.
Hayatınızdan çıkartmak istiyorsanız önce 15 sonra 1 ay şekersiz günler yapabilirsiniz. Tatlı ihtiyacınız için de doğal şeker içeren şeyler tüketebilirsiniz.
Ola ki saldırdınız her şeyin sonu değil. Kaldığınız yerden devam edersiniz.
Ne kadar oldu bırakalıBenimde başım dönüyordu ilk bıraktığımda bir defaya mahsus şekerli yicek yiyip tekrar bırakmıştım baş dönmesi geçti ve olmadı bir daha
bende kendimi tutmakta zorlanıyordum tutamayıp yedim de ama koyvermedim. Devam ettim daha uzun süre dayanabildim bu sefer öyle öyle bıraktım
Meyve yerken de hangi meyvenin ne kadar şeker barındırdığına bakın. Mesela portakal bilinenin aksine çok şeker içerir ve o şeker vücuda girse de tatlı isteğini kesmeyebilir.Cok teşekkürler cevap ıcın suan 11 gun
Regl donemınıde atlattım bu arada
Meyve yıyorum abartmadan
Sankı bır kere yersem yıkılıcak gıbı gelıyor
Inlh bende devam ederım sızın gıbı
Doğal şekerli yicekler yedim. Bal pekmez meyve. Ama doğal diye çok da yememek gerekiyormuş onları da, kararında iyi. 3 4 ay olmuştur bırakalı. Maalesef bu ara yemeye zorlandığım için yemek zorunda kaldım tekrar bırakıcam inşallah. İnsan alışınca bu defa yemek istemiyor zaten onca emeğin çöp olmaması için. Biraz -yani epeyNe kadar oldu bırakalı
Bal yıycem ama doğal bal bulmakta zor
Bal yedınız mı
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda paketlı urun ve sekerlı gıdaları cok fazla tukettıgım ıcın pişmanlık yasıyordum
11 gun önce tamamen sekerlı gıdaları hayatımdan cıkardım zaten cay ve kahveyı sekersız ıcıyordum
66 kiloydum suan bı anda 63.5 kg dustum
Ama basım donuyo arada ayrıca kaslarım agrıyor okudum normalmiş
Aranızda bırakıp devamlılıgı getıren oldu mu
Suan korkum saldırmak ama motıvem yuksek
Deneyımı olan arkadas varsa yazarsa cok sevınırım
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda paketlı urun ve sekerlı gıdaları cok fazla tukettıgım ıcın pişmanlık yasıyordum
11 gun önce tamamen sekerlı gıdaları hayatımdan cıkardım zaten cay ve kahveyı sekersız ıcıyordum
66 kiloydum suan bı anda 63.5 kg dustum
Ama basım donuyo arada ayrıca kaslarım agrıyor okudum normalmiş
Aranızda bırakıp devamlılıgı getıren oldu mu
Suan korkum saldırmak ama motıvem yuksek
Deneyımı olan arkadas varsa yazarsa cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?