Şekerim çok yüksek çıktı, yandım ben !

benım sonucuma doktor noırmal dedı ben sabah yapamamıstım zaten ....sabah kahvaltımı yaptım oglen yemegımıde yedım hafıf bıreyler tabııkı yemekten sonra ıkı saat hıcbırsey yememek ıcmemek gerekıyormus ve aclık kan sekerım m90 cıktı 1 saat sonra alınan kandada 150 cıktı dr normal dedı yırttım yanııı

dün doktordaydım 100gr .lık yükleme için açlıktam öldümm resmenn kollarım mosmor kan vermekten neyseki şekerim iyi çıktı bu sefer çok şükür sorun yok dedi doktor
1.saat kan şekeri yine 185 yazıyodu 2.saat kan şekeri 90 olmuş 3.saatte ise 70 filandı doktorda sorun yok şekerin yokmuş dedi rahatladım ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım dikkat ederim aşırıya gitmem en azından şimdiden sonra kaydirigubbakcemile2
aperpil sağol verdiğin bilgi için bilmiyordum ben bunu bundan sonra öyle yaparımolumunekankayizsmile

dün bende 100lük yüklememi yaptırdım
ve çok şükür 4 sonuçun dördüde düşük çıktı
1 hafta diyet yapmıştım
doktor normal yemene devam dedi
darısı diğer arkadaşlara

dün bende 100lük yüklememi yaptırdım
ve çok şükür 4 sonuçun dördüde düşük çıktı
1 hafta diyet yapmıştım
doktor normal yemene devam dedi
darısı diğer arkadaşlara
AMİN CANIM SEVİNDİM SENİN ADINA YİNEDE FAZLA AŞIRIYA KAÇMAMAK LAZIM
ben gerçi kendimi pek tutamıyorum normal çıktığını öğrendiğimden beride inş. bir zararı olmaz yavrularımızaa kaydirigubbakcemile5

aynen cnm bi karpuz yedimki iyi çıktı dedikten sonra doktor sorma kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…