Şekerim yüksek çıktı

tub833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
240
2
96
Çorum
slm kızlar benim şekerim yüksek çıktı yani 181 moralim çok bozuk int araştırdım çok kötü sonuçları olduğunu okudum benim durumumda olan varmı pzt tekrar yükleme yapılıcak ama kendimi rahatlatamıyorum senağlamaa.s.

cnm ben de bugün hastaneye gittim , ben cmts yaptırdım 50 gr yükleme sonucum 158 çıktı .. ertesi gün gittim sonuçları alıp nöbetçi doktora gösterdim 100 gr yükleme yapılacak dedi salı gününden sonra gelirsin.. bu sabah erkenden kalktım gittim kendi doktorum 160 ın altında olduğu için çok sorun etmedi .. sadece artık biraz daha dikkat edicem arada , aç karnına şekerimi ölçtürürüm eczanede .. akşamları yürüyüş yap , bol su iç , hamur işi ve tatlıdan uzak dur , çayı da hiç içme hatta içsen de şeker atma .. geçmiş olsun..

evet arkadasım diyet yapman gerekiyor
her zman soyluyorum su su suuuuuuuuu diye
bebislerimiz icinde her bisi icinde cok onemli...
ben wc ye kamp kurdum bu yusden

canım doktorun muhakkak bi diyet programı hazırlacaktır. febinin dediklerinide uygula canım hamur işleri gerçekten zaralı oluyo .. geçmiş olsun canım inşallah normale iner...a.s.

hamur işleri, su eksikliği ve de bazı meyveler şekerle çok fazla oynuyor, muz gibi.
geçmiş olsun, dikkat edersen eminim üstesinden gelirsin.

gecmiş olsun canım bende şeker yok ama bebişim zayıf offf offfsenağlama

çok geçmiş olsun canım diyetine uyarsan çok sorun olacağını zannetmiyorum. umarım pazartesi güzel haberler verirsin

Canim Benimde 168 çikti.yarin Tekrar Yükleme Apilacak.moralini Bozzma Arkadaşlarinda Yzdiklarina Dikkat Et Zaten Doktor Gerekeni Yapar.inşallah Sağsalim Alirsin Bebişini Kucağina

geçmiş olsun canım doktorun büyük ihtimalle diyet verir canım dikkat edersen bişi olmaz canım sıkma canını...

sağolun ya çok teşekür ederim valla pztsiyi iple çekiyorum bu arada yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum.ghaneli son yükleme sonuçlarını banada yaz canım.

benim ilk sonucum cok cikti
ikinci yuklemeyi yaptim cok sukur seker de bi sey de cikmadi allahima bin sukurler olsun
insalah sende de bi sey cikmaz
olsa sadece bi diyet verirler onu da sabredersin artik

Ben 22. haftamdan beri diyet yapıyorum canım bu yüzden. Tek çözüm bu dua ette diyetle çözülsün insülin kullanmana gerek kalmasın. İnsan başta biraz şok oluyo ama alışıyosun sonra sadece bebeğinin sağlığını düşün üstesinden gelirsin

Kizlar Sizce şu Değerler Nasil 100gr Yükleme Için Sizlerin Nasil çikmiştii
şekerli Suyu Içmeden önce Aldirdiğim Kan Değerim 82
1 Saat Sonraki 185
2 Saat Sonraki 163
3 Saat Sonraki 100 çikti Sizlerin Ki Nasill

Canim Doktoru Bulamadim Tahlil Göstermek Için Başka Bi Doktora Gösterdim Oda Diyetisyene Git Dedi.bakalim Pazartesi Göstericem Doktora Of Yaa Bi Kurtulsam şu Illetten.canim Görsen Varya 4 Defa Kan Alindi çok Kötüydü Ama Herşey Küçük Yaramazlar Için Naparsin

arkadaşalar benim 50 gr şeker yüklemesi sonucum 130 çıktı doktor normal dedi...ama sitede bir yerde 115 üstünün tehlikeli olduğu yazıyo...sizlerin bi fikri var mı arkadaşlar...doktoruma güveneyim mi

canım benim 181çıktı 115 üstü olunca 100lük yükleme yapılıyo ama bilmiyorum dikkat etmelisin bence

Back
X