Şekerim yüksek çıktı

trifle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
27
0
86
38
İstanbul
Gebelikte şekeri yüksek çıkan Kızlar 26 haftalık hamileyim 50 gr yüklemeyle şekerim açlık 89 yüklemeli 159 çıktı doktorum çok ciddi bi problem olmadığını ancak yediklerime çok dikkat etmemi porsiyonları 3/1 azaltmamı söyledi ben yinede korkuyorumişe çok erken gitmem gerektiğinden sabahları bir kase kellogs yiyordum bırakmalımıyım acaba siz nasıl besleniyorsunuz???

bence sen drunu ara sor bi bakalım o ne dıyecek...

slm canım bence yediklerine çok dikkat et kesinlikle şekerli yeme bak snein benden daha fazla çıkmış o yüzden bana bile yasak meyveyi bile az iyyecekmişim dedi tatlı yeme beyaz ekmek yeme kolay değil biliyorum hamileikte yememek bende çok zorlanıyorum ama mecburuz şeker çok tehliklei yani dikkat etmezsen anne karnında yaşamını yitirebiliyor bende geçenlerde oynamadı bebeğim 2 gün korlkuylşa gittim şekerden olablir dedi dahada dikkat ediyorum artık Allah kolaylık versin yardımcın olsun inş :26:

Amin cnm bende öyle yapıyorum marketten tam buğday ekmeği aldım kahvaltımı onunla yaptığım sandviçle yapıyorum ara öğün kaçırmamaya çalışıyorum ki aç kalınca bi anda düşüp yemek yiyince çok yükseliyomuş makarna pilav hamurişi şeker çikolata yok bakalım bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…