Valla ben de yapamam diyordum İnan ama evde tatlılar baklavalar havada uçuşuyor dün hepsine rest cektim başladım bence yaparsın ye ye nereye kadar aynı şeyleri yiyip tüketip duruyoruz amaçsızca tek artısı tartıda kg almış oluyoruz denemeye değer bence 21 gün altı üstüOkurken bile jelibon yedim
Ben yapamam kiiiii
Benim yapmam lazım. Diyet grubunda da yarışıyorum ama tatlı yüzünden sıkıntı yaşıyorum.Kızlar şekersiz21 gün yapmak isteyen var mı hep birlikte yapalım
Spor yap evde dışarıda veya bir spor salonunda o zaman emeğine acıyıp yiyemiyorsun zatenBenim yapmam lazım. Diyet grubunda da yarışıyorum ama tatlı yüzünden sıkıntı yaşıyorum.
Bol bol tarçın. Tarçın şeker ihtiyacınızı karşılıyor.Spor yap evde dışarıda veya bir spor salonunda o zaman emeğine acıyıp yiyemiyorsun zaten
Canım tebrik ederim IF hakkında bilgi verir misin rica etsem tam anlayamadım ben onu araştırdım ama yine de açıklayıcı bir şey göremedim birde bu IF yi ne kadar süre yapıyorsunBol bol tarçın. Tarçın şeker ihtiyacınızı karşılıyor.
Aslında senin diyetin benim yaşam tarzıma yakın...kahvaltı yok mu?peki...aslında protein agırlıklı bir kahvaltıyla aksam tek çeşit yemekle ekmeksiz gece yeşil çayla güzel bir ara ögün olabilir ...mantıklı teşekkürlerKendi yaptığım if sayılır mı bilmiyorum aralıklı beslenme. ben sadece akşam 18 gibi tek öğün besleniyorum oruç tutar gibi ama gün içinde bol bol su tarçınlı kahve yeşilçay içiyorum yatmadan önce yarım kase belki biraz fazla yoğurt içine 2 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil, 1tatlı kaşığı zerdeçal ekliyorum. Orucun çok çok daha hafifi ve kolay hali
5 kg gitti if ileDiyetinizin sonucu ne oldu?
Harika5 kg gitti if ile
Teşekkür ederimHarika
21 gün boyunca şekerli şeker içeren paketli ürünler yemicez hamur işi yemicezNasil yapicazki ben varim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?