Şekilci, özgüven düşürücü adam....

Ezik misiniz siz
Adam resmen tipe önem veriyorum,duygu olmasa da olur demiş,at seçer gibi (teşbihte hata olmaz) yok burnun yok dişin olmadı memen,saçının rengi vs kendince liste belirlemiş.
Siz ozguveninizi bu adama mı parcalattiniz. Şimdi birlikte olsanız nolacak,
Sizden daha güzelini bulur ona gider.
Tamamen kendi degersizlik problemiyle alakali. Ona terapi önerin bence
Valla öyle haklısınız ki..

Deli ki ne deli. Acaba diyorum ki bir kusuru var da böyle yaparak mı örtüyor?
Hepimiz kusurlarımızla kusursuzun pesindeyiz. Aslan demek ego demek bencillik demek zaten. Adamın haritasını cok merak ettim yükselenini vs. Benim harita aslanla dolu ama kendimi hic begenmem gören iltifat eder bicer ama yok yani tiksinirim kendimden. Bizde bu huy hastalık gibi bence.

Hepimiz kusurlarımızla kusursuzun pesindeyiz. Aslan demek ego demek bencillik demek zaten. Adamın haritasını cok merak ettim yükselenini vs. Benim harita aslanla dolu ama kendimi hic begenmem gören iltifat eder bicer ama yok yani tiksinirim kendimden. Bizde bu huy hastalık gibi bence.
Ben size özelden yazabilir miyim?

Merhabalar. Çok kötü hissediyorum. Uzatmadan konuya gireyim hanımlar.Biriyle görüşüyorum ve geçen yıl pandemi döneminde aynı yerde çalıştık.Benim yüzümü tam değil, maskeyle gördü. Genelde home office idik zaten. Ben atandım ve başka şehre geçtim.

Biz de ağustostan beri konuşmaya ve görüşmeye başladık. Çok ilgili, sohbetini çok seviyorum.Birazcık yaş farkı var (9) onu da önemsemiyoruz.

Ama bu adam çok şekilci.Ben sevdiğimi beğenmem, beğendiğimi severim dedi.Eee bu adam beni beğenmezse ne olacak ki bence beğenmeyecek de hatta kesin. Zaten bu şehre gelmek aklına yatmıyor, buna değecek güzelliğim olduğunu da düşünmez. Geçen gün görüntülü konuşuyoruz bana ''bi yan dönsene'' dedi. Burnum kemerli ya ona bakacak. Yan dönmedim ama moralim acayip bozuk. Keşke keşke ona bir şeyler hissetmeseydim ben onun aradığı güzellikte değilim. Bi yan dön dediğinden beri moralim alt üst. Burnum da güzel değil. Bugün işteyken bile aklım ordaydı çok kötü oldum. Herkes istediği kriteri belirlemekte özgür ama benim özgüvenimi alt üst etti. Şimdi bu adam beni beğenmeyecek ben emin oldum artık.Ben ne yapayım sizce, kafam allak bullak. Ben her problemin üstesinden gelirim, her şeyi aşarım ama bana bunu hissettiren biriyle ne yapabilirim, neyi aşabilirim. Burnumu mu yaptırayım yani, kimse için bunu yapmam her ne kadar çirkin olsa bile. Ben ne yapayım siz söyleyin.. Güxzl bir şeyler hissetmek suç mu, benim hakkım değil mi? :KK43:
Bu şekilci ve sığ ama aslinda aşşalik kompleksi olan hiyara şöyle güzel bir ağız payi versende tekmeyi kicina vursan ahhhh hadi be kk nin hatrina yap bari.

Başka konularda kafa yapısını beğeniyorum. Ama dış görünüşü aşamadık bi. Yani benim elimde mi. Ben her ne kadar berbat olsa bile burnumu yaptırmak istemiyorum
Nasil bir kafaniz var ya banlanma ihtimalime karşı yaziyorum yahu o kimki sana burnunu yapmak için baski yapiyor bu kadar aciz olmayın yahu olmayın.

Bu seni ilerde çatir çatir hatta çutur çutur boynuzlar. Dersenki ciddi düsünmuyorum yemezler derim burnunu yapmaya kadar aklini karistirmis.

Tamamda yani adam cok salak ve kendini bi halt zannediyor bi yan donsene falan sizde buna musade edip birde uzuluyorsunuz ne diyelim gidin birkac estetik olun burun amelyati falan ozaman sizi begenirse belki iliskiniz baslar

Farklı ve yakışıklı bi tipi var. Bir sürü kriteri var ama benim en çok zoruma giden moralimi bozan bu kriteri
Yakışıklı ise Adriana Lima bulsun kendine. Tabi yurdum erkeği tipi malum, az eli yüzü düzgün, biraz farklı tipte adam görseniz hemen yükselttiğinizden bunlar kendini ilah sanıyor.

Merhabalar. Çok kötü hissediyorum. Uzatmadan konuya gireyim hanımlar.Biriyle görüşüyorum ve geçen yıl pandemi döneminde aynı yerde çalıştık.Benim yüzümü tam değil, maskeyle gördü. Genelde home office idik zaten. Ben atandım ve başka şehre geçtim.

Biz de ağustostan beri konuşmaya ve görüşmeye başladık. Çok ilgili, sohbetini çok seviyorum.Birazcık yaş farkı var (9) onu da önemsemiyoruz.

Ama bu adam çok şekilci.Ben sevdiğimi beğenmem, beğendiğimi severim dedi.Eee bu adam beni beğenmezse ne olacak ki bence beğenmeyecek de hatta kesin. Zaten bu şehre gelmek aklına yatmıyor, buna değecek güzelliğim olduğunu da düşünmez. Geçen gün görüntülü konuşuyoruz bana ''bi yan dönsene'' dedi. Burnum kemerli ya ona bakacak. Yan dönmedim ama moralim acayip bozuk. Keşke keşke ona bir şeyler hissetmeseydim ben onun aradığı güzellikte değilim. Bi yan dön dediğinden beri moralim alt üst. Burnum da güzel değil. Bugün işteyken bile aklım ordaydı çok kötü oldum. Herkes istediği kriteri belirlemekte özgür ama benim özgüvenimi alt üst etti. Şimdi bu adam beni beğenmeyecek ben emin oldum artık.Ben ne yapayım sizce, kafam allak bullak. Ben her problemin üstesinden gelirim, her şeyi aşarım ama bana bunu hissettiren biriyle ne yapabilirim, neyi aşabilirim. Burnumu mu yaptırayım yani, kimse için bunu yapmam her ne kadar çirkin olsa bile. Ben ne yapayım siz söyleyin.. Güxzl bir şeyler hissetmek suç mu, benim hakkım değil mi? :KK43:
Niye kendisi kraliyet sarayının prenslerinden mi? Hem 9 yaş büyük, hem de bunları söyleyebilecek kadar özgüveni yerinde 🤦🏻‍♀️bu tip adamlar hamilelikte bile kilo aldın diye seni beğenmez, yerden yere çarpar sözleriyle... Üzülmek istemiyorsan kaç kurtul, sakın bu adam için gidip burnumu yaptırayım deme düşüp bayılırım şurada 😃

Back
X