Merhaba gecmis olsun..benim de basima benzer bisey geldi gecen ay.kese sekilsiz bebek yok dedi doktor. Her hafta dusecek dedi her kontrol..sonra muthis bi sanci ile acile gittigimde baska bir doktor dis gebelik oldugunu soyledi.ustelik kalbi atmaya baslamisti.8+2 de ameliyat oldum.umarim senin normal bir gebelikle devam eder..Bazen gebelikler olumsuz baslayip,olumlu sonuclanabiliyor.Saglicakla kal..
Gerçekten ne kadar kötü olmus ki dış gebelikte görünmesi daha iyi en azından yer teşhisi içinde.Şikayet etseydin keşke.Hayatını tehlikeye atmış resmen.
Gecmis olsun hepinize.
Bende atlattım,artık yerini tekrarlarsa korkuları aldı iyice,niyet ettikçe...
pardon yanlış yazdım şu an gebelik yok sanırım sizde ama dediğim gibi korkmayın bazen korkular çağırıyor olumsuzlukları ben dış gebelik yaşayacağımı düşünmemiştim ama gebe kaldığımı öğrendiğim an itibari ile hep bişey olacakmış endişesi duydum..İnşallah mutlu sonlar olur hep...artık sadece buna odaklanmak istiyorum..
Evet suan yok.
Inanir misin bizimde planliydi ve bence hamileyim ama sanki bisy var gb diyordum.
Hatta kanamalardan sebep ilk kimyasal sandik ama 15 gun sonra ögrendim tekrar.Sonrası zaten karisik.
Tabii neler var Allah beterinden korusun yine de.
Benimde 3 ay oldu atlatalı.Senin korunma ile alakalı ne dedi doktorun?
Ben doktora gittim baya kötü olmuştum. Kan tahlilleri ve ultrason normal çıktı. 3 doktora gittim 3 ude baska konustu. Ilki dis gebelik kese var bebek yok dedi. Ikincisi sekilsiz kese dusuk olabilir dedi. 3.su ise kalp atışı var hersey normal dedi ama ultrason goruntusunu bana vermedi kalp sesini de duyurmadi. Hepinize.gecmis olsun. Allah saglikli akıllı iyi salih evlatlar nasip etsin
Haklısın hep diyorum Allah bugünümüzü aratmasın.. Genelde internette 2-3 ay okuyorum.ama benim doktorum adetten sonraki ay deneyebilirsin dedi...şimdi tek tüpleyim ya hatta beklemek istemezsen doğal olur mu olmaz mı diye bi sonraki ay tüp bebek tedavisine başlayabilirsin dedi..bakalım neler görücez..
Dis gebelik yasamis biri olarak bu kadar sakin gecmezdi diye dusunuyorum. Benim inanilmaz agrilarim oluyordu. Doktor da zaten olumsuz bir durum olsaydi soylerdi. Hayirli olsun insallah.Kızlar geçen hafta doktora gittim kese görünüyor 5 haftalık dedi fakat kan almadılar değerim dahada yukseldimi bilmiyorum. Kalp atışı için önümüzdeki hafta gidicem .öğrenmek istediğim eğer dış gebelik olmuş olsaydı 5 haftalıkken belli olur muydu. İlk bebeğim herhangi bir kanamam yok hafif ağrılarım bulantim halsizlidimm var
Amin ins akşamları yemekten sonra hafif karın ağrım oluyor ama dayanılmaz derecede değil sanki adet sancısı gibiDis gebelik yasamis biri olarak bu kadar sakin gecmezdi diye dusunuyorum. Benim inanilmaz agrilarim oluyordu. Doktor da zaten olumsuz bir durum olsaydi soylerdi. Hayirli olsun insallah.
Amin ins akşamları yemekten sonra hafif karın ağrım oluyor ama dayanılmaz derecede değil sanki adet sancısı gibi
Doktor gördü ama okadar donuktuki hiç bişey soramadan çıktım folik asidi gebe kalmadan başlamistim onu bile söylemedi bana ben dedim folik asit kullanıyorum diye hee oylemi devam et dedi subson dört gündür de karnım ağrıyor adet ağrısı gibi aradada gaz ağrısı özellikle geceleri birazda kaşık agrisi eklenince korktum açıkçası birazda evhamlıyim duygusal olaraktan etkiledi beni ağrılar yanlızım da anliyaniz psikolojim bozuluyor yavaş yavaş herşeyden bı anlam cikariyirumCanim bi onceki yazinda doktor keseyi gordu yazmissin,neden dis gebelikten supheleniyosun
Ben 5 haftalik gittigimde hic birsey gorunmuyodurdu rahimde iki hacta bekledik hala yoktu dis gebelikmis ve agrilarim vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?