Sekilsiz kese ve dis gebelik

YussRaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
22
8
1
35
Merhaba ben hamileligimin 7.haftasindayim. ilk öğrendiğimde kese var bebek yok denmisti. Daha sonra agri sebebiyle acile gittim. Orada ise bebekte kesede gorundu ama sekilsiz dusuk ihtimali olabilir dendi. Bel ayak karin vs.agrilarim var. Ama kanama yok. Bu durumu yasayip dusuk yapan oldu mu

Merhaba gecmis olsun..benim de basima benzer bisey geldi gecen ay.kese sekilsiz bebek yok dedi doktor. Her hafta dusecek dedi her kontrol..sonra muthis bi sanci ile acile gittigimde baska bir doktor dis gebelik oldugunu soyledi.ustelik kalbi atmaya baslamisti.8+2 de ameliyat oldum.umarim senin normal bir gebelikle devam eder..Bazen gebelikler olumsuz baslayip,olumlu sonuclanabiliyor.Saglicakla kal..

Merhaba gecmis olsun..benim de basima benzer bisey geldi gecen ay.kese sekilsiz bebek yok dedi doktor. Her hafta dusecek dedi her kontrol..sonra muthis bi sanci ile acile gittigimde baska bir doktor dis gebelik oldugunu soyledi.ustelik kalbi atmaya baslamisti.8+2 de ameliyat oldum.umarim senin normal bir gebelikle devam eder..Bazen gebelikler olumsuz baslayip,olumlu sonuclanabiliyor.Saglicakla kal..

canim yani doktor senin rahim icinde kese görüp sekilsiz dedi ve sonra baska bir doktor dis gebelik tanisimi koydu???

Ben dis gebelik yasadigimda rahim ici ne kese ne baska bisi vardi o yuzden sordum

aynen aslında öyle oldu..gebeliğimi kontrol eden doktor her muayenede keseyi görüyordu bana hiç bi zaman rahim dışı demedi.hep büyüme iyi değil,kese şekli bozuk , düşük yapacaksın gibi ifadeler kullandı.Ben düşük yapmayı beklerken hayatımda yaşamadığım bir acı ile acile gittim.Acile nöbetçi bir jinekolog geldi ilk kez gördüğüm bir doktordu.ultrasona girdim tekrar acilde, bebek 8 haftalık olmuş,kalbi atıyor ama rahmin içindeki kavitede değil sağ tüpte.tüpüm patlamış iç kanama başlamıştı..ameliyat oldum tüpüm de gitti.ben de bu zamana kadar dış gebeliğin hiç görünmediğini zannederdim.belki fetüsün tüpteki yerleşim yerinden kaynaklanmıştır ultrasonda görünme sebebi...ya da şans işte...bilemiyorum..
senin dış gebeliğin hemen farkedilmiş miydi?

benim HCG testleriyle önce takip ettik, artis iyi degildi ve 6 hafta oldugunda rahim icinde hic birsey yoktu, ama o zaman daha tüptede görünmüyordu.
Igne vuruldum kalcamdan hamileligi sonlandirtmak icin, ama ilk igne ise yaramadi ve kese büyüdü ve ultrasonda sol tüpte birden karsimiza cikti. Ikinci igneyi vurulduktan sonra iyilestim cok sükür.
Senin durumuna cok üzüldüm, Allah güc versin, cok zor dememe bile gerek yok:-(
ben bu tecrübeden sonra zaten tek doktorla kalmamayi ögrendim!
Senin keseyi rahim ici diyen doktora üstelik cok kizginim ve sasirdim, nasil böyle bir hata yapabilir!!!!

Gerçekten ne kadar kötü olmus ki dış gebelikte görünmesi daha iyi en azından yer teşhisi içinde.Şikayet etseydin keşke.Hayatını tehlikeye atmış resmen.

Gecmis olsun hepinize.

Bende atlattım,artık yerini tekrarlarsa korkuları aldı iyice,niyet ettikçe...

Biz de çok şaşırdık anlayamamasına,hele ailem çıldırdı onlara kalsa muhakkak şikayet ederlerdi ama ben kesinlikle istemedim zaten doktor da mahcuptu çok.Umarım başkalarına aynı hataları yapmaz...Benim de hatam eşimin ısrar etmesine rağmen 2. bi doktora gitmeyişim :( yaşayacağım vardı diye düşündüm hep.Nasip buymuş...öyle atlattım sanırım,gerçi çok yeni daha 1 ay oldu ama iyileşiyorum..
Allah yaşatmasın bir daha hiç birimize..

Gebeliğinin kaçıncı haftasındasın şimdi..hiç korkma aklına kötü bir şey getirme hep aynı şeyler yaşanacak diye bir şey yok..

Gerçekten ne kadar kötü olmus ki dış gebelikte görünmesi daha iyi en azından yer teşhisi içinde.Şikayet etseydin keşke.Hayatını tehlikeye atmış resmen.

Gecmis olsun hepinize.

Bende atlattım,artık yerini tekrarlarsa korkuları aldı iyice,niyet ettikçe...

pardon yanlış yazdım şu an gebelik yok sanırım sizde ama dediğim gibi korkmayın bazen korkular çağırıyor olumsuzlukları ben dış gebelik yaşayacağımı düşünmemiştim ama gebe kaldığımı öğrendiğim an itibari ile hep bişey olacakmış endişesi duydum..İnşallah mutlu sonlar olur hep...artık sadece buna odaklanmak istiyorum..

pardon yanlış yazdım şu an gebelik yok sanırım sizde ama dediğim gibi korkmayın bazen korkular çağırıyor olumsuzlukları ben dış gebelik yaşayacağımı düşünmemiştim ama gebe kaldığımı öğrendiğim an itibari ile hep bişey olacakmış endişesi duydum..İnşallah mutlu sonlar olur hep...artık sadece buna odaklanmak istiyorum..

Evet suan yok.
Inanir misin bizimde planliydi ve bence hamileyim ama sanki bisy var gb diyordum.
Hatta kanamalardan sebep ilk kimyasal sandik ama 15 gun sonra ögrendim tekrar.Sonrası zaten karisik.

Tabii neler var Allah beterinden korusun yine de.
Benimde 3 ay oldu atlatalı.Senin korunma ile alakalı ne dedi doktorun?

Ben doktora gittim baya kötü olmuştum. Kan tahlilleri ve ultrason normal çıktı. 3 doktora gittim 3 ude baska konustu. Ilki dis gebelik kese var bebek yok dedi. Ikincisi sekilsiz kese dusuk olabilir dedi. 3.su ise kalp atışı var hersey normal dedi ama ultrason goruntusunu bana vermedi kalp sesini de duyurmadi. Hepinize.gecmis olsun. Allah saglikli akıllı iyi salih evlatlar nasip etsin

Evet suan yok.
Inanir misin bizimde planliydi ve bence hamileyim ama sanki bisy var gb diyordum.
Hatta kanamalardan sebep ilk kimyasal sandik ama 15 gun sonra ögrendim tekrar.Sonrası zaten karisik.

Tabii neler var Allah beterinden korusun yine de.
Benimde 3 ay oldu atlatalı.Senin korunma ile alakalı ne dedi doktorun?

Haklısın hep diyorum Allah bugünümüzü aratmasın.. Genelde internette 2-3 ay okuyorum.ama benim doktorum adetten sonraki ay deneyebilirsin dedi...şimdi tek tüpleyim ya hatta beklemek istemezsen doğal olur mu olmaz mı diye bi sonraki ay tüp bebek tedavisine başlayabilirsin dedi..bakalım neler görücez..

Ben doktora gittim baya kötü olmuştum. Kan tahlilleri ve ultrason normal çıktı. 3 doktora gittim 3 ude baska konustu. Ilki dis gebelik kese var bebek yok dedi. Ikincisi sekilsiz kese dusuk olabilir dedi. 3.su ise kalp atışı var hersey normal dedi ama ultrason goruntusunu bana vermedi kalp sesini de duyurmadi. Hepinize.gecmis olsun. Allah saglikli akıllı iyi salih evlatlar nasip etsin

Belirsizlik çok zor ama sen iyi düşün hep..inşallah Allah tamamına erdirir,sağlıkla kucağına alırsın

Haklısın hep diyorum Allah bugünümüzü aratmasın.. Genelde internette 2-3 ay okuyorum.ama benim doktorum adetten sonraki ay deneyebilirsin dedi...şimdi tek tüpleyim ya hatta beklemek istemezsen doğal olur mu olmaz mı diye bi sonraki ay tüp bebek tedavisine başlayabilirsin dedi..bakalım neler görücez..

Insallah aratmadan kavustursun Allah❤

Kızlar geçen hafta doktora gittim kese görünüyor 5 haftalık dedi fakat kan almadılar değerim dahada yukseldimi bilmiyorum. Kalp atışı için önümüzdeki hafta gidicem .öğrenmek istediğim eğer dış gebelik olmuş olsaydı 5 haftalıkken belli olur muydu. İlk bebeğim herhangi bir kanamam yok hafif ağrılarım bulantim halsizlidimm var

Kızlar geçen hafta doktora gittim kese görünüyor 5 haftalık dedi fakat kan almadılar değerim dahada yukseldimi bilmiyorum. Kalp atışı için önümüzdeki hafta gidicem .öğrenmek istediğim eğer dış gebelik olmuş olsaydı 5 haftalıkken belli olur muydu. İlk bebeğim herhangi bir kanamam yok hafif ağrılarım bulantim halsizlidimm var
Dis gebelik yasamis biri olarak bu kadar sakin gecmezdi diye dusunuyorum. Benim inanilmaz agrilarim oluyordu. Doktor da zaten olumsuz bir durum olsaydi soylerdi. Hayirli olsun insallah.

Dis gebelik yasamis biri olarak bu kadar sakin gecmezdi diye dusunuyorum. Benim inanilmaz agrilarim oluyordu. Doktor da zaten olumsuz bir durum olsaydi soylerdi. Hayirli olsun insallah.
Amin ins akşamları yemekten sonra hafif karın ağrım oluyor ama dayanılmaz derecede değil sanki adet sancısı gibi

Amin ins akşamları yemekten sonra hafif karın ağrım oluyor ama dayanılmaz derecede değil sanki adet sancısı gibi

Canim bi onceki yazinda doktor keseyi gordu yazmissin,neden dis gebelikten supheleniyosun

Ben 5 haftalik gittigimde hic birsey gorunmuyodurdu rahimde iki hacta bekledik hala yoktu dis gebelikmis ve agrilarim vardi

Canim bi onceki yazinda doktor keseyi gordu yazmissin,neden dis gebelikten supheleniyosun

Ben 5 haftalik gittigimde hic birsey gorunmuyodurdu rahimde iki hacta bekledik hala yoktu dis gebelikmis ve agrilarim vardi
Doktor gördü ama okadar donuktuki hiç bişey soramadan çıktım folik asidi gebe kalmadan başlamistim onu bile söylemedi bana ben dedim folik asit kullanıyorum diye hee oylemi devam et dedi subson dört gündür de karnım ağrıyor adet ağrısı gibi aradada gaz ağrısı özellikle geceleri birazda kaşık agrisi eklenince korktum açıkçası birazda evhamlıyim duygusal olaraktan etkiledi beni ağrılar yanlızım da anliyaniz psikolojim bozuluyor yavaş yavaş herşeyden bı anlam cikariyirum

Back
X