Sekiz cm daha almam lazım =)

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ben 1 . 70 boyundaolmak istiyorum bunun için sekiz sm'e daha ihtiyacım var 15 yaşındayım ( 1996)süt içiyorum balya kullanıyorum arada bir zıplıyorum başka ne yapabilirim?basketbol voleybol gibioyunları sevmiyorum maalesef :( olmadı sekiz cmde olabilir 1 . 68de fena boy değil Boy atma çağlarımda güzel beslenemedim hareket falanda yapamadım bu yüzden boyum böyle kaldı aile olarak orta boylardayız uzun boylularda var tabii abimle fiziğimiz çok benziyor o süt falan içmedi ama güzel beslendi boyu 1 . 80 ben kaç olurum sizce?

Son düzenleme:
Bir buçuk metreyim :)) Boyu ne yapacaksın baskette oynamayacakmışsın hem. Bence boy kilodan önemlisi sağlıklı beslenmek. Bu yaşta önceliklerin ilerde iyi bir meslek sahibi olmanı sağlayacak çalışmalar yapmak. Kendini geliştirmek gerek bu yaşların kıy*****i bil. Hayatımda keşkelerim yoktur bana verilen imkanlarla elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ama o yaşlarda daha çok okuma, kendimi geliştirecek bir takım kurslara gitme gibi şeylerin olmasını isterdim.

Canım bol bol süt iç,ben 1.77 boyundayım..Senin yaşlarında sütü çok severdim sabah akşam içerdim o yüzden oldu,bilinçli olarak yapmadım yani :50:

Keşke ben de 1.70 olsaydım.. :26:
Ki bu arada ablalarım filan hep 1.60 civarıdır,annem babam dahil.

15 yasinda olduguna göre merak etme daha uzayacaksindir. Simdi tam ergenlik cagindasin. Bedenin gelisiyor. 170 olurmusun bilmem amma uzayacagina nerdeyse garanti verebilirim.

21 yaşına giricem ama 154 üm ben. doğduğumdan beri sabah akşam süt içerim. anca bu kadar oldu. kızcam şimdi 170 diyo ya :47: :52:

Son düzenleme:
Senin yaslarindayken basketbol ve voleybol oynadim cok yararini gördüm sütle aram hic olmadi bizim ailenin kadinlarinin boy ortalamasi 1.50-1.60 ken benim boyum 1.73:8:

En önemlisi saglikli olman cok kafana takma topuklu ayakkabilar ne güne duruyor ..Bak KK hatunlarinin hismina ugruycaksin demedi deme:9:

Benim erkek kardesim 15 yasında ama boyu 1.58 düsün yani. Doktora götürdük büyüme geriligi varmıs bacaklarından igne oluyor suan. Bir kuzenim var benim boyu 1.60 ve 18 yasında boyunu o kadar sorun ediyor ki kardesimin kullandıgı ignelere takmıs durumda. Doktora gidecekmis ona da vermesini söyleyecekmis ne yazıkki bu igneleri her doktor yazmıyor ve cok pahalılarmıs.

Hatta hemsire kardesime bak sen ne kadar sanslısın herkes bu ignelerden istiyor ama alamıyor cünkü her doktor vermiyor ve 1 tanesi o kadar pahalı ki demis. Senin boyun bence daha uzar bol bol süt ic ve erken uyu. Boy uzaması erken uyumak cok alakalı.

Benim erkek kardesim 15 yasında ama boyu 1.58 düsün yani. Doktora götürdük büyüme geriligi varmıs bacaklarından igne oluyor suan. Bir kuzenim var benim boyu 1.60 ve 18 yasında boyunu o kadar sorun ediyor ki kardesimin kullandıgı ignelere takmıs durumda. Doktora gidecekmis ona da vermesini söyleyecekmis ne yazıkki bu igneleri her doktor yazmıyor ve cok pahalılarmıs.

Hatta hemsire kardesime bak sen ne kadar sanslısın herkes bu ignelerden istiyor ama alamıyor cünkü her doktor vermiyor ve 1 tanesi o kadar pahalı ki demis. Senin boyun bence daha uzar bol bol süt ic ve erken uyu. Boy uzaması erken uyumak cok alakalı.

Benimde sevdigimle aramizda 1 yada 2 cm fark var. Yani oda benden cok fazla uzun boylu degil. Bir kac sefer bunu dile getirdi. Ama ben onu öylede seviyorum yani. Huyu huyuma boyu boyuma diyorum. :69::9:

Yani diyecegim o ki, sanirim erkekler boy konusunu daha fazla sorun yapiyorlar degilmi? :(

Eger regl olduysan çok fazla uzayacagını düşünmüyorum..Ama olmadıysan 5-6 cm uzarsın sanırım..Ben geç denebilcek bi yaşta regl oldum boyum 1.76 şuan..Hep üzülürdüm çok uzun boylu oldugumu düşünüp..Nekadar çocukmuşum diyorum şimdi kendime..Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başladım..Sürekli kambur gibi yürürdüm şuan kendinden emin yürüyorum..Bayanlarda 1.70 boy bence çok güzel topuklu giymek içinde yer kalıyo: ) İnş .uzarsın beslenmene dikkat et

21 yaşına giricem ama 154 üm ben. doğduğumdan beri sabah akşam süt içerim. anca bu kadar oldu. kızcam şimdi 170 diyo ya :47: :52:

ay ne güzel yaa rahat rahat her trlü uzunluktaki topuklu ayakkabı giyebilirisn ben çok isterdim senin gibi minyon olmayı boyum 165 topuklu giyince kendimi uzun hissediyorum herkez bana bakıyor sanıyorum oyüzden senin civarlarında olmak isterdim sırf topuklu için yani...

Madem boyunun uzamasını bu kadar çok istiyorsun, basketbol oynayacaksın.
Bir şeyi çok istiyorsan gerekeni de yapacaksın mecbur.
Benim boyum en son sanırım 7. sınıfta 1,2 cm falan uzamıştı.
Yani sütten bir verim alamazsın bu zamandan sonra. Kızlarda boy uzaması erken duruyor.
Aynı şekilde bir kuzenim de 6. ya da 7. sınıftaki boyu neyse orda kaldı öyle uzamadı hiç.
Sen ekstradan ancak basketbol oynarsan faydasını görürsün.

Benimde sevdigimle aramizda 1 yada 2 cm fark var. Yani oda benden cok fazla uzun boylu degil. Bir kac sefer bunu dile getirdi. Ama ben onu öylede seviyorum yani. Huyu huyuma boyu boyuma diyorum. :69::9:

Yani diyecegim o ki, sanirim erkekler boy konusunu daha fazla sorun yapiyorlar degilmi? :(

benim nişanlımında boyu kısa ama ben onu her haliyle seviyorum:31:

canım sende çok üzülme 15 yaşındasın ve daha çook uzucaksın....

ay ne güzel yaa rahat rahat her trlü uzunluktaki topuklu ayakkabı giyebilirisn ben çok isterdim senin gibi minyon olmayı boyum 165 topuklu giyince kendimi uzun hissediyorum herkez bana bakıyor sanıyorum oyüzden senin civarlarında olmak isterdim sırf topuklu için yani...

:1: Allah iyiliğini versin ya :P
sende de topuklu güzel durur ki!
180 değilsin sonuçta
rahat rahat giy bence..

genetik genelde böyle seyler
ben pek bisey yapmadim boyum 1.70
bence en fazla 4-5 cm daha uzarsin
oda gayet iyi inan bana cok uzun boyda iyi olmuyor

Back
X